Dip dye dog

Jeg ville ønske, jeg havde fået et bedre billede af Dip Dye Dog – men den luntede af sted mens jeg fumlede med at finde kameraet. Men det vigtigste var sådan set også bare at vise jer halen – dip dyed and very hip. Det var fa’me noget af det skøreste jeg så over there, når det kom til hunde. Og jeg har altså set hundeejere skubbe deres hunde rundt i hundevogne i Central Park – ja det er en barnevogn beregnet til hunde. Meget mærkeligt.
Den nederste hund på billedet krydsede Union Square med sin ejer, hold op hvor var den sød – den blev insisterende ved med at gå med sig selv i snoren hele vejen over pladsen.

… Enough hundehejs – jeg ville bare sige god søndag! Har besluttet mig for for første gang i 6 år lige at smutte forbi Designer Forum – all by myself. Hils hvis I ser mig! Det er mig uden makeup, og anden-dags-crepnings-knold på hovedet.
Vi ses senere både til hårkurssnak og også en vinder-trækning i DENNE konkurrence, I kan stadig nå at dele lidt sommerstemning med mig!

10 kommentarer
 1. Skørt hvad folk finder på at udsmykke deres hunde med 🙂

  Ville egentlig bare fortælle at jeg netop har fundet din blog, og er helt vild med den! Er fast læser fra nu af 🙂

  Det er dejligt med en blog med så enormt meget personlighed, du skinner virkelig igennem. Og du formulerer dig på en skøn måde.

  Og hvor er Frida sød. Min lille franske bulldogg, hans bedste ven er en mops 🙂

 2. Overhovedet ikke indlæg relateret, MEN synes alligevel lige jeg ville skrive det, for du fortjener det.

  Nu har jeg været med på den her blog mode i lidt over 2 år, men aldrig har jeg fulgt med en blog der er så god og dejlig ærlig som din. Jeg elsker at du har humor med i (næsten) alle dine indlæg.
  Glæder mig altid til at læse hvad du finder på hver dag.

  Forsæt det fantastiske arbejde! Stor ros herfra!

  Derudover var det med stor skuffelse at jeg/man ikke kunne stemme på dig, på den omdiskuteret “årets blogger” osv award 😉

 3. Åhh Franske er også så helt igennem kære! Det var vores “andet” valg, hvis det ikke var blevet en mops – de er også meget lig hinanden i sind og statur.
  Sikke en dejlig kommentar Kathrine, det glæder mig mega meget, at du kan lide bloggen – hjertelig velkommen til!
  KH

 4. Åh du er kære Sabrina, det glæder mig rigtig meget at det er dét der skinner igennem på bloggen. Rigtig, rigtig, meget! Tusinde tak for at få mig til at flyve fra computeren og ind i seng. Jeg kan ikke sige tak nok gange. Sov rigtig godt!
  KH

 5. Hahahaha,,,jeg er heldig lige at være kommet hjem fra LWF (ok for et par uger siden)…og da så ALLE jo sådan ud. Men dog ikke hundene.

 6. WAS?! Kunne du lige forestille dig selv dip-dye Fridas lille krølle? HVIS Hector nu var en pige-hund ELLER en punker, så ville jeg da alligevel aller (det er fynsk for virkelig aldrig) nogensinde kunne finde på at farve ham/hende…

 7. Ej det sgu lidt dyrplageri! Jeg ville aldrig få lokket Frida til at sidde stille længe nok, SLET ikke når der er vand involveret :S Den trend hopper jeg altså ikke på! Stakkels Hector og Frida – lyse striber til sommer? Rødlige reflekser til jul? Ej altså, skøre amerikanere 🙂
  KH

Læg en kommentar