Dagens: Hausfrau

Leather skirt – Mom’s old // T-shirt – Monki // Necklace – H&M

Det er så nemt at komme hjem efter en dag på arbejde, gå i køkkenet og bare lade som om man laver mad – og så i øvrigt få taget nogle billeder. I virkeligheden har jeg ikke lavet en døjt af det, der ligger i wokpanden. Jeg kom bare hjem fra Børneren (aka. Børneradioen) og fik lov til at smage og røre. En ædel kunst. (Og så ælsker jeg at tage min kærestes sutsko på – det er hyggeligt).

Min t-shirt er i øvrigt ny; jeg var ude med min søster i går formiddags, og så lokkede jeg hende ind i Monki – et stykke gratis tøj ventede mig, fordi jeg havde et gavekort. Men jeg bliver aldrig nogensinde venner med den butik – den er så kaotisk og kvaliteten er ikke i top. Alligevel bliver jeg altid misundelig, når veninder gang på gang sporter noget fint derfra. Men HAHA! Det lykkedes mig at finde noget mega fint derinde – en sag min søster ikke kunne lide, men som sagde “den er lige dig”! Mega fine farver, blomster på en seethrough baggrund, den minder mig om de plastikblomster jeg havde stående på mit lyesblå værelse omkring år 2000 – I ved, et-styks-plastikblomst-i-tynd-vase – tre på rad og række. Havde I også sådan noget pynt?

25 kommentarer
 1. Hvor er din nye trøje bare fin 🙂
  Og haha kan godt lide at billeder viser at du står og laver mad og så siger teksten, noget helt andet 🙂
  Og forresten rigtig dejlig blog 🙂

 2. Du er så genial ærlig Cathrine… Den dejligste læsning!

  Skal lige spørge om noget pænt mærkeligt! Men men men..
  Mine to roomies, vil have olier, vineddike, sovsekrydderi tingene og alt det andet, op i et skab… hvilket er den dummeste idé når man som mig har tendens til at vælte ting ned der fra..
  Så jeg vil have dem stående ved siden at kogepladerne, akkurat som I har – de går med til den på én betingelse! Og det er at der skal være sådan en “bakke” nedenunder.. hvilket I OGSÅ har… Hvor hulen kan man købe og betale sådan en henne?? 🙂

 3. Ihh tak Alona, det er jeg bare så glad for du synes, FEDT at du kan lide at læse med!

  Og så til det vigtigste i din forspørgsel (som i øvrigt ikke er den mindste smule mærkelig). Pæne olie flasker skal stå fremme 1) fordi man bruger dem hele tiden i maden 2) fordi det er en let måde at narre andre til at tro, at man kan lave vild mad. Fx er “tidselolie”, “Kokosolie” og endnu bedre “trøffelolie” virkelig prominente flasker at have stående. Selv om jeg nu oftest bare bruger oliven- og koldpresset rapsolie og så den der hvidvins- og estragoneddike. Men det er sådan nogle fine flasker – de skal frem! Og så skal de stå på en bakke, så man nemt kan gøre rent og flytte dem, som I også siger 🙂 Vores er meget smart fordi den er så smal men lang – den tager ingen bordpladeplads. Og ved du hvad det bedste er? Den er fra IKEA og kostede maks 50 kroner! De har indtil fine flere bakker til den slags i melamin 🙂
  God jagt – og god aften 🙂
  KH

 4. Den er fra Monki – spritny fra stativet så den er til at finde 🙂 Ja skindet bedrager med den madlavning – det var også lidt strengt at tage æren for noget, jeg slet ikke har haft en finger med i. Og tusinde tak for de søde od Didda – det glæder mig meget, at du kan lide min lille hule herinde 🙂 Rigtig god aften! KH

 5. Det er lige præcis derfor de skal stå på bordet 😀 Du har så ret!
  Ikea skal søges fra ende til anden! Tusind tak for udførligt svar på spørgsmålet 😉

  KH

 6. Eeeh, hvor I bor skide lækkert!!! Er SÅ vild med de mosaikker altså!!! Og så elsker jeg Frida-hår på sutsko <3 Findes der mon en hunderace der fæller mere?!

