Sandheden om amerikanske mænd

6 kommentarer
 1. Hej

  Jeg vil bare fortælle dig, at jeg over den sidste uge har startet helt fra starten af med din blog, og læst hver og et blogindlæg du har skrevet. Og jeg er helt vild med din blog. Den er ærlig, sjov og anderledes. Du er ikke en af de bloggere, som poster indlæg ”fordi” de skal, men det virker som om, at du gør det fordi du elsker det, og ikke kan lade være. Du virker som en helt fantastisk person, og jeg har endda sagt til min kæreste, at hvis han fik chancen, så skulle han. Haha!
  Jeg vil såmænd bare lige rose dig for din inspirerende blog og personlighed OG tøjstil!

  Alt mulig held og lykke fremover og jeg håber sådan at du bliver ved!

 2. Hej Mette,

  Sikke en skøn kommentar at læse, hvor er det bare fedt at du får det ud af bloggen, som jeg håber jeg lægger i den – ærlig og sjov. Det glæder mig virkelig, hvis det er det, den udstråler.
  Bloggingen er klart vanedannende – det er svært at lade være 🙂
  Og så bliver jeg altså helt rød i hovedet og skraldgriner af dine sjove og skønne kommentar: “jeg har endda sagt til min kæreste, at hvis han fik chancen, så skulle han” – DET er da et kompliment – tusinde tak!

  Jeg kan ikke sige tak nok gange, selv om jeg prøver – jeg håber du hænger på.

  RIGTIG god lørdag aften!

  KH

Læg en kommentar