Konkurrence: Shades

Sommeren går på hæld (okay, den er gået i vasken), men det betyder ikke, at man ikke skal passe på sine små, fine øjne. For når vinteren kommer, kan solen altså stadig være skrap for øjnene. Så selv om jeg egentlig hintede om denne konkurrence før USA-turen, og sommeren er long gone, så synes jeg stadig den er relevant. Desuden har jeg fået så fantastisk mange nye læsere, the more the merrier, det skal fejres!

Da jeg var til finalen i Louis Nielsens blogger challenge om at blive Årets Brilleblogger 2012, fik jeg et par fine, fine solbriller fra Tiger of Sweden i min goodiebag. Men få uger inden havde jeg også fået et andet par, så jeg besluttede mig hurtigt for, at jeg ville udlodde dette par på billedet til en af jer.

HVIS brillerne er lige for jer, og I godt gad at bære dem, så skal I gøre mig én (okay måske to) tjeneste(r)! Jeg vil så gerne høre, hvad jeres allerbedste sommerminde har været i år? Studentertur? Bachelor? God grillhygge? En skøn rejse? Så del lidt af den sidste sommerglæde mig med og lad os drømme os væk sammen til sand mellem tæerne, myggestik og hjemmelavet saft. OG den anden lille tjeneste (og her er ingen tvang) er at følge mig på Bloglovin’. Jeg gør absolut ikke bloggen op i antal faste læsere – men jeg må indrømme, at det alligevel glæder mig, når der kommer en til. Kald det en form for målbar anderkendelse af, at jeg skriver noget, I kan lide. Det varmer mig meget.

96 kommentarer
 1. Ejjj hvor er de bare fine! Mine solbriller er lige gået i stykker, så det er en perfekt konkurrence!

  Mit bedste sommerminde er helt klart min studenterkørsel. En fantastisk sjov (og lidt for fuld) dag med min klasse. Og så var det dejlig varmt, og vi badede både i springvand og en klassekammerats pool. Savner det allerede!!!

 2. Lyder et for depressivt at sige at man ikke som sådan har et super godt sommerminde fra denne sommer? Jo der er det sædvanlige som min fødselsdag og hyggelige (læs to) grill aftener. Men min sommer har hverken stået på ferier eller godt vejr, men derimod tonsvis af arbejde og en mørk skygge af uni som kaldte i september. Derimod har jeg skønne skønne minder fra sidste års sommerferie og får det helt sikkert også næste år i USA. Heldigvis har jeg kunne følge DIN tur, hvilket har været skønt, da jeg selvfølgelig følger med via bloglovin 🙂

 3. Mit bedste sommerminde fra i år er da jeg besøgte min dejlige veninde i nordjylland. Selvom vi bor langt fra hinanden og derfor ses meget sjældent, løber vi aldrig tør for noget at snakke om! Hun er så dejlig. Jeg krydser mine fingre for at vinde disse fine solbriller!

 4. Sikke nogle pæne solbriller, de må meget gerne få et godt hjem hos mig! 🙂 Følger dig såmænd allerede på Bloglovin’ og nyder at læse med.

  Mit bedste sommerferieminde må være, da jeg fik at vide at jeg skal være moster for 3. gang – der er ikke noget bedre end at være moster, og at jeg så er så priviligeret at blive det til hele tre styks, så bliver det ikke meget større! Men jeg vil også huske tilbage på de mange lange sommeraftener, badeturene ved stranden, friske jordbær en masse, cykelture ved vandet og alt det andet der hører sommeren til.

 5. Mit aller aller bedste sommerminde var, da jeg i Californien var på en ranch-heste-tur. Det foregik på Hollywood Mountain bjerget ved solnedgang. Det var simpelthen så smukt og autentisk! Heeele mig liv har jeg ønsket mig en hest (uden at have gået til ridning, for det måtte jeg ikke for min mor – og man gør jo ikke noget, som mor ikke vil ha, man gør), og heeeele mig liv har jeg drømt om at komme ud på sådan en rigtig amerikansk ranch med en masse heste og cowboys. Og det var der i den grad mange af! To ønsker opfyldt på en gang 🙂 Hele turen var bare så smuk med usigt over hele LA, mens solen gik ned over byen, og hestene var bare så søde! <3

 6. BEDSTE SOMMER MINDE.

  Min søde kæreste og jeg, som har været sammen i lidt over et år, havde vores første charterrejse sammen. Turen gik til Rhodos (;
  Det bedste minde er fra vores anden aften, hvor vi var ude at spise på en rigtig romantisk restaurant, efterfulgt af en lang gåtur ved vandet ved solnedgang og derefter hjem på hotelværelset og råhygge (;

  Det var en fantastisk dag, romantisk, dejlig og gennemført (;
  det har uden tvivl været den bedste aften i sommers.

  – følger dig på bloglovin (; og læser faktisk din blog tit, den er rigtig fin (;

  krydser fingre – de er virkelig lækre (;

  knus Stephanie

 7. Og du gør det igen. Du skriver så hammer flot, sjovt og dejligt, og jeg smiler altid, når jeg læser dine indlæg, og (surpise) i did it again!
  Og ydermere deler du disse fantastiske, overdrevet, mega lækre solbriller ud, som jeg virkelig ville synes helt fantastisk godt om at eje!
  Og da du spørger efter et sommerminde, så skal du da have lov til at få et:
  Mit sjoveste sommerminde, og det, der kan få mit til at smile no matter how bad the weather is, var på Roskilde, som i år var mit andet år. Jeg er i forvejen den vildeste Roskilde fan, og vejret var jo også bare HELT fantastisk hele (næsten) ugen! (dette er nærmest et minde i sig selv, da solen virker rimelig long-gone pt!)
  Nåh, men derudover bør det nævnes, at jeg er den største, vildeste og mest hjernedøde Harry Potter fan – min største last, desværre – men det er jeg altså! Og da min veninde og jeg så tuller rundt i L en af de mange, lidt for fulde aftener, og møder en dreng, som tilfældigvis ligner Neville Longbottom fra Harry Potter fuldstændigt latterligt meget, og som gerne vil ha’ os ned i sin camp, og der er jeg total i himlen! NEVILLE I DANMARK – well, nåh nej, det var han så alligevel ikke helt, men for faen hvor han lignede! Og det fik han også at vide 1 gang eller 25, og det var simpelthen så komisk, fordi vi slet ikke kunne styre, hvor glade vi blev (well, mest mig, og min veninde havde sig en humoristisk aften pga det) og søde Neville gav fandme både pommesfritter og øl. Jamen for søren, kan man være mere heldig??
  Og hele situationen var bare så komisk og åndssvag, at jeg (og min veninde) stadig kan grine i 100 år over min langt ude reaktion på alt, hvad der minder, ligner eller handler om Harry Potter! Og desværre blev Neville væk fra mig, men mindet om ham er nærmest endnu bedre!

 8. Mit bedste sommerminde var dagen hvor vi overtog vores nye lejlighed. Vi havde i to år boet i en lille to værelsets på Nørrebro, mig, mine kæreste og vores lille datter. Nu fik vi (eller betale i dyre domme) en stor, lækker, luksus lejlighed på 123 kvm med to badeværelse og walkincloset. Vi har brugt så mange penge på den og vi har nærmest intet rådighedsbeløb, tilgengæld har vi nu et vidunderligt hjem og en fantastisk base hvor vores lille basse kan vokse op og få et dejligt og trygt liv. Verdens bedste sommer <3

 9. Fede solbriller!:-) hmm.. Selvom jeg har været på 2 festivaller var min bedste sommeroplevelse en sommerhustur med min kæreste i min fars mosters sommerhus som hun har haft i ca 60 år!:-O jeg har kommet der rigtig ofte som barn, men var nu første gang efter jeg blev 18 og ikke holder sommerferie med mine forældre længere.. Jeg nød rigtigt endeligt at have noget kvalitetstid med min kæreste uden at være omringet af mange mennesker hele tiden.. Derudover blev jeg helt “benorvet over hvor mange dejlige minder det lille sommerhus, holdt i 100 % 70’er style, indeholdte.. Jeg blev taget tilbage til min barndom med strandture på gamle smadrecykler, kartoffelskrældning i udegården, blomsterpres, brætspil og jeg kunne blive ved!!:-D det var så skønt at have den “opæevelse” med min kæreste og det var så fantastisk så vi tager derop ign i den kommende weekenden (hvor vi dog nok er nød til at udelade at bade på strandturene!:-) denne gang er min kærestes søn også med og jeg håber sådan at han vil nyde det lige så meget som os 🙂 nogle gange behøver de bedste sommerminder ikke at foregå i syden.. Det bedste og mest langvarige minder skabes oftest der hvor hjertet er, har jeg i hvert fald erfaret (lød gammelt, men det går nok ;-b hehe – undskyld det blev lidt langt, jeg var bare nød til at delev mit minde som føltes som noget helt nyt og fantastisk selv jeg er kommet der fast i 18 år!!:-)) SLUT NANA!

