Pugs not drugs – please

Sneakers – Nike // Jeans – Levi’s // T-shirt – Urban Outfitters // Jacket – Zara // Bag – Yvonne Koné // Lipstick “Nicki” – M.A.C

NU ved jeg hvorfor jeg fik sådan et skørt fjæs – man skal bare liiige se sine billeder igennem! Jeg har ca. 4 hvor jeg tager tilløb, og resultatet af overanstrengelserne kan I se på det billede, jeg postede tidligere – se lige den første collage for et tilløb. Jeg håber ikke, at jeg ser sådan ud generelt, når jeg løber?

Malou – har du lige set t-shirten? Jeg har i evigheder villet have en pugs-not-drugs-gemma-correll-t-shirt. Selv om det er et mandesnit, og selv om den ikke har et superflatterende udtryk på kroppen. Jeg elsker printet, og det er det vigtigste! Jeg købte den i Urban Outfitters i NYC – hvor er I søde, så mange af jer har tippet mig om den på det sidste, så jeg har sådan glædet mig til at vise jer, at jeg allerede havde hapset den i NYC. I kender mig for godt! Nu mangler jeg bare at køre “sættet”, Frida i snor og pug’en på maven – tør jeg?

Det irritede mig lidt, at jeg manglede nogle deltajebilleder til collagerne; måske lidt af tasken, skoene og sådan… Så nu har I fået en masse af mit fjæs; “sådan ser jeg ud fra denne her vinkel” og “sådan her ser jeg ud fra en anden vinkel” og “… sådan kan jeg også smile”. I skal se tasken up close en dag – det er rigtig dejlig veninde, der har hapset den for mig på Yvonne Konés lagersalg. Den kan rumme alt – undtagen computer. Men et par sko. En sweater. Kamera. Pung. Nøgler. Solbriller. Gange to. I ved, hvordan jeg har det med tasker (Fjällräven fx) – de skal kunne rumme det hele. Næste taske bliver dog en, der også rummer computer! Har I nogen gode bud på sådan en sag? En der er pæn, ikke alt for dyr og ikke alt for pyntet. En der kan bære computer ++ ? Jeg synes, det er svært at spotte!

9 kommentarer
 1. Men man kan da få en Fjällräven-computertaske – hvorfor ikke køre stilen hele vejen? (Kunne være fedt med en Fjäll-pug, men ak og ve…)

 2. Første indskydelse: JAAA mand, tag Frida under armen og afsted.. Næsten tanke: Jamen Malou, du har jo gjort det selv og følte dig måske en anelse kikset?! Efter vi er flyttet lidt på “landet” og bor i en forstad til Danmarks største bondeby, så er jeg helt og aldeles ligeglad 🙂 Går tur i H2O’erne hvis det passer mig 😉

  Jeg tænker nu alligevel lidt, at folk må vel selv om hvad de vil mene om en ellers (næsten) ganske normal pige som kommer gående med mops på maven og en levende en i hånden – jeg elsker jo mine mops-trøjer med eller uden Hector?! Tror ikke jeg har et svar til det spørgsmål 😛

  Inde i UO på strøget hand den hvide t-shirt i pigeafd. og den blå i herre = Malou køber en hvid 😉 Tror måske den er kortere end den blå, men ellers er der nok ikke så meget forskel.. Måske den er smallere i pasformen – men talje, det har den ikke 🙂 Der findes billede på IG af den..

  Er RØV misundelig på dine nye Nike altså!! De er røv lækre og jeg bliver i godt humør af at kigge på dem!

 3. Jeg har lige købt denne lækre sag fra flying cow der hedder NYC, den er i 100% ko-læder, og MEGA god til at have alt i! Jeg bruger den til hverdag hvor jeg går i 3.g, så der består indholdet af både af diverse bøger, computer, blokke, penalhus og diverse sager! og mit spejlrefleks kan også være der 😉 Du kan få den lige her: http://www.flyingcow.dk/bags.html

  – Også skal jeg lige høre dig hvor man får fingre i din lækre cardigan? Synes jeg har kigget hele Zaras hjemmeside igennem unden held 🙁

 4. Hahah, Malou! “Går tur i H2O’erne, hvis det passer mig” – sjovt at de bare har et stort “kiks”-stempel på sig! ALLE havde dem jo! Hvorfor blev det kikset?
  Jeg er stadig på overvejeren, om jeg kan flashe t-shirt + hund sammen. Men jeg kan unægtelig komme til at føle mig så dum, som jeg gjorde, da jeg gav Frida hættetrøje på hertil aften. Ved ikke lige om det sker igen!

  Vi ville være et kønt par i UO-t-shirts og en mops i hver hånd, haha!

  .. Og mht. Nike’erne – dem er jeg også bare herre-mega-glad-ved. Får en lillebitte smule ondt i maven ved at tænke på alle de sneakers, jeg måtte efterlade over there. Stakkels sko :/
  KH

 5. Hahah, Malou! “Går tur i H2O’erne, hvis det passer mig” – sjovt at de bare har et stort “kiks”-stempel på sig! ALLE havde dem jo! Hvorfor blev det kikset?
  Jeg er stadig på overvejeren, om jeg kan flashe t-shirt + hund sammen. Men jeg kan unægtelig komme til at føle mig så dum, som jeg gjorde, da jeg gav Frida hættetrøje på hertil aften. Ved ikke lige om det sker igen!

  Vi ville være et kønt par i UO-t-shirts og en mops i hver hånd, haha!

  .. Og mht. Nike’erne – dem er jeg også bare herre-mega-glad-ved. Får en lillebitte smule ondt i maven ved at tænke på alle de sneakers, jeg måtte efterlade over there og ikke havde råd til at købe. Stakkels sko :/
  KH

 6. Hej Laura,
  jeg beklager det sene svar! Jeg købte den i NY i september – den er stadig at finde på deres webshop, se under deres linje “TRF”. KH

Læg en kommentar