Dagens: Streets of NY

Shoes – Steve Madden // Pants+clutch – H&M // T-shirt – COS // Leatherjacket – Zara

Jeg lovede jer læder, glimmer og nitter i går! Og det skal I få, muligvis ikke så bikerråt, som det lød. Men ruskindsskoene har nitter, bukserne har guldglimmer, og så er der jo læderjakken. Lige det varmeste outfit, men vejret er blevet meget omskifteligt – regn og blæst og høje temperaturer!

Vi tog på SushiSamba i går aftes, som flere af jer anbefalede, og det tog altså lige en smule længere tid fra vores nye rede her i Harlem at komme ned omkring Union Square, så jeg måtte presse ti billeder ud af A, lidt rystede men hvad pokker!

Om lidt er det onsdag, og så bliver det torsdag, og fredag skal vi hjem. Vi er begge to mætte af oplevelser og flade på pengepungen, så nu vil vi egentlig gerne hjem, vi kan simpelthen ikke rumme mere. Kender I det? Sådan en ferie kan virkelig godt gøre en rund og tung på oplevelser, nu skal vi hjem og tygge på det hele. OG VASKE TØJ! Jeg har masser af billeder og tips fra både Boston, Cape Cod, Vermont, New Haven og New York til jer.

12 kommentarer
 1. IH! Nu bliver jeg snart sur og hidsig! De der bukser vil jeg have-NU! Jeg så dem også på Emily Salomons blog (så så man lige mig læse en andens blog, jo jo!) OG de var også i Go Morgen Danmark! GIV MIG DEM!
  Hvis de har dem over there, så køb dem med hjem – ellers har du til og med lørdag til at hapse et par til mig!
  Mega fede sko i øvrigt – og jeg synes helt bestemt også I bare skal komme hjææææm! Kæmpe mange møs og tanker!

 2. Åj, billede to er fedt! Man bliver helt rundtosset af at se på det… Jeg vil i øvrigt gerne melde mig frivilligt til at tage de sidste par dage af jeres ferie, hvis det er. 😉

 3. Kender sagtens det med at være “mæt” af oplevelser, så det bliver da dejligt for jer at komme hjem 🙂
  Men husk nu at nyde den sidste tid, for når I kommer hjem så savner i New York.

  Tænkte på om jeg må låne et par billeder af dig fra din blog? Er nemlig ved at lave en blog anbefaling.

 4. Vi nyder alt hvad vi kan, det er helt svært at beslutte sig for, hvad vi vil bruge den sidste tid til 🙂 Bloganbefaling af min blog?? 😀 Du kan tro, du må låne et billede, tak fordi du spørger! Sig til hvis du skal have originaler fra mig, ellers kan du finde dem på Photobucket tror jeg.. KH

 5. Love your shoes 🙂
  Efter at have fulgt din blog over de sidste par uger har jeg pludselig fantastisk meget lyst til at rejse til New York igen! Lyder som I har haft en super godt tur med mange fede oplevelser, og du gengiver det på sådan en god måde 🙂

  Nyd sidste feriedag og god tur hjem 😉

  – Bettina
  blondanista.blogspot.com
  Kig forbi min blog og vind skønne smykker fra Stine A Jewelry!

 6. Ej hvor er det fedt for dig, du skal bare hammerglæde dig, det gør du sikkert allerede 🙂 Du kan tro, der kommer flere sager!
  KH

 7. Hæhæ – dygtig søster, der læser flere blogs – pas på du ikke bliver bidt 😉 Emilys er vanedannende! Jeg nåede ikke i H&M igen efter du skrev, men de må være til at finde herhjemme 🙂
  Det var skønt at ses i går selv om det var kort. Glæder mig til tirsdag!

  Møs

 8. Hæhæ – jaaah jeg lød et splitsekund møgforkælet, for nu savner jeg jo byen. Det gør A også. Men så kan man jo glæde sig ved alle sine billeder! Det er et ret sjovt billede, nummer 2, helt twistet. KH

 9. Tak Bettina – jeg er så glad for dem!
  Ja New York er vanedannende! Ligesom vi er kommet hjem, vil vi gerne tilbage igen. Åh!
  Det var den mest fantastiske ferie – hvor er jeg glad for du har læst med på rejseindlæggene 🙂 Det betyder meget!
  KH

Læg en kommentar