 10. Uh, lækre solbriller! Dem ville jeg da meget gerne vinde!
  Mit bedste sommerminde må afgjort fra juni måned og en lille tur til Italien: Det var første gang jeg skulle besøge min kæreste, som er italiener. Vi havde mødt hinanden i udlandet, hvor vi havde 3 måneder sammen, og d. 8. juni – præcis 1 måned siden jeg grådkvalt havde sagt farvel til ham – rejste jeg endelig til Italien for at besøge ham. Jeg var så forvirret og spændt og nervøs og glad, da jeg stod og ventede på min bagage. Jeg frøs og jeg svedte samtidig af bare spænding. Kunne jeg mon genkende ham? Alle jeg så, mindede om ham. Jeg spottede med det samme, og det var fuldstændig ubeskriveligt endelig at lægge armene om ham igen. Jeg følte mig som hovedpersonen i en pladderromatisk amerikansk film. Det er hårdt at måtte undvære ham i hverdagen, men til gengæld er gensynsglæden helt ubeskrivelig!
  Vi havde desuden en fuldstændig fantastisk uge sammen i den skønne italienske forsommer. Og sidenhen er det blevet til en del flere ture mellem Italien og Danmark. 😉

  I øvrigt, tusind tak for en meget nærværende og personlig blog.

  Vh Kirsten

 11. Mit bedste sommerminde er helt klart min tid som student! Jeg brugte en af ugerne på roskilde festival, og fortryder det ikke ét eneste sekund! Det har helt klart været den bedste sommer nogensinde, selvom det selvfølgelig er utroligt trist at sige farvel til sin skønne klasse… Jeg fortsætter sommeren med en tur til Thailand om lidt, og de solbriller der ville da ikke gøre turen dårligere :)…

 12. Kender du følelsen af at være gennem lykkelig i hele kroppen? Det sker for mig nogle gange om året. Sådan en ud-af-kroppen-oplevelse hvor alt bare er lyserødt og hele kroppen summer af glæde – lige til at blive høj af.

  Jeg har været så heldig at det er sket for mig to gange denne sommer, til trods for dumpet eksamen og generel røv sommer. Første gang var allerede i maj måned. Jeg er så heldig at kærestes familie bor ved Faaborg på den mest idylliske gård lige ved vandet. Første sande tilstand af lykke var årets første sommerdag. En ganske almindelig hverdag hvor svigermor og jeg ligger alene på stranden. At mærke solen gennemvarmer ens krop mens bølgernes brusen er den eneste lyd – DET var sand lykke! Da jeg nævnte det for svigermor, at følelsen var i kroppen, sagde hun at hun netop havde tænkt det samme <3
  Anden omgang af sand lykke varede flere dage i træk. Kærlighedsferie på røøøv lækkert resort, helt ned i gear, bare nyde solen og hinanden burde skrives ind i loven, som værende noget alle skulle have mulighed og resourcer til at gøre hvert år! Ovenpå en stressende eksamenssommer, var det så skønt at glemme alt og helt fortjent holde ferie.

  Nu glæder jeg mig til, agt det her regnvejrs efterår er overstået (yndlings hadeårstid), så der kommer sne og sol igen.. Hector i vintertrøjen ud og lege i sneen og følelsen af lyse nætter, når sneen lyser landskabet op (det er sådan noget vi kan herude på landet 🙂 )

 13. Ej hvor er de flotte, krydser fingre 😉

  Mit bedste sommerminde er over en længere tid. Da jeg holdte to ugers ferie i starten af Juli, var vejret noget være møg. Men da tiden ramte uge 30, flyttede jeg for en periode her til KBH, og solen begyndte at skinne. Jeg kendte ikke på det tidspunkt KBH særligt godt (kommer fra Nordjylland), men med sommervejret der kom fra uge 30 og hele livet der blomstrede op i byen, slog benene væk under mig – fuldstændig. Blev straks forelsket i KBH, og nød det skønne vejr med at gå rundt i gaderne og Kongens Have. Bor dog stadig herover, men hold op hvor jeg lever højt på den puls og det gode vejr vi fik. Min klassekammerat (også i praktik herover for en periode) og jeg, gik og smilede og jublede over at vi skulle bo her i en periode. Dejligt minde, om en by der trodsede det typiske jyde-had til KBH, og har givet mig en oplevelse jeg vil huske. (gratis koncerter, musik, dans, drinks, fest, PULS)

 14. Mit bedste sommerminde er uden tvivl da jeg så min niece kravle for første gang. Jeg blev moster i november månede for første gang. At se hende kravle, og smile og grine, og plydre var fantastisk og noget jeg aldrig vil glemme.
  kan måske lyde som en underligt minde, men jeg var inde i en hård periode, også at få en niece giver smilet tilbage på ens læber!

 15. Mit allerbedste sommerminde fra denne sommer må helst sikkert være at blive student, herunder studenterkørsel. Det var over alle forventninger – og noget vi alle havde set frem til i 3 år. Hele det at blive student var en kæmpe forløsning, og noget jeg aldrig (selvfølgelig) glemmer 🙂
  Haha, sidder og smiler ved bare tanken….

  P.S. Fedt med en ny header!

 16. Mit allerbedste sommerminde fra i år er 15 skønne dage alene på Cran Canaria med min dejlige søn på 9½ år. Vi nød bare at være alene og hygge os sammen:0) samtidig mødte vi en hel masse søde mennesker både fra Danmark og flere andre lande i Europa, som vi delte vores oplevelser med samtidig med, at vi også fik en masse alenetid. Skøn, skøn sommerferie:0)

  Mine solbriller gik desværre i stykker på turen, så jeg craver virkelig et par nye, og jeg kan tydeligt se, at disse vil elske mine kinder:D

 17. Sååå fine solbriller. 🙂
  Mit bedste sommerminde i år må være min og min kærestes første ferie sammen til varmere himmelstrøg. Så skønt at kunne være sammen hele tiden og lære endnu mere om hinanden.
  Dejlig, livsbekræftende blog du har. Følger dig allerede. 🙂

 18. Mit bedste sommerminde er så simpelt som at sidde udenfor og spise til aften. Kold kartoffelsalat, frikadeller og kold hvidvin. Mmmh, jeg drømmer mig tilbage, nu hvor der er blevet så koldt!

 19. Ej, hvor fantastisk! De briller ville sidde perfekt på min næse 😉
  Mit bedste sommerminde fra denne sommer, er fra da min kæreste og jeg var ude og rejse. Selvom vi både var i Costa Rica og kørte rundt i mere eller mindre hele det østlige USA, så skal mit bedste minde findes i NYC (egentlig er det vel en selvfølge). Min kæreste og jeg havde taget turen over Brooklyn Bridge hen på aftenen, for at se solnedgangen over Manhattan. Vi fandt en park, hvorfra vi fik taget de smukkeste billeder af skylinen. Efter at have taget 1000 billeder, fandt vi en lille plads på en trappe, sådan lidt gemt og væk fra alle andre. Her sad vi i flere timer. Sagde ingenting. Tog ingen billeder. Vi nød det bare. Vi sad bare der med hinanden. Nød øjeblikket. Sugede hele udsigten til os. Det var fantastisk! Og jeg glemmer det aldrig 🙂 Mig, min kæreste og NYC!

