Dagens: Fjeldræv

Sneakers – Liberty X Nike // Socks – Topshop // Shorts – H&M // T-shirt – Zara // Watch – Casio Baby-G // Backpack – Fjällräven

Ferie er lig med comfy time; sneakers, t-shirt, slapper-shorts – og min bedste rejseven; Fjällräven! En taske jeg er blevet drillet en del med på hjemmefronten (dumme drillesøster 😉 ), men den er altså genial. Den kan have en vandflaske, et utal vejkort, det store kamera + ekstra objektiv. Pung. En anden pung. Telefon. Snack (som ikke skal undervurderes i mit tilfælde). En Madam Mim-taske er, hvad den er. Og så er lige denne her ikke über tøset, så jeg kan godt lokke A til at gå med den også. Hvilket han gør det meste af tiden. Søde mand. Fashionabel-trashy-lækker-lædertaske er den langt fra, det er faktisk slet ikke en bloggertaske, men nærmere en børnehavetaske til ekstra overtræk’sere. Og amerikanerne er vilde med den; “it’s just so small and cute”. Måske er den faktisk rimelig tøset? Det skal I bare ikke fortælle A! Så skal jeg slæbe på den hele tiden og jeg har travlt med at holde på kager eller shoppingposer – MEGA vigtigt! Jeg må indrømme, at jeg ikke gør super meget ud af at være stylish på ferie – det er jo begrænset, hvad jeg kan slæbe med, så meget af tøjet ryger jo på igen og igen og igen (hvis jeg er heldig med en enkelt vask undervejs). Derfor har I nærmest også kun fået to dagens – de to dage jeg var dullet op og i rent lækkert tøj, haha! Men jeg har lokket A til at tage et par billeder i går aftes, inden vi tog på SushiSamba. Det er glimmer og læder og nitter. Stay tuned til i morgen!

8 kommentarer
  1. Den taske er så søøød!
    Glimmer, læder og nitter lyder altså som guf for en rocktøs som mig, så det vil jeg glæde mig til 🙂

    -Mia
    Letitrainwithglitter.blogspot.com

  2. Ja synes også den bliver ret sød og fin, når det er en mini-udgave 🙂 Håber du kunne lide glimmer/læder/nitter-looket, selv om det ikke var heeelt så rocket 😉
    KH

Læg en kommentar