Dagens: Au naturel

Sneakers – Adidas // Jeans – COS // Shirt+sweater – H&M // Bum bag – Yvonne Koné


Jeg forsøger at holde fast i en dag om ugen uden makeup. Jeg bruger egentlig ikke noget særligt – mascara, concealer, rouge – så det er ikke, fordi huden har brug for en decideret pause, tænker jeg. Det er nok dovenskab –  at slippe for at bruge tiden på det. Så de der billeder dér, de er au naturel. Mine øjenvipper er åndssvagt lyse, så jeg synes, jeg ser ret anderledes ud med mascara. Måske er det bare mig – min kæreste siger altid: “Neeeej jeg kan aaaallerbedst lide dig lige som du er”. Det håber jeg da, haha! I øvrigt var jeg en kort tur i byen lørdag nat – til lejligheden havde jeg creppet hår. Bare for skægs skyld. En pige kom hen til mig i baren og udbrød: “AJ! Du har krabbet håret”. Døv som en dør spurgte jeg tilbage: “Har jeg knapper i håret??”. “Nej krabbet!”. I understand selv om det tog et par sekunder, krabbet er creppet. Anyways diggede hun det! I kan lige ane resterne!

Så i går tog jeg en times tid til Designer Forum – endte med en enkelt sag, som I, der følger på Instagram, var med til at stemme inde/ude. Selv om jeg endnu engang gik mod flertallet, så var det sjovt lige at stikke en pind i jorden. Det er også en sag (altså der er godt nok to af dem, men de er ens) som man enten elsker eller hader, tror jeg. Men jeg bliver glad for dem på min Afrika-rejse, som starter på søndag – jeg har ikke fortalt jer så meget om det, da der har været en del bøvl med arbejdet. Når jeg får helt styr på det, så skal jeg nok give mere information – nogen af jer husker måske også at jeg blev Årets Brilleblogger?

Ses senere!

29 kommentarer
 1. Jeg synes du ser skøn ud uden makeup! Jeg har selv ofte 1-2 dage om ugen, hvor jeg ikke tager makeup på, da jeg har bildt mig selv ind at det er meget bedre for min hud at lade vær 🙂

 2. Krabbet krøl er undervurderet og hører ikke kun til 90’erne. Jeg elsker det (specielt hvis man er en af dem der er så heldig at have fladt, tyndt og kedeligt hår som undertegnede). Det er efterhånden fast inventar i min partey-bag!
  – Stinne

  Nyder din blog søde C, jeg ser mig selv i dig, meget tit.

 3. Bu kan det godt være jeg har skrevet det her to gange, men er altid i tvivl om mine beskeder bliver sendt..

  Men, jeg synes creppekrøl er meget undervurderet! Og hører slet ikke kun til 90’erne (kan simpelthen redde mig fra mit flade, tynde og kedelige leverpostejshår)
  Krøllerne er efterhånden fast inventar i mit partey-gejl.
  -Stinne

  Nyder i øvrigt dagligt din blog søde C, du minder mig om mig, ofte!

 4. Hej Cathrine,

  Jeg har LIGE opdaget din blog (BD er blevet så stort at jeg kun kan overskue at læse mine få favoritter), men jeg vil uden tvivl klikke tilbage til din blog.
  Jeg synes at den virker meget velskrevet og du lader til at have et positivt sind og en god humor 🙂
  Første, men ikke sidste kommentar herfra..
  God aften!

 5. Åh hvem der dog bare så sådan ud uden makeup… Jeg ser så åbenbart så anderledes ud, at jeg uden makeup ligner en, der sover (jf min veninde, der åbenbart var meget chokeret over det traumatiske syn!!)… Når det så er sagt, tror jeg nu også, at huden har rigtig godt a en ugentlig pause!!

 6. Tak Michelle 🙂 De er desværre fra et outlet lidt uden for New York. Men de fra Adidas – måske de kan googles frem?
  KH

 7. Haha, Line dog, sød veninde du har 😀 Men du er kær, at du kan lide mig au naturel! Det er nok ikke helt dumt nej at tage et break fra makeup en gang eller to om ugen 🙂
  KH

 8. Tusinde tak V, det er jeg glad for du synes, rigtig glad! Krabbet hår er stadig smart, det skal lige fange an igen 😉
  KH

 9. Hej Benedikte,
  hvor er det fedt at du har fundet mig i “bunken” 🙂 Det er jeg rigtig glad for, og så håber jeg, jeg kan lokke dig tilbage igen senere – du skal være så hjerteligt velkommen!
  Rigtig god aften til dig også!
  KH

 10. Åh du er sød Tanja, tak 🙂 Jeg havde faktisk et helt år i gymnasiet uden makeup – efter en skitur til Norge med hele årgangen droppede jeg makeuppen. Folk havde alligevel set mig uden. Meeen, jeg synes nu det frisker så dejligt op bare med en smule!
  KH

 11. Hov, den kom to gange – men pyt, så havde jeg noget hyggeligt at læse i to omgange 🙂 Krabber i håret er altså ret fedt – skulle lige ryste den nytårsaften 99/00 af mig, hvor jeg havde krabber og satinhandsker. Nu er jeg ikke i tvivl om, at det er ok cool-t – nu vi er to om at digge det 🙂 Og så kan krabberne virkelig booste selv det fladeste flade hår 🙂

  – hvor er det skønt at høre Stinne, det varmer mig.

  KH

 12. Den er heldigvis ny 😉 Den er købt i Århus ned ved Åen – jeg har dog endnu ikke set den i KBH, men nogen gange hjælper de så pænt, hvis man ringer til hovedkontoret 🙂
  KH

 13. Hvor er vi altså fornuftige 🙂 Jeg tror også huden kan lide den lille pause – ikke mindst øjenvipperne med der dagligt tæves med mascara 🙂
  Tusinde tak Anne-Sofie, du er sød ved mig!
  KH

 14. Altså krabberne? Er det mon fordi du ikke bruger et jern med små nok “tænder”? Knolden er snydt – oppe i den er der en valk 🙂
  KH

 15. Det er en 38 – den er ret løs, men sådan foretrækker jeg sweatre 🙂
  KH til dig Sara (- meget længe siden i øvrigt, håber du har det godt!)

Læg en kommentar