 20. Mit bedste sommerminde i år må helt sikkert være den aften/nat jeg tilbragte på min svigermors terrasse med min kæreste, mine to folkeskoleveninder + kærester og min svigermor. Det startede med grill på terrassen, men udviklede sig til bålhygge det halve af natten med gamle røverhistorier, iskolde drinks af sun lollys og vodka og masser af grin og glæde. Drengene var ude at finde alt rundt omkring huset der kunne bruges som brænde på bålet, for det var simpelthen så hyggeligt og ingen havde lyst til at gå i seng.

  Og hvor ville det være lækkert med et par solbriller! Min kæreste kom desværre til at kvase mine yndlings på festival, så nu har jeg kunne de kedelige og ikke så pæne tilbage… 🙁

 21. Sikke et par skønne briller – dem vil jeg gerne eje :).

  Mit bedste sommerferie minde er hygge ved bålet med snobrødsbagning.
  Hele min familie samlet om et bål og hjemmelavet snobrødsdej. Det er afslapning og nærvær på højeste niveau! Og så vækker det samtidig en masse barndomsminder.

  Min sommerferie har været fyldt med små hyggelige og nærværende øjeblikke – og jeg er vild med det! 🙂

 22. bedste sommerminde var at jeg bestod min uddannelse, som ingen troede jeg kunne og alle var imod mig, men jeg gjorde det! og selvfølgelig sol, varme, strand og lækre drinks! 😀

 23. Uhh mit bedste sommerferieminde er da min kæreste og jeg erhvervede os ejendom sammen i form af et kolonihavehus. At eje noget med at menneske som man elsker mere end noget i hele verden, og at kunne nyde haven og huset sammen hele sommeren har været fantastisk. Vi har begge skrevet BA så ingen af os har rejst nogle steder eller rigtig holdt ferie. Til gengæld har vi haft haven sammen, hvor der blev plantet alskens urter og blomster. Vi har hentet tusindvis af friske store jordbær, fået beskidte fingre og ligget og læst sammen derude. Så selvom Danmarks sommervejr i går måske ikke var helt optimalt så var vi glade for regn til blomster og nysået græs 🙂

 24. Min bedste sommeroplevelse må være på Borneo, hvor jeg har holdt en baby-havskildpadde i hænderne og hjulpet den til stranden og vandet. Kæmpe stort at se den fare der ud af.
  Fede briller! De kunne blive alletiders undskylding for at skulle på solrig vinterferie 😉

 25. Min sommer har været noget anderledes end normalt, faktisk helt anderledes, da jeg går på en gymnasiel uddannelse, der hedder IB, hvor vi skriver den store opgave i sommerferien. Dette betyder dermed, at alt der hedder sand, strand og stropløs eller fest, fyre og flirt ligger LANGT fra den sommerferie, som jeg brugte på mit dunkle værelse det meste af tiden. Når jeg ikke var på mit værelse brugte jeg en del tid på at brokke mig over, hvor ondt jeg egentlig havde af mig selv, og jeg var måske en aaaanelse irriterende for venner og familie.
  Pludselig en dag satte jeg så det sidste punktum, og det var som om en bombe faldt, og jeg mener det; det er flere år siden, jeg har været så glad og så lettet, og selvom jeg kun havde to dage tilbage af sommerferien at nyde det i, så er det de bedste to sommerferiedage, jeg har haft i mit liv! Med alt for meget is og alt for meget samvær – skønt!

 26. Mit bedste sommeminde er helt sikkert Bruce Springsteen på Roskilde. – Min første gang på Roskilde og første gang jeg hørte The Boss live! En oplevelse, der for resten af livet vil være printet i min hukommelse! 🙂

 27. Mit bedste sommerminde var nok den fredag jeg dimitterede fra gymnasiet. Vi var allesammen dødtrætte efter at have været i byen hver eneste aften siden mandag, men det var allersidste gang, vi var elever på skolen og sidste gang, vi alle var samlet. Der var gode taler og halvkoldt vejr, og så fik jeg en fantastisk overraskelse i form af et fransklegat på 3000 kr. samt et gennemsnit der var meget højere end jeg havde turdet håbe på.
  Og om aftenen tog mine venner og jeg i byen og havde det så sjovt og så vildt.

 28. Uhhha ha ja det er vigtigt at huske de gode sommerminder! Især på grå og kolde dage denne uge er fyldt op med!
  Min kæreste i jeg havde vores store New York og New England tur. Så efter en fantastisk uge i NY med supe shopping, helt igennnem fantastisk mad og en sublim storby stemning! Mødte Pen Badgley (Dan humphrey, Brooklyn boy fra Gossip Girl) på den mest coole og unikke cocktail bar i Wiliamsburg! Det var mit New Yorker moment.
  Men det var faktisk ikke det sommer minde jeg ville dele. Men det vi havde da vi ankom til vores campingplads på Cape Cod. Havde kørt hele dagen og så frem til en dukkert i havet. Stranden er skøn skøn skøn, og for en gang skyld skal man ikke betale for at parkere. Jeg får lagt mig på badehåndklædet og min kæreste drøner i vandet! Han når ikke meget længer end til hans knæ, dag livredderen pifter vildt. Min kæreste tænker jo først det ikke er ham, men det er tydeligt at det er ham hun peger og pifter af. Han går slukøret op for at snak med hende. Hun fortæller at der tidligere på ugen har været en hvis haj forbi netop vores strand hvor den spiste lidt af en surfer. Vi er lamslået og skuffet over at man kun må gå ud til livet, så man der må forsøge at vælte sig rundt i vandet, så man kan blive kølet lidt ned. En halv time senere begynder folk på stranden at klappe og huje helt vildt. Vi tænker først det er en haj, men syns alligevel det er lidt en underlig reaktion at klappe og huje hvis der kommer en ond haj. Havde mere tænkt noget gips og skrig. Det var ikke en haj, med derimod to kæmpestore pukkelhvaler der sprang så lange de var op af vandet. Vi fik den helt store opvisning kun et par hundrede meter fra land. Det var en kæmpe oplevelse. De er så store, og så sprang de lige der foran os, uden de var blevet bedt om det, eller fodret! Det var ligsom bare en million gange sejere end når man er på hval safari eller i zoo! Det var klart mit bedste sommer minde. Og vi blev enige om at det var ok man ikke måtte bade rigtigt, når der nu kom hvaler springene forbi!
  Sommer kram her frA

 29. Uf, elsker konkurrencer som disse! De udgør virkelig spændingen i hverdagen 🙂

  Mit bedste sommerferieminde er min ferie ved min mormor. Selv om jeg er 22 år, så er det stadig noget af det bedste at komme hjem til mormor, hendes hus, have og hygge. Jeg havde lånt mine forældres ene bil denne gang, så mens de føjtede rundt i Finland, nød jeg det danske sommervejr.

  Jeg laver stort set altid det samme hjemme ved min mormor, men det er lige godt hver gang. Vi spiser morgenmad sammen, kører en tur hen i genbrugsbutikken, hvor hun arbejder. Spiser rugbrød med blødkogte æg og tomater til frokost, sover middagslur og besøger “dem på gården” (gården hvor min mormor og morfar har boet, og hvor min morbror m. familie nu bor). En tur ned til Købmand Klit, hvor mormor har sendt penge med, så man kan købe bland-selv-slik. Mormors frikadeller til aftensmad, is til eftermiddagskaffe og dessert. Og så en masse snak. Snak om nu og dengang. Historier om hvornår min mormor fik sit første par lange bukser, og hvordan hun vandt en ærespris til præmiemalkning (I kid you not! Hun vandt en sytøjsæske). Og så er der intet internet (i hvert fald er det så langt ude, at naboens ikke rigtig virker), så det er virkelig afslapning af bedste kaliber.

