Dagens: I marken

Shoes – Hasbeens for H&M // Trousers+knit – H&M // Tank top – Gina Tricot

 

WAUW hvor er jeg blevet rørt hertil aften af alle jeres kommentarer, jeg har siddet med tårer i øjnene og klump i halsen (I må ikke gøre sådan noget imod sådan en grædekone som mig 😉 ). Af hjertet tak til jer alle for jeres lykønskninger og varme tanker. Ej nu får jeg dælme en klump i halsen igen! Jeg har læst alle kommentarer hver og en, og i morgen sætter jeg mig om at svare jer.

Jeg kommer lige fra min søsters, hvor vi har grillet burgere og spist creme brulée, en perfekt afslutning på en vidunderlig weekend. Jeg er åndssvagt træt og burde virkelig sove, jeg skal tilbage på hospitalet i morgen tidlig, MEN jeg har hørt at Spice Girls bliver genforenet til OL-showet i aften, og dem MÅ MÅ MÅ jeg bare se. Det ville virkelig være flødebollen oven på en kæmpe fed is af en weekend at se et glimt af dem.

Billederne fik I lige et smugkig på, da jeg viste jer “Nyset”, men der er flere til jer fra vores dag på landet med A’s familie.

 

BTW NU KOMMER SPICE GIRLS I FJERNEREN; GISP!!!!!

6 kommentarer
  1. Tillykke! Og iih, hvor er jeg glad for jeg kom forbi din gamle blog via google, og fandt kommentaren om hvordan man fandt dig på BD. Har i flere dage forgæves klikket i topbanneret på din blog, skønt at komme herind igen 🙂

    Endnu en gang, TILLYKKE med den seje og velfortjente præmie

  2. Åh tak 🙂 Hvis du er “ny” herinde så hjerteligt velkommen til – skønt at du har fundet mig, K! KH

  3. Haha, hvor skønt du fandt mig 😀 Der har været en del problemer med at få lavet en domæne-redirection, men i dag har jeg klikket “godkend” til de sidste ansøgninger, så nu skulle det hele snart spille igen 🙂 Indtil da kan du komme ind via Bloglovin eller rockpaperdresses.bloggersdelight.dk 🙂

    OG TAK TAK TAK for lykønskningerne <3 KH

  4. Haha, du er så kær A-C – igen af hjertet tak <3 Og det var KONGE at se Spice Girls! Jeg sad med gåsehud og glasøjne (sådan nogle der ikke helt græder men som er klart berørt). Jeg har ledt forgæves efter klippet på youtube men uden succes so far. Så snart det er der, så kommer det på bloggen til glædeligt gensyn! KH

Læg en kommentar