Dagens: I stormvejr

Sneakers – Liberty/Nike // Leggings – H&M // Sweater – American Apparel // Bum bag – Yvonne Koné // Watch – Michael Kors

Hvad siger I til fotografens arbejde? Jeg har skiftet min sædvanlige ud med en ny, min mor. Vi har været ude og spise fin frokost på Paustian – der er udsalgsweekend hos Paustian lige nu. 15 % på alt.

Har I lige set sweateren? I ved, jeg har øsnket mig den længe – og i New York lykkedes det. Den var det allerførste køb, og jeg elsker den. Min mor var også ret fascineret af den hehe… Ellers var jeg meget afslappet – det er vel weekend!

Det bliver ganske kort for nu, jeg skal til en dejlig venindes fødselsdag – jeg har glimmerbukser på, nitter på fusserne og kaviar på fingrene. Fæst! Pas rigtig godt på jer selv og hinanden !

18 kommentarer
 1. Kære Cathrine.

  Jeg er lige faldet over din blog i dag og har nærmest gennemlæst den fra ende til anden, wow, du fascinerer mig.
  Håber det er okay at jeg stiller nogle spørgsmål:

  1) Hvor gammel er du?
  2) Hvor bor du henne af i København, altså N, Ø, S, V?
  3) Vil du fortælle mere om jeres ferie i usa, jeres rute, og et cirka budget. Jeg overvejer nemlig samme rejse…

 2. Uh, billede af festoutfittet kommer vel forhåbentligt? Det lyder meget pænt! (Er også temmelig nysgerrig efter at høre hvordan den kaviar polish fungerer på “rigtige” mennesker…?)

 3. Tak Natasja! Hvis du søger på “Nike Liberty” i søgefeltet herinde, kan du se den nye kollektion til efteråret – de er hammerflotte, siger jeg dig! KH

 4. Sødeste Kamilla – tusinde tak 🙂
  Nu skal jeg svare dig på spørgsmålene – bare stil alle dem du har!

  Jeg er 23 år og bo på Frederiksberg – næsten lige på grænsen mellem Vesterbro og Nørrebro. Og så vil jeg rigtig gerne fortælle om min rejse – jeg laver et indlæg i denne uge omkring ruten og sådan, du er ikke den eneste, der har spurgt 🙂 Så må du endelig stille alle de spørgsmål, du ligger inde med 🙂
  KH

 5. Tak Maria – de er nye og fra Trend-afdelingen og købt i DK, så de er lige til at gå ud og få fat i 🙂 God jagt! KH

 6. Ihh min fotograf har ikke været hjemme de sidste dage, så det blev ikke til billeder, men så må jeg bare tage det på en anden gang 🙂 Håber du kunne bruge Caviar-indlægget til noget 🙂 Det var nu altså ret fint! KH

 7. Haha, ja er hun ikke dygtig? Hun tog 8 billeder og regnede med det var det. Måtte sige at A tager op mod 80 billeder til tider- Men 8 var hvad jeg fik haha! Når jeg kommer hjem fra Afrika, så skal vi to ses 🙂 Må man snart komme over til te? Kram

 8. Det kan du tro Anna, det skriver jeg mig bag øret! Den er købt herhjemme på Yvonne Konés lagersalg, så den er til at få fingrene i 🙂 KH

Læg en kommentar