  Det bedste af det hele er, at min mormor er så lykkelig over, at jeg kommer på besøg. Hun er så benovet over, at en studerende som mig vil komme og være sammen med hende i halvandet døgn. Mormors glæde og hjertevarme er mere end nok til, at jeg hvert år tager på sommerferie ved hende. Jeg glæder mig allerede til næste sommer…

 30. Ih, hvor er de solbriller bare fine! Og hvor er du godhjertet af give dem væk, jubii;-)

  Mit bedste sommerferie-minde er helt klart fra i år. Jeg var på ferie med en god veninde på Cypern. Vejret var FANTASTISK, sol, strand og kolde drinks. Den første aften vi sad på vores fine altan på hotellet opdagede vi nogle søde fyre der boede ovenpå. Den eneste bagatal var, at de var fra Sverige. Heldigt for os, opdagede de os og inviterede os op i deres noget større lejlighed. Den ene fyr fangede hurtigt min opmærksomhed og blandet med følelsen af “Jeg er langt væk, single og kan gøre (næsten) alt jeg vil” og hans vanvittige charme blev jeg sommerferie-forelsket. Resten af ferien så vi hinanden hver dag OG siden jeg var på ferie (3 måneder siden) er vi blevet kærester, har besøgt hinanden mange gange OG jeg overvejer at flytte til Malmø, for hey, så langt væk er Malmø jo ikke, vel?
  Nå, kærlighed-pladderromantisk-roman for alle pengene, men jeg har mødt den mest fantastiske mand takket være min sommerferie:-)

 31. Min bedste sommerminde må være de 16 dage jeg tilbragte på Island med kæresten. Vi kørte hele vejen rundt om Island og oplevede en masse. Det smukkeste var helt sikkert Jökulsárlón, hvor vi så isbjerge og den mest fantastiske solnedgang i pink, orange og blå toner. Det var fantastisk.

 32. TAK fordi du fik mig til at indse, hvor dejlig sommeren alligevel har været, selv om den ikke var så lang. Jeg har så mange dejlige minder at vælge mellem – dejlige bryllupper, skøn zoologisk have-tur og efterfølgende grill på taget med familien, en fantastisk Skanderborg Festival, hvor kæresten-min spillede, ja, listen er lang.

  Alligevel tror jeg, at jeg må sige en aften på min nylige sensommerferie til Paris med min kæreste. Det var vores første rigtige ferie sammen alene, og den var bare så fantastisk. Særligt den ene eftermiddag, hvor vi sluttede en lang vandren gennem byen af med en flaske champagne i solen ved Seinen og så en tur over på Pont des Arts, hvor vi satte vores hængelås på hegnet. Jeg var så glad og lykkelig helt ned i maven og bliver det igen, når jeg tænker på det nu.:)

  //Caroline – der har fulgt dig på Bloglovin’ siden starten.

 33. Dét par solbriller ligner en lækker-kvalitetsudgave af ét par, jeg har fra H&M. Jeg har været glad for dem, men nøj hvor gad jeg gerne eje dette smukke sæt glas, plast og stål fra Tiger of Sweden (Tillykke med den meget velfortjente sejt, i øvrigt).
  Mit A.B.S.O.L.U.T bedste ferieminde fra i år er, da min kæreste og jeg snorklede hånd i hånd ved siden af 10 m. lange hvalhajer! Det var ét af de der store, fælles ønsker, som vi rejste til Mexico for at indfri – og det var intet mindre end fantastisk.

  Tak for daglig inspiration og skæppe-skøn læsning.

 34. Mit bedste sommerminde, er da jeg og 3 veninder var i Göteborg i 3 dage. Blev virkelig overrasket over byen, vildt mange gode butikker, hyggelige gader med små cafeer (med kanelbullar på størrelse med middagstallerkener!!) og vintagebutikker! Og den vildeste bytur på en club/bar/spisested/musiksted de har der hedder Yaki Da. Vi havde den hyggeligste og sjoveste tur, og skal meget snart tilbage. Okay det blev måske lige så meget en Göteborg anbefaling, som et sommerminde, men dejligt var det 🙂

  Kunne virkelig godt bruge de solbriller, eftersom jeg ALDRIG har haft nogle solbriller der har kostet mere end 100 kr i H&M 🙂

  Tak for en hyggelig blog.

  Hilsen Trine

 35. Åååh, jeg mindes de mest fantastiske øjeblikke på Sejerø. Naturen mine veninder og en hulens masse vin på den lille terrasse ved vores lejede hytte. Sommeren var i Danmark for nogle dage og vi nød det bare så meget, at være langt væk fra al ting. Naturen, solen, havet, det var så smukt det hele, jeg ville ønske jeg kunne poste et billede som indfangede det smukkeste øjeblik, solen der rammer horisonten. Åååh, jeg drømmer stadig om det!
  Solbrillerne drømmer jeg også om…Og søde dig, jeg er først for nylig faldet over din blog, og vil bare lige sige at den er SÅ fin og indeholder alt hvad jeg har ledt efter hos andre, good job!

 36. Nøj, hvor er de fine!

  Mit aller bedste sommerminde må være dette:

  Jeg var afsted med min aller bedsteste(steste) veninde i Berlin i slut Juli. Vi er begge lige fyldt 18, så det var vores første rigtige helt-alene-uden-forældre-rejse! (dette inkluderede så to meget nervøse mødre i telefonen, men det var nu også ok.. :)) – Vi var rundt i hele byen, ude at spise på så mange af de små lækre caféer og vigtigst af alt – shopping! Jeg har købt nogle af de lækreste ting i mit skab, dernede og der var ikke en eneste ting, som jeg ville ha’ undværet! Der blev absolut ikke sparet – og det var en oplevelse for sig! Det at man havde råd til (efter mange arbejdstimer) at kunne gå ud og fyre dem alle af – Det var en hver shop-a-holics drøm! 🙂

  Bloglovin’ punktet var opfyldt i forvejen 🙂

  Mange knus!

 37. Det kommer til at lyde helt tosset det her; men mit bedste minde fra i sommer, var den dag jeg flyttede ud af min x-kærestes og min lejlighed, efter at have været ulykkelig sammen med ham i mange, mange år. Det var en hård dag, men samtidig også en dag der for altid vil repræsentere håb. Håb for et bedre liv alene, håb for kærlighed, og håb for en dag at blive lykkelig. Hvis jeg vinder solbrillerne vil jeg forresten forære dem til min fantastiske veninde, som har været en kæmpemæssig støtte hele den kolde og grå sommer.

 38. Åååh, jeg mindes de mest fantastiske øjeblikke på Sejerø. Naturen mine veninder og en hulens masse vin på den lille terrasse ved vores lejede hytte. Sommeren var i Danmark for nogle dage og vi nød det bare så meget, at være langt væk fra al ting. Naturen, solen, havet, det var så smukt det hele, jeg ville ønske jeg kunne poste et billede som indfangede det smukkeste øjeblik, solen der rammer horisonten. Åååh, jeg drømmer stadig om det!
  Solbrillerne drømmer jeg også om…Og søde dig, jeg er først lige faldet over din blog og den er jo SÅ fin! Den indeholder lige præcis det jeg har savnet hos andre, good job!!!

 39. Min bedste sommeroplevelse var nok mig og min families ture i vores sommerhus. Det var SÅ hyggeligt, at være sammen uden at skulle noget særligt og vi fik gået en masse lange ture og spist en masse god mad. Det var mens vejret var smukt og varmt, og man kunne gøre lige hvad man havde lyst til – hele dagen. Det var en dejlig oplevelse og bragte os alle tættere på hinanden, tror jeg! 🙂

 40. Mit bedste sommerminde er svært at sige, da hele sommeren har været et uforglemmeligt minde.
  Jeg blev først student, og det medførte de mange studenterfester, sommerhus i en uge med min gode klasse og selvfølgelig studenterkørsel (med et par øl eller to). Dernæst gik turen ud i det store Europa, hvor jeg sammen med en god veninde fra Gymnasiet var på InterRail i en hel måned. Her kom jeg (stortset) hele Europa rundt, og har oplevet alt fra fra Amsterdam, til Istanbul. Det er den bedste måde at rejse på, da man er så fri, og møder så mange forskellige mennesker, forskellige stile, forskellige kulture, og selvfølgelig mange forskellige markeder 😉
  Tak for en fed blog – og krydser mine fingre for nogle alt for fede solbriller.
  xx

 41. Slap nu af, hvor er de fede, de solbriller!!!
  – Mit bedste sommerferie minde må uden tvivl være Skanderborg Festival, hvor jeg var med min bedste veninde og min kusine, som lige er taget til Frankrig i et helt år. Mig og min kusine er ligeså tætte som søstre, så det var uforglemmeligt at feste igennem med hende i en uge på festivallen, hvor vi ikke skulle tænke på andet, end at have det sjovt sammen, før hun tog afsted i et helt langt år! 🙂

 42. Mit bedste minde fra i år er, da jeg efter en hård omgang eksamener endelig havde fået ferie. Jeg tog S-toget til endestationen, en bus videre derfra og endte ude på bøh-landet, hvor min søster bor med mand og tre børn. Jeg stak fødderne i soppebassinet og vendte ansigtet mod solen, mens ungerne hoppede på trampolin, og faren satte gang i grillen. Det var første gang, jeg rigtigt kunne slappe af og nyde varmen, og der var idyl, så det drev ned ad væggene. Ren rarhed!