 7. Hvor ser du altså godt ud 🙂 Også med hjemmefutter på! Selvom jeg må indrømme at jeg er mere vild med dine Adidas-sneakers, som jeg netop har købt, fordi jeg forelskede mig i dem på din blog 🙂

  Og så vil jeg lige tilføje at jeres køkken er virkelig fint!

 8. Haha, jeg smilte lidt lige der. Jeg havde nemlig den samme oblikatoriske “jeg-var-i-ikea”-vase plus enkelt (falsk) blomst.
  Mindes endda, at det var bordpynten til min konfirmation – dog opgraderet til en rigtig blomst 😉

 9. Haha, TAK Malou – køkkenet er også mit yndlingsrum 🙂
  Jeg tror det faktisk ikke, en mops er en slemmert! Hun har endda en Furminator – selv ikke den kan kæmpe på siden af hende!
  KH

 10. Tak Emma, det er jeg glad for du synes – også med hjemmefutter 😀 Jeg elsker også mine Adidas lidt højere end Adams futter, men kun lidt 😉 GODT det lykkedes dig at finde dem, var det dem med mintfarver på siden?

  Køkkenet er også klart mit favoritsted i lejligheden 🙂 KH

 11. Furminator er også en ven her i huset – og tænk sig en gang.. En fawn mops har underuld og fæller mere end en sort gør :-O Har dog Hector mistænkt for underuld i nakken, ellers ville den furminator da ikke kunne hive så meget pels af altså..
  Griner tit når folk spørger om han er inde i en “fælle-periode” og så må svare at nej, nej sådan fæller han bare hele tiden…

 12. Okay, nu havde jeg studiejob i IKEA fra 2010-2011, hvor jeg bippede uendeligt mange plastikblomster, der blev sat op på mit varebånd i lange tynde vaser. Jeg blev sur hver gang og væltede dem med vilje. Så folk har stadig den slags stående derhjemme.. suk.

 13. ØJ det skulle vi da have vist tidligere i “forløbet” det med fawn fælder mere :S Ej pyt, vi tager det med 😀 Vi får den samme med fælleperioden – når folk har haft hende på skødet i 3 minutter, har de et aftryk 🙂 Vi tog i øvrigt i Søndermarken i dag – Frida elskede det! KH

 14. Haha, sejt Anne Mette, i flere lag; jeg søgte for et par år siden job hos IKEA (havde en idé om at det ville være hammerfedt, når det nu er min yndlingsbutik!) men fik det aldrig! OG så er det også fedt, at du kan fortælle mig, “trenden” stadig lever eller lever igen 🙂 De kommer dog ikke indenfor de her fire vægge – t-shirten er rigelig 🙂 KH

 15. Du ville nok ikke have gjort det anderledes – så var det jo ikke blevet til Frida 😉 <3 Kæreste og jeg snakker nogengange om, hvordan det var blevet hvis det var en af de andre i kuldet vi var endt med – ja, så havde vi elsket den mindst lige så meget, MEN så var det ikke Hector, jo 🙂
  Dejligt hun kunne lide Søndermarken – håber også "forældrene" havde en god tur derud 🙂 Møder I en dag en sort mops ved navn Coco derude, med to mødre, så er det Hectors søster – hun kommer der en del..

 16. Det jo det – Frida er jo den eneste rigtig mopseven, jeg kunne få <3 Ja det der med at have fået en anden i kuldet har vi også talt om. Frida var faktisk ikke hende, vi selv helst ville have. Hun var den lille tykke haha! Men nu kan vi ikke leve uden hende. Det skal være hende og ingen anden 🙂 Hvis ikke det var blevet Frida, så var det nok blevet en Bodil hæhæ – det ville jeg gerne have. A gad bare ikke 🙂

  Der var en sort mopseblanding men ellers ingen mopser. Til gengæld er Frida og jeg helt hooked på stedet nu vi har fundet ud af, det er så tæt på!

  KH

Læg en kommentar