Hvis og hvis min røv var spids…

… Så ville jeg købe alle de her sager med hjem fra USA. Men min røv er ikke spids og pengene vokser ikke på træerne. Men man har vel lov at drømme ikke? Jeg tænkte også, at sådan en gennemtænkt “shopping-liste” måske kunne gøre det nemmere at få købt få men gode ting, ting jeg faktisk længe har ønsket mig.

Hvis jeg nu starter oppe fra højre hjørne, så gad jeg vildt gerne finde nogle seje Adidas sneakers – sådan nogle der ikke lige er til at opstøve hjemme, fx nogle med dyreprint.

Så har jeg også drømt om Alexander Wangs Diego-taske LÆNGE (Billede lånt HER), den er så fin med nitter i bunden og så kan den også indeholde både kamera, pung und so weider.

Og så lige en iPad; det er træls at skulle slæbe sin computer med og tænde op hver gang, man skal noget – iPad’en vil gøre det endnu nemmere at blogge på farten!

Og så er der jo Baby-G urene, jeg er så glad for de to jeg har og det ene mintfarvede fra Singapore får jeg stadig komplimenter for trods urets 2 år på bagen.

Og så skete der jo noget helt forfærdeligt et par uger tilbage – renseriet smed min fineste fine collegjakke fra H&M væk, åh hvor det sved, så nu ønsker jeg mig en ny, og hvorfor ikke få sig en original?

Min kærlighed til Jeffrey Campbell er ongoing, og de her Litas er altså ret skægge, måske ikke så praktiske, men mega sjove, sådan et par pelsvenner til mine skinker.

Og så er der jo O.P.I som jeg er KÆMPE fan af – ja der er det jo næsten nærmest bare “pick and choose”.

Levi’s er klart my kind of jeans – elsker deres højtaljede, straight legs jeans.  Sidst jeg var i USA købte jeg et seriøst lager

Oreo’s med double stuff med hjem – forestiller mig, at jeg gentager succesen, ELSKER dem.

Origins er fast bestanddel af min hudplejerutine og det kunne nu altså være fedt at spare en mønt eller to på de der sager.

Samtlige veninder har sagt “KØB CONVERSE! DU FÅR DEM KASTET I NAKKEN”, så mon ikke jeg skal kigge lidt på det? Sådan nogle Missoniinspirerede babies gad jeg godt falde over!

Og sidst men ikke mindst jeg har jo en lillebitte capcrave kørende, og indtil videre har jeg fornemmet på tendenserne fra S/S13 at caps bliver det helt store, det passer en hæphopper som mig mægtigt.

Hvad ville I købe derovre? Er der andet, der burde være på listen?

 

… I øvrigt er vi kommet godt herover! Vi har fundet den lille lejlighed i Williamsburg, og været nede på gaden for at få et styks pizza American style (sådan en der består af 50 % osts, 40 % dej og 10 % fyld). Klokken er kun henad 21.00 herovre lige nu (altså onsdag aften), men hvis vi taler dansk tid, har vi nu været oppe i 21 timer. Jøsses, og så for sådan en med mit søvnbehov (det gav også et udslag i metromylderet tidligere i dag, det må jeg fortælle om senere). I morgen tager spiser vi en hurtig morgenmad på en Starbucks, og så går vi gang med at erobre det ene “brokvarter” efter det andet. Og hør så lige hvor sød en kæreste jeg har; “Ville du ikke gerne på den der SATC-tour? Det synes jeg vi skal gøre, hvis du vil”. Kærlighed kender ingen grænser. Sov sødt drenge og piger – TTYS (det siger man herovre har jeg allerede lært).

6 kommentarer
 1. Hvad med Oreos i chokolade?! Altså du ved, sådan med chokolade udenom? De smager SÅ godt! Og Reeses?
  Vil også lige tippe om EOS læbepomader, som koster mindre end 3 Dollars i Walmart, Target osv.
  Ellers bare NYD det 🙂

 2. Johnson’s baby lotion, insta-pandekage-pulver (tilsæt kun vand, og BANG så er der autentiske amerikanske pandekager. I kid you not. Det er friggin’ awesome!), Mrs. Butterworth sirup, alskens fine morgenmadsprodukter… Er det meget tydeligt, jeg har en amerikansk food fetisch?

 3. Jeg har efterhånden været i USA et par gange, og det med All Stars er så rigtigt 🙂 Herhjemme koster de jo 600kr. men mange steder ‘over there’ kan de fås til 200-250kr. Til det med ipaden: do it. Bedste køb jeg nogen sinde har gjort 🙂
  Knus, og god dag

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning, motivation og sundhed

 4. Da jeg var i NY med min kæreste lavede vi en aftale med at vi hver havde en hel dag, hvor man så måtte planlægge hele dagen! Og jeg var ikke længe om at få og meldt til den der sex and the city tour… Men er du gal hvor blev jeg skuffet altså. Synes i stedet du skal finde ud af nogle forskellige lokationer fra serien og så tage rundt og se dem på egen hånd, det er meget hyggeligere! Endte i hvert falt med at syntes at min kærestes dag var bedre end min egen, selvom vi kiggede på hangarskib og gamle flyvemaskiner(:

Læg en kommentar