 43. Mit bedste minde fra i sommers af, har uden tvivl været at flytte sammen med Dennis. At binde bånd sammen, lære hinanden at kende på en ny måde, samt bare at kunne skabe et hjem sammen. Det der med at diskutere farven til dugen i stuen, samt grine sammen, når vi ikke har kunne sove om natten grundet alle de nye indtryk. Det hele har bare været en meget unik oplevelse, som jeg er så glad for at have i mit hjerte.

  Jeg følger dig jo (heldigvis) allerede ganske trofast på bloglovin’ 😉

 44. Jeg er en af de nye læsere, der er kommet til ca. midt i din usa-tur, så jeg er glad for at du har ventet med konkurrencen :D! Det er jo lige præcis de solbriller der, som jeg prøvede at vinde på diverse blogs!

  Nå – mit bedste (sen)sommerminde er min storesøsters bryllup! Det er det første bryllup jeg har været til (ud over mine forældres, hvor jeg var 5..) og det var bare det smukkeste, mest livsbekræftende, glædestårefremkaldende jeg længe har været med til. Altså: højgravid brud med verdens største smil træder ind til tonerne af hjemmekomponeret bryllupsmelodi og går, med hænderne på toppen af den ret store mave, hen til sin soon-to-be mand, som er ved at dø af nervøsitet (hvilket er let at se på grund af chandler-smilet, der afslører ham). Cut-scene til to minutter efter, hvor de har sagt ja til hinanden og al nervøsitet er afløst af stolthed og lykke. Ajmen så triller glædestårene altså 🙂

 45. Hvor er de fine! Mit allerbedste sommerminde var min tur til Berlin med min familie. Det var første gang jeg var der, og selvom vejret var skod, så var det bare sådan en fin by, og en rigtig hyggelig tur 🙂

 46. Er helt ny på din blog – men er allede ret besat! ::)

  Frida er den sødeste guldklump!

  Et af mine bedste sommerferieminder for sommeren 2012 (det der var af den) var min studentertid! Det er den vildeste oplevelse. 😀 Jeg vil gerne gøre det hele igen… Alt var bare fryd og helt ubeskriveligt. Alle der har oplevet det, kan vist kun nikke ja!
  Mit andet gode sommerferieminde her fra sommeren er min ferie til det Sydfranske med min bedste veninde. Vi havde planlagt turen i meget lang tid og talte næsten dagligt ned til afrejsen. Det var en skøn, varm og svedig uge i Cannes. Jeg tænker ofte tilbage på netop den uge, da den har været en af de absolut hyggeligste og bedste sommerferieminder for mig. Vi skal uden tvivl tilbage dertil – snart 😀

  Tak for en super fed blog.

 47. Mit bedste sommerminde er for de 6 hyggelige uger, jeg har boet i min helt egen (meget gamle og slidte) campingvogn, med min aller bedste veninde, på en campingplads nær Vesterhavet. Vi har hele sommeren arbejdet, for at spare op til den rejse vi skal på de næste halve år. Og selvom der er trist og vådt her i Danmark, så skinner solen garanteret i Kenya, Sydøstasien og Australien!

 48. Mit bedste sommerminde.. Hmmm……. Roskilde er altid en kandidat til sådan en betegnelse: øl, sol, veninder og god musik, men i år tror jeg at min tur til Cypern tager første pladser. Jeg var afsted i 14 dage med min kæreste, og vi lavede lige præcist så lidt som vi gad. Bare det at smide sig ned ved pool’en var ofte udfordring nok. Første badeferie nogensinde – jeg er normalt til storby eller rundrejse. Ham den søde har været idel at dele oplevelsen med, og hvis jeg skulle det der bade-charter-halløj igen, skulle det da også være med ham. 🙂

 49. Mit bedste sommerminde fra i aar, er helt sikkert, at jeg rejste til USA for at vaere au pair det naeste aar. Jeg bor i Californien, saa jeg kunne virkelig godt bruge dem. Hvis jeg vinder, ville min mor helt sikkert sende dem over til mig. Maaske putter hun lidt mere med i pakken 🙂

 50. Mit bedste sommerminde må være en familietur til Rom. Det var den perfekte blanding af godt samvær, varme, shopping, fantastisk mad og endnu bedre is(!). Det var en tur mine forældre havde lovet os, siden mine søskende og jeg var små, og vi camperede i Norditalien. Forventningerne var derfor høje og mange, og blev blev heldigvis alle indfriede. Det er en af de ture, man bliver helt glad i maven af at tænke tilbage på!

 51. Solbriller, sikke en lækker konkurrence. Ikke andet end perfekt timeing, jeg flytter nemlig til Australien om 3 måneder. Krydser fingre for at brillerne kan komme med i kufferten om 3 måneder.

  Mit bedste sommerminde var da jeg var i London med min bedste veninde for at se ol. Det var den hyggeligste tur 🙂

 52. Mit bedste sommerminde er helt klart at jeg tog til Australien i seks uger som (spejder-)udvekslingsstudent, og det var virkelig fantastisk! Min værtsfamilie var enormt gæstfrie, og ville bare vise mig alt, og så mødte jeg nogle rigtig søde piger, på den skole jeg gik på 🙂

 53. Jeg er ret ny læser. Jeg er ikke den helt store modeblog-læser, men du skulle alligevel lige følges på bloglovin’, (da du mindede mig om det med dette indlæg) for jeg bliver så glad af at klikke herind. Du ser så sød og farverig ud, og du skriver godt – vigtigt!
  Mit bedste sommerminde strækker sig over en weekend her i København, på Bryggen hvor jeg bor. Der skete egentlig ikke særlig meget, men min veninde, der bor et godt stykke fra København, var inde for at besøge mig. Det var fantastisk vejr hele weekenden, og vi lavede ikke andet end at bade, slikke sol, drikke kolde øl og iste, og grille om aftenen. Det lyder måske ikke af så meget, men det var simpelthen lige præcis det jeg havde brug for, oven på en aaalt for lang uge.
  Kommer lige i tanke om, at det eneste ærgelige ved den weekend, faktisk var at min veninde kom til at smide sine nye solbriller væk. Så måske vil jeg forære dem til hende, hvis jeg vinder?

 54. At være alene i sommerhus med kæresten. Selvom det regnede og blæste udenfor. Selvom vi kun havde dåsemad til sidst:)

 55. Mit bedste sommerminde fra i år er fra Tel Aviv, hvor jeg holdte ferie med min kæreste. Da vi står i lufthavnen i Tel Aviv, på vej tilbage til København, og skal til at checke ind, går det op for os, at vi har kigget forkert på billetterne og først skal hjem dagen efter! Det var så sjovt og fedt, at ferien ikke var helt slut alligevel og virkelig virkelig skønt med en ekstra dag og aften i skønne Tel Aviv med en skøn mand.

 56. Mit bedste sommerminde var helt klart studentertiden og især vognturen! Følelsen af glæde, som bare suser igennem kroppen i 15 timer (som btw kun føltes som én), og som man deler med 30 fantastiske mennesker, gør bare en glad helt ned i maven 🙂
  Og det er især dejligt at tænke tilbage på nu når man sidder i mørket og læser matematik A op.

