Dagens: Central Park Wedding

Sneakers – Adidas // Socks – Topshop // Shorts – Maarten Van Der Horst X Topshop // Tanktop – Gina Tricot // Jacket – Zara // Bumbag – American Apparel

De af jer, der følger Gossip Girl ligeså trofast som mig, kan måske genkende stedet? Et ret besøgt bryllupssted, siger det jer noget?

Central Park er så gigantisk stor – vi har vandret op og ned ad de små stier inde i parken – på fødder, på cykel. Men uden at finde dette særlige sted. Det lykkedes endelig i går! Og da vi kom derned var der flere wedding parties – lidt mærkeligt på en onsdag. Men de var ret fine og skulle have taget billeder nede ved springvandet. Midt i mellem alle turisterne. Cyklisterne. Hundene. Løberne. Og henne i hjørnet stod en flot, ældre, solrynket mand og spillede saxofon med håbet om at få en lille mønt i hatten. Det ene par gik over til fotografen, og manden med læderhuden akkompagnerede dem med bryllupsmarchen på saxofonen. Meget yndigt.

23 kommentarer
 1. Er for nylig faldet over din blog. Den er simpelthen så fin, og jeg bliver så glad hver gang jeg læser et indlæg. Nu skal jeg selv til NYC om halvanden måned, og efter at have læst dine indlæg, og set din lille video (-; så glæder jeg mig bare eeeeeendnu mere! Så tak for at du laver så søde, herlige og inspirerende indlæg!

 2. Pleas svar på dette spørgsmål 🙂
  Jeg skal til New york i næste mdr. men har stadig ikke fundet hotel da det koster kassen, har du nogle forslag til hvor man kan bo til okay pris?

  🙂

 3. Tak søde Emma, det er jeg glad for, jeg er også hammerglad for begge dele 🙂 Man kan blive ved derovre! KH

 4. Haha! Tell me about it! Jeg får smækket brude-damer i hovedet everywhere 😀 Tak – er også megaglad for den, den bliver god til at pynte 🙂
  KH

 5. Velkommen til Christine 🙂 Hvor er det herligt, at du har fundet mig! Tak fordi du følger med! Og glææææd dig så til NYC – det er den vildeste, skøre, store oplevelse at være der! Skriv endelig hvis du har nogen spørgsmål!

  KH

 6. Tak Christine 🙂 Jeg er glad for du kan lide det – et par nye køb kunne redde manglen på rent tøj – “jeg er jo nødt til det” 😉 Hvor er det skægt med Witherspoon, jeg hører det en gang i mellem, hun er jo smuk, så tusinde tak 😀
  KH

 7. Selvfølgelig Natasja! Vi boede faktisk stort set ikke på hotel på hele vores rejse. Vi brugte AirBnB – folk lejer værelser/lejligheder ud privat til andre. Det fungerer altså super godt, det er en billig og fin måde at bo på – du får ofte et par insidertips fra dem du bor hos.

  Jeg kan lige give dig dem, som jeg boede hos:

  https://www.airbnb.dk/rooms/528782 – rar fyr, bor i det yderste Upper East Side på grænsen til Harlem. Selve området er ikke det pæneste, men vi var ganske trygge. Der er rent og pænt og han var den rareste af alle de værter, vi boede hos. Super hjælpsom.

  https://www.airbnb.dk/rooms/11645 – japansk ægtepar. Et af de bedste rum vi boede i. Privat badeværelse. Pæn og ny lejlighed. Ligger i Brooklyn. Du kan generelt godt finde værelser til ret fine priser i Brooklyn, men afhængig af hvor du bor i Brooklyn tager det altså lidt tid at komme til Manhattan. Men Brooklyn er mega hyggeligt!

  Håber du kan bruge det til noget, ellers skriv igen! Jeg poster flere NYC-indlæg de næste dage!

  KH

 8. Det er sjovt, som det dukker op hele tiden det med Reese 🙂 TAK Sofie, både fordi du synes bloggen er skøn, og fordi jeg bliver så fint sammenlignet med Witherspoon-damen 🙂 KH

 9. <3 gossip girl – sejt at I fandt stedet!
  Og så er jeg hamrende misundelig på de pink (børne) addidas sko:-) Så fine og så matcher de ovenikøbet en af brudepigernes kjole.. det var det førstE jeg tænkte da jeg så billederne, da jeg så læste teksten ku jeg godt se at I slet ikke kendte brudeparret – but still:-) sjovt! Og fint:-)

 10. Haha – en sand kender i dig Maja 🙂
  Det havde jeg faktisk slet ikke tænkt på sneakerne gjorde – det er sejt 😀 Og vi blev også siddende længe nok til at vi næsten overvejede om vi kunne liste med haha!
  KH

 11. Hej Cathrine!
  Er så VILD med din jakke!!! Ved godt at det er sygt lang tid siden du har lavet det her indlæg – men tror du man kan finde jakken nogen steder??
  Knus Mia

Læg en kommentar