  Så på med solbrillerne på vej til skole i kulden og mindes tiden hvor man følte sig fri og glæden virkelig strømmede igennem én 24/7

  P.S følger dig på bloglovin og nyder din skriveegenskaber 😉

 57. Super lækker konkurrence!

  Min sommer var fyldt med mange smukke glimt. En sommerflirt, der blev ved sommeren. En Roskildefestival der var fyldt med druk, koncerter og masser af grin. Men den bedste og helt klart mest betydningsfulde sommerminde må være min impulsive tur på interrail med min gymnasieveninde. Vi tog afsted en sen aften, og flovede ellers igennem Europas storbyer i 2 uger. Oplevede alt fra Amsterdams kanaler, Bruxelles utallige chokoladebutikker, Paris’ Champs elysees og Nice’s skønne badestrande.
  Som H.C Andersen også sagde engang: “At rejse er at leve”! 🙂 – Og det kan jeg skrive under på. Mon ikke jeg tager en interrailtur igen næste sommer!

 58. Først; du gør det fantastisk på bloggen! Jeg følger allerede 🙂

  Mit bedste sommerminde? Den er svær.. Der er SÅ mange gode ting, bl.a. studiestart, festival, flere rejser og gode vin-aftener i DK… Men bedst af alt var det nok at opleve New York! Slentre ad 5th med en Frappuchino i hånden, det er skøøønt!

 59. BEKLAGER – jeg kan simpelthen ikke få Bloglovin til at virke (det har jeg aldrig kunnet, heller ikke i andre sammenhænge ifbm andre blogs.) Den skriver: “E-mail er allerede i brug”, når jeg forsøger at følge dig. Nå men, jeg har da forsøgt! 🙂
  Mit bedste sommerminde er helt klart Pinsen (okay, den lå sidst i maj)
  Perfekt vejr og omgivet af hele min elskede familie i et sommerhus i det sønderjyske. Need I say more? 😉

 60. I selve sommermånederne (juli og august som btw har skuffet big time) kan jeg godt vove at påstå, at der ikke skete det store – arbejde, arbejde og lidt mere arbejde. I stedet vil jeg fremhæve den 21. maj, hvor jeg kom hjem fra 4 måneder i udlandet, og Danmark valgte simpelthen at vise sig fra sin smukkeste side. Sol, sommer, nyslået græs, friske blomster, høns i haven (ja nu har du nok fanget jeg bor på landet), smukke marker med raps blomster, nye kartofler og ja bare rigtig mad efter 4 måneders backpacking, gensyn med familien, ja jeg kunne blive ved i evigheder, men hold nu op, hvor var det altså godt. Jeg bliver stadig helt ekstatisk over at tænke på det.

 61. Mit bedste ferieminde tager mig tilbage til Kos, hvor jeg var på ferie med de 7 dejligste veninder i verden. En af dagene besluttede vi os for at tage på en bådtur rundt på 3 mindre øer. Vi besøgte blandt andet en ø med kun 15 fastboende og med det mest blå hav, jeg nogensinde har set (og fik købt et af de der fine fine smykkeskrin klistret til med muslinger og søstjerner, man altid fik som feriegave som lille, med hjem til en ret begejstret veninde). Herudover var vi på Kalymnos og besøge et svampemuseum (du ved, de der svampe, der bliver solgt overalt sydpå, som er stenhårde, når de er tørre og fantastisk bløde, når de bliver våde) – det var mere fascinerende, end det lyder! Til sidst lagde vi til ved en klippeø, hvorfra vi hoppede fra klipper og snorklede med fisk. Fantastisk tur! (hvis man ser bort fra, at jeg i et forsøg på at skulle imponere med en bombe ud fra båden gled på kanten og landede på siden i vandet… Oh well, så blev jeg dagens pauseklovn! 😉 )

 62. De er SÅ fine! Har en springer spaniel der valgte at spise mine solbriller, så det passer helt perfekt 🙂

  Mit bedste sommerminde er at få min søde kæreste hjem igen, efter han har boet 9 måneder i København.
  Vi har været kærester de sidste 7 år og flyttede faktisk sammen efter 3 måneder (i Århus) og har ikke rigtig været fra hinanden siden.
  Men…sidste år i november skulle han færdiggøre det sidste af politiskolen, der jo kun ligger i Brøndby! Det kunne ikke lade sig gøre, at jeg tog med da jeg har fast arbejde i Jylland! Rigtig meget øv og det var nogle hårde vinter og forårs måneder, hvor jeg brugte rigtig meget tid på at savne.
  Så det var bare den bedste dag i laaaang tid, da jeg endelig kunne stå og se ham blive færdig – i fin uniform og det hele 🙂
  Det bedste sommerminde i lange tider 🙂

 63. Det bedste sommerminde dette år, var igen at turde lukke kærligheden ind og være virkelig glad igen. Troede lidt det aldrig ville ske efter at blive svigtet så groft af en kæreste (utroskab) Det var en stor lettelse at kunne mærke man virkelig levede igen.

 64. Bedste sommerminde… Jeg var i Italien med en del venner, dagene blev brug på stranden, tv-hygge i teltene op aftenen eller vilde byture. Helt klart en lækker sommer!
  Udover det, må det være efter en aften og nat med druk, at smutte i havet kl 6 om morgenen sammen med 3 venner og en sød fyr.

 65. Jeg har ikke været på ferie, eller bare haft nogle feriedage herhjemme, jeg fik nemlig et job først på sommeren efter et helt års arbejdsløshed! Det er bestemt ikke mit drømmejob, men det er så meget bedre end at være fanget i dagpenge-helvedet og hele det åndsvage system… Så sommerferie må blive næste år, og mit bedste sommerminde fra i år må være da jeg meldte mig ud af jobcenteret og hele ræset 🙂

 66. Jeg har i år for første, men ikke sidste, gang besøgt Roskilde Festival. 9 dage med sol, øl, glade mennesker og mange gode minder. En tur jeg ofte bliver mindet om gennem musikken der bliver spillet i radioen.
  Men den står ikke alene. Jeg var på Kos, med 7 andre piger, og denne tur var noget nær det sjoveste jeg har prøvet – selv om jeg ikke er en sol pige. En souvenir jeg fik med hjem var dog et par (meget) grimme solbriller, som var lidt (!) et fuldemands køb. Derfor passer denne konkurrence perfekt!

  PS. lækker lækker blog ! 🙂

 67. Dit indlæg fik mig til at tænke på, hvor meget man skal værdsætte sommeren, mens den er der! Lige nu regner det udenfor, og det er bare så koldt og gråt 🙁 Men man må jo holde fast i de gode minder og glæde sig til næste sommer! Mit bedste minde var nok, da min kæreste og jeg kom hjem fra hver vores dejlig ferie med familien og endelig kunne tilbringe tid sammen, for selvom det kun var et par uger, føltes det som uendeligt lang tid. Så vi gik ture, nød vejret, spiste på restaurant, var i biografen, hyggede os på Bakken, spillede badminton i haven, kørte ud i det blå i bil (han havde lige fået kørekort), så romantiske film med slik i sofaen, lavede mad til vores familier og så meget andet, som man desværre ikke når så ofte i løbet af året på grund af skole, lektier, arbejde og så mange andre hverdagsting. Det var en dejlig sommer! 🙂
  Følger dig allerede på Bloglovin’ og håber, at du ved, hvor ultimativt nice en blogger du er! Jeg siger bestemt ikke det her for at være fedterøvsagtig og vinde et par solbriller, men jeg tror virkelig på, at du bliver en af de “helt store” inden for den nærmeste fremtid, for din blog er simpelthen så inspirerende og GLAD, at man ikke kan lade være med at læse med – bliv endelig ved, for du gør en masse menneskers dag lige tanden bedre med dine indlæg!!

 68. Min vildeste sommerferieoplevelse var helt sikkert at rejse til USA med mit kor til verdensmesterskaberne! Det var noget af det fedeste jeg nogensinde har prøvet. En af de bedste ting var, at jeg skulle repræsentere mit kor til præmieoverrækkelsen, så jeg skulle stå oppe på scenen foran en af de der kæmpe amerikanske arenaer og smile og få overrakt vores præmie. Det var noget af det vildeste, jeg tror aldrig jeg har stået foran så mange larmende og glade mennesker.!

 69. Det er svært at beskrive, hvad mit bedste sommerminde har været, da jeg har været i gennem en svær tid med kærestesorger. I februar tog jeg på udveksling til Australien, hvor jeg var af sted med en veninde i fire måneder. Tre uger efter min ankomst til Australien modtog jeg en mail fra min (eks)kæreste, hvor han skrev, at han ikke ville være sammen længere (det skal lige pointeres, at vi var kærester i fire år, havde fælles lejlighed og han havde købt flybilletter til et besøg i Australien).
  Da mailen meldte sin ankomst i min indbakke havde jeg pakket kufferten og var på vej hjem til Danmark, fordi jeg følte, at lyset i mit liv slukkede med det samme. Men efter lange og nøje overvejelser valgte jeg at blive i Australien – dels for at være der for min veninde, dels for at udnytte den fantastiske mulighed jeg nu havde for at læse i udlandet.
  Det var meget lange og hårde måneder, men jeg klarede den og er nu hjemme igen. Om jeg har fortrudt mit valg om at tage af sted har jeg ikke gjort op med mig selv endnu. Men jeg har sommeren igennem fundet ud af, hvem der virkelig er der for en, når man rammer bunden, og det har nok været mit bedste sommerminde. Dét at vide, at ens veninder er der for en, selvom når man ikke orker at stå op om morgenen er fantastisk. Jeg værdsætter det hver dag, og de dage hvor humøret ikke er i top tænker jeg på, hvor priviligeret jeg er over at have så dejlige veninder.
  Denne sommer har været mit livs hårdeste men også den mest livsbekræftende. Sommeren vil blive set tilbage på med både sorg og glæde, men mindet om mine dejlige og støttende veninder vil veje tungest, og det varmer helt inde i sjælen.

 70. Mit allerbedste sommerminde var i juli måned, hvor min kæreste og jeg var i Barcelona. Min veninde bor dernede, så hun tippede os om et slotshotel en time væk fra byen, og det løs så vidunderligt, at vi ringede og bestilte en overnatning til natten efter. Om morgenen lejede vi en scooter, og besluttede os for at køre langs vandet til hotellet. Turen endte med at tage fire timer på en blanding af små veje ved vandet, en kort (og farlig) tur midt på motorvejen, og så uendeligt mange stejle og snørklede bjergveje. Men vi nåede frem! Helt svedte og krøllede trillede vi op til indkørslen, hvor der kun holdt Bentleys, Audier og store Mercedes’er.. Vi fik et grineflip over at ankomme på den måde, og det gjorde personealet også, da de spurge om de skulle parkere vores bil..!? Men vi fik et fantastisk værelse med rabat (måske på grund af scooteren), og så dasede vi ved poolen, inden vi fik en forrygende middag. Sådan en aften med syngende cikader, store bøffer, en vild udsigt og på hovedet i seng! Det var en virkelig dejlig dag, og vi har allerede planlagt at komme tilbage næste år!

  Og, nå ja – hvis du er blevet inspireret, så kan du se hotellet her: http://www.hotelcastelldeloliver.es/

 71. At sidde på toppen af et færøsk fjeld efter 4 timers vandring, og og drikke varm kakao (der er koldt på toppen) mens man nyder udsigten. På nedstigningen kommer solen frem og man kan ligge og sole sig på de græsbeklædte fjelde. Efter 7 timers vandring i alt sætter vi igen kursen mod Tórshavn hvor vi skal hjem og spise lam og rabarbargrød med god samvittighed! Det var den bedste dag i min sommerferie i år 🙂

 72. Uhh de er godtnok fine!! De ville klæde mine øjne, når jeg kører min daglige “jeg-skal-på-arbejde-så-derfor-kører-jeg-2-og-en-halv-time-hver-dag-uden-at-brokke-mig”-tur i bilen…!
  Nå men mit bedste sommerminde er helt uden tvivl en rejse i Marokko, der blandt andet stod på hiking i Atlas bjergene, sindssyg varme, smukke moskeer, overnatning i det fri i Sahara med snowboarding på sandbanker og kig til stjernerne – og, og, og med helt eminent god afrikansk mad og verdens venligste mennesker omkring sig! Det var nogle af de bedste uger i 2012… Åh, hvor jeg allerede savner sommer!

 73. De er jo herre lækre de briller der :-O

  Denne sommer havde jeg fornøjelsen af at være på mit livs første (og bestemt ikke sidste) festival – alletiders rawskildøh festival, som det bliver kaldt af mine venner 🙂 At jeg så nåede at møde alletiders sød fyr er det rene bonus, har haft en lækker sommer – misunder dog din USA tur for groft! Må.snart.afsted.

 74. Jeg er en forholdsvis ny læser, men jeg elsker hvor personlig og sjov din blog er!

  Mit bedste sommerminde var at komme hjem til mine forældre og min kæreste efter 6 måneder på New Zealand. Jeg var dernede og studere, og selvom det var helt fantastisk var jeg virkelig glad for at se dem jeg elsker allerhøjest i hele verden igen.

 75. Kunne virkelig godt bruge sådan et par lækre solbriller, når jeg om en måned tager på tøse-spa-ferie med min søde mor på Gran Canaria 🙂

  Mit bedste sommerminde er alle de dage jeg har brugt med vennerne ude i det daværende gode vejr, i Eventyrhaven i Odense. Både på at ligge og solbade, læse til eksamen, drikke en kold øl eller flere, grille, have tømmermænd, i det hele taget bare have et fælles sted at kunne mødes og hygge når som helst, ligemeget om man var to eller tyve personer. 🙂

 76. Mit allerbedste sommerminde var, at jeg endelig fik gjort det forbi med min kæreste (og et forfærdeligt forhold) igennem 1,5 år…

  Et nyt kapitel er startet i mit liv – og jeg trænger til at se livet i et nyt perspektiv – igennem alt for seje solbriller. 🙂

 77. Jeg blev student i sommers, og det må klart være mit bedste minde. Jeg husker tilbage til studenterugen med studenterfester, kørsel osv., som den bedste tid. Det er virkelig noget man aldrig aldrig glemmer, og det sker kun en gang. Derudover havde jeg også en vildt dejlig ferie til Tyrket med masser af sol, strand og drinks. 😀

 78. Det er første gang i mit liv, jeg kan sige, at et job har været ikke bare mit bedste sommer(ferie)minde men også med til at ændre på dagsordenen hjemme hos mig.

  Siden jeg startede i Tivolis interne bank 1. juli, har jeg grint mere, snakket mere, smilt mere, tænkt mere, gået mere og NYDT mere. Jeg har fundet ud af, hvor glad jeg bliver af at se og gøre andre mennesker glade; om det er den 5-årige pige, der ikke kunne tage tomhændet hjem sent om aftenen, og som jeg “reddede”, da ballonmanden forlængst var gået hjem. Det forelskede par, der ville foreviges på kamera foran Nimb, hvor jeg frivilligt meldte mig som fotograf til store smil og taknemmelige ord. De ældre svenske veninder, der skulle på italiensk restaurant et sted i Tivoli, men hverken havde fået stedets rigtige navn oplyst eller lokationen.. Det krævede et telefonopkald til deres veninde og to til Tivolis køreport, hvorefter jeg glædeligt kunne sende damerne til middag. Eller ganske simpelt stamgæsterne i vores Jackpotter (spillehallerne), som kommer for hyggen, nærværet, kaffen og en god snak. Jeg har tid til dem alle, og jeg har lysten!

  Nu går jeg bare og håber, min Tivolitid ikke får en ende lige foreløbig. Graden af lykke i mit liv er steget helt til tops, og studiet har næsten lidt svært ved at hamle op med det.

 79. Mit allerbedste sommerminde (for ja, der har været flere, bare det at solen skinner og det er SOMMER er jo dejligt i sig selv)
  det var da jeg fik min lille 8 uger gamle hvalpe mops hjem i midten af Juli… Jeg var så eder spændt på at få den lille gut med hjem!!!
  Det var virkelig så underligt at køre ud og hente ham, for man vidste da man kom hjem ville man have en lille firbenet fætter trissende rundt de næste 10-15 år (forhåbentlig), og jeg havde købt alt hvad der nu skulle købes til ham, og nu føles det bare som en af de bedste beslutninger jeg har taget mig, at jeg har påtaget mig det ansvar, for han er bare sådan en skøn livlig gut!
  Det er helt klart det bedste sommerminde, og der kommer jo kun flere gode minder fremover med ham 🙂

 80. Helt klart bedste sommerminde er de to uger min kæreste og jeg tilbragte I New York og på den amerikanske østkyst. Bedste rejse og de bedste minder vi har der fra! 🙂

 81. Sommeren har ikke budt på de vilde oplevelser, da jeg har siddet fordybet i mit speciale, så det er faktisk lidt svært at komme på noget bestemt.
  Jeg tror, at det bedste sommerminde må være at gå i kiosken efter is en lun sommeraften med min kæreste i hånden. Mere skal der ikke til for at give mig et smil på læben og en varm følelse i maven 😉
  Og nu længes jeg så allerede efter næste sommer, for det er virkelig en af de bedste ting jeg ved!

 82. Mit bedste sommer minde må helt klart være da jeg var i USA med familien i sommers.
  Vi rejste rundt i Californien og det var bare en fantastisk tur. Det absolut bedste øjeblik var da vi var i yosemite og stod oppe på bjerget og kiggede ud over dalen. Hvilket syn! Så fantastisk! Og et par solbriller ville have været perfekt at have der 🙂

  Frøken Jensen

 83. Mit bedste og mest fantastiske sommerminde var denne august da min kæreste og jeg var på backpackrejse til Borneo. Har var vi ude og dykke med skildpadder, hajer, alverdens smukkeste fisk, sejlede på floder og så orangutanger og sov i junglen. Men bedst af alt var det da vi besteg Malaysias højeste bjerg, hvor min søde dejlige skønne Jonas fremdrog en ring lige der i solopgangen 4000 meter oppe mellem skyerne, og spurgte om jeg ville gifte mig med ham. Og det var med tåre i øjnene, pandelygte i håret og 1000 sommerfugle i maven at jeg sagde JA til at dele mit liv med denne wauuu-faktor mand:)!
  Så efteråret kan komme an og de der smukke solbriller må gerne glimte om kamp med min smukke forlovelsesring:)!

 84. mit allerkæreste minde er godt nok fra sensommeren, men jeg tillader mig lige at dele det alligevel. den 5 september var jeg vidne til et ankomsten af et smukt lille vidunder. jeg har en tæt veninde, der havde spurgt om jeg ville være med til hendes fødsel. efter store overvejelser kom jeg frem til, at jeg selvfølgelig ikke kunne sige nej til sådan en smuk og livsbekræftigende oplevelse. så d 5 september kl 23.56 kom lille louis til verden på skejby i århus. 56 cm lang og 3660 g tung. sød og pæn (lige fra han kom ud – og neeej, det har ikke noget med min tante-titel at gøre) kom han ud til os kun 7 dage forsinket. jeg har aldrig oplevet noget så stort i mit liv. verdens bedste sommerminde 🙂

 85. Åh, jeg kan se at du får meget at læse, så jeg tror jeg vil prøve at gøre det lidt kort 😀

  Her i sommers var jeg ude og rejse med mine to bedste veninder i London. Vejret var trist, nogle gange godt og så havde vi det ellers bare sjovt. Det, jeg troede ville blive en god ferie, blev med dem en fantastisk ferie! Vi fik næsten ikke shoppet (andet end dvd’er og 1 stk. kluns pr. mand) men vi fik gået markeder tynde, set en gammel veninde der er flyttet til London og så havde vi det bare rigtig sjovt. Vi boede hos min veninden familie, og de er nogle af de mest imødekommende mennesker. Helt fantastisk! På turen havde jeg taget et par solbriller med, der efter sigende skulle være Ray Bans, men fordi de er kæbt i Kina, kan jeg ikke være sikker. Derfor ville det være skønt med disse, så jeg slap for hele tiden at svare på om de nu er ægte eller ej 😉

 86. Lææækre solbriller!
  Et af mine allerbedste minder fra sommeren 2012 (udover NorthSide Festival, Kroatien, familietur i sommerhus, nye køb og solskin) stammer fra en aften i starten af ferien. Jeg havde som den sidste i min venindeflok på syv fået sommerferie efter veloverstået årsprøve i mundtlig dansk i 1.g, og havde ENDELIG ferie! Så snart jeg var hjemme var jeg fluks på cyklen for at hygge en hel eftermiddag og aften, der endte med at blive nat, med mine seks bedste veninder! En hel aften med lækker mad, endeløse grineflip, dejlige billeder og et lille glas boblevand gjorde følelsen af sommerfrihed komplet!! Så kan en sommerferie ikke startes bedre 🙂

 87. Iiiiihhhhh jeg vil være med 🙂

  Mit bedste sommerminde er fra noget så spændende og eksotisk som Danmark, da vi ikke har hverken råd til eller mulighed for at rejse udenlands. Så vi tog en tur i Ree Park i Ebeltoft. Det var dejligt varmt og vi havde en skøn dag med gåture, safari tur imellem alle dyrene og så kom vi sørme til at kæle lidt for de små lemurer, selvom man ikke måtte – ups! Det er altså ikke nemt at lade være, når dyrene selv kommer helt hen til en 🙂

 88. Jeg var i år på Mallorca med en af mine bedste veninder. Det er bare noget helt særligt at være af sted uden forældre. Vi hyggede, var spontane og nød vejret på trods af det var overskyede nogle af dagene!
  – så var der selvfølgelig også Roskilde Festival – men det behøver jeg ikke at kommentere yderligere på!

 89. Har tilbragt hele min sommer herhjemme og nød specielt august måned. Bedste minde må være en tur til stranden med min søster. Jeg er lige flyttet tættere på hende og startet på nyt arbejde lige da det rigtig gode sommervejr kom. Så vi tog en tur til stranden. Det var lidt for koldt til at bade dog, men vi hyggede bare i solen. Jeg fik vendt en masse sider i min Hunger Games-bog den eftermiddag og så grillede vi pølser + brød og sluttede af med en lang gåtur og langs stranden inkl. is.

 90. Den bedste oplevelse må helt sikkert være det at blive student – med rød hue selvfølgelig 😉 Den dag jeg fik huen på, studentergilde, studentermiddag, dimension, vognkørsel – de bedste dage med den bedste klasse! OG JEG SAVNER DET 🙂

 91. Uh ha, det ville være , mit bedste sommerminde fra i år må være mit første år på Roskilde – det var virkelig oplevelse for alle pengene. Et andet godt minde må være, at jeg fik min første tatovering i denne sommer, som jeg er rigtig glad for 🙂

 92. Bedste sommerminde er uden tvivl den sidste sommerfest med vennerne, inden vi alle skiltes for at tage forskellige steder hen i verden for at læse! Langt ude på landet og så hyggede vi ellers med beerpong, bob og andre sjove spil til langt ud på natten, hvorefter vi alle overnattede i kælderen, total lejrskole stil og sluttede det hele af med lækker morgenmad og mario-cart konkurrence på nintendo’en dagen efter 🙂

 93. Mit bedste sommerminde?
  Det første jeg kommer i tanke om, er da jeg var ude for at hente et fantastisk nyt familiemedlem. Simba hedder han, og han er en labrador/schäfer blanding, med en kæmpe portion krudt i røven!

 94. Mit bedste sommerminde er en 4 dages kærestetur til Berlin.
  Min kæreste blev student i år, så i gave valgte jeg at give ham et restaurantbesøg – i Berlin! Det var første gang, jeg var ude at rejse uden forældre eller andre voksne, og det er den bedste ferie jeg nogensinde har været på. Vi tog alt i vores eget tempo, så kun de ting vi havde lyst til, spiste ude hver aften (bl.a. på Unsichtbar, som er en blinderestaurant, hvor man spiser i mørke!) og nød vejret (30 grader og solskin). Vi boede i en lille bitte lejlighed lige ved Alexanderplatz med altan, hvor vi spiste morgenmad hver morgen. Det tog 8 timer i tog på vej derned og på vej hjem, men det var det hele værd, og turen var alt for hurtigt overstået 🙂

Læg en kommentar