Dagens: Bæ-farve

Boots – Vagabond // Jumpsuit – Very by Vero Moda // Leather jacket – Zara // Cardigan – H&M // Bag – Yvonne Koné

Mit første rigtige efterårsoutfit – det er faktisk helt okay med mig, at det er efterår – i hvert fald på tøjfronten. Der er så mange detaljer at gøre sig i med alle de lag, og så kan jeg godt lide farveskalaen. Især sennepsgul. Det er den mest fantastiske farve, mine spisestuestole er i den farve, et par andre tøjstykker, et billede. Men faktisk var det den farve jeg mindst kunne lide som lille, jeg brugte den aldrig, når jeg tegnede eller farvelagde. Altså når man havde sådan et sæt af 12 tuscher, så var der altid denne her farve med. Ydrk! Tror jeg kaldte den bæ-farve. Gjorde I også det? Haha! Ja ja, man bliver ældre!

Der sker så meget på arbejde, som jeg rigtig gerne vil fortælle jer, men jeg skal først finde ud af hvor meget jeg kan fortælle jer. Det samme gælder min Afrika-rejse, på søndag rejser jeg til Tanzania i forbindelse med Louis Nielsens velgørenhedsprojekt “Giv syn til Tanzania”. Jeg glæder mig sindssygt meget, og det er lidt et lyspunkt i al det her arbejdsrod. Jeg skal have vasket tøj, pakket rygsæk (jeg har et ret særligt nærmest kærlighedsforhold til min store rygsæk), købt solcreme, hentet medicin. Og så et par møder på arbejde.

35 kommentarer
 1. Jeg bliver i SÅ godt humør af at læse dine indlæg!!! De er så livs fyldte og personlige!

  Jeg er forholdvis ny læser, så jeg tænkte på om du ikke ved lejlighed ville skrive et indlæg om dig? Hvad din baggrund er, hvad du fortager dig, og brænder for? 🙂

 2. Jeg har også prøvet den cardigan, for jeg var helt forelsket i farven! Men kabelstrik klæder mig bare ikke. Der er du heldigere stillet 🙂 Og så er Yvonne Koné tasken med lynlås i bunden for sej!

 3. Uuh, sikke en lækker cardigan!
  Ved du om den stadig kan fås i butikkerne? For den tror jeg da simpelthen jeg bliver nødt til at eje 🙂

 4. Virkelig en lækker strik sag, hvis man stadig kan få den i butikkerne er jeg da nød til at have mig sådan en, ser ud som om den er god til at putte sig i 🙂 Hvad har du givet for den?

 5. Æv, det ved jeg faktisk ikke. De er fra Vagabond – sidste år. Jeg tror jeg købte dem i Magasin. Mon ikke de laver en lignende i år – den er forholdsvis klassisk.
  KH

 6. Åh hvor er du kære Nicoline – det er hammer fedt, hvis jeg kan sprede lidt glæde ude på den anden side af skærmen! Yay, det gør mig rigtig glad!
  Jeg har en lille fane til venstre der hedder “om ROCKPAPERDRESSES” – den er selvfølgelig ikke fyldestgørende. Ellers kan du prøve at søge på “about” eller “spørgerunde” – jeg har for nogle måneder siden lavet en spørgerunde, og der dukker stadig flere svar op her på bloggen 🙂

  Ellers må du bare stille alle de spørgsmål du kan!
  KH

 7. Virkelig? Det tror jeg næsten ikke på – kabelstrik må og skal være universelt 🙂 Men den er selvfølgelig lidt voldsom og stor – det her er en str. 32 – gisp!
  Jaaah jeg er også så glad for Yvonne-tasken 🙂 KH

 8. Det er sgu en mærkelig farve – tusch-bæ i krydderen kan da ikke være godt for nogen!
  I øvrigt var jeg liiiige ved at hapse Carine-brow-dims hjem OG en rød Marilyn-læbestift bare pga. jer to, åhhh <3
  KH

 9. Den er heldigvis fra COS – og med “heldig” mener jeg, at den er billig og til at komme i nærheden af 🙂 tror den kostede 150,-!
  Min er guld-agtig, har også set den i en rosaguld-version!
  KH

 10. Hæhæ, ja den er faktisk rigtig rar – og jeg går ellers sjældent i høje hæle. Sålen og hælen er lavet i et gummi-materiale, så den “bouncer” ret godt, hvis man kan sige sådan 🙂 Og så har jeg en meget slank ankel – det er tit en udfordring at finde en støvle, der ligesom sidder til, og det gør denne her. Dog er den fra sidste år, måske de har lavet den igen i år?
  KH

 11. Taaak Michelle, den er virkelig også dejlig vamset. Jeg købte min i New York hvor der hang et ton af dem. Men jeg har ikke set dem herhjemme.
  Jeg er dog blevet stoppet et par gange på gaden – bl.a. også på arbejde af en kollega. Hun gik tilbage på sin plads og ringede til H&M for at undersøge hvor der var flere – hun fik beskeden om, at den er udsolgt i hele DK. Men sådan noget kan jo godt ændre sig… Håber det lykkes 🙂
  KH

 12. Den er noget af det rareste, når jeg sidder i sofaen med krøllede ben, så kan den lige dække det hele som et tæppe, ahhhh 🙂 Tak, Line!
  KH

 13. Den er perfekt at putte i 🙂 Jeg har købt den i New York godt nok, jeg husker ikke helt præcist prisen – omkring 350 tror jeg. Men en kollega af mine var så vild med den, at hun ringede til H&Ms hovedkontor for at undersøge, hvor der var flere at finde. De sagde den var udsolgt. Men sådan noget kan vel ændre sig?
  I hvert fald god jagt 🙂
  KH

 14. Okay Okay! Det bliver sat på min Amsterdam-lufthavn-søndags-liste, NU! Jeg er en sucker for læbestifter, jeg kan blive ved… Og ved..
  Forestil dig, hvis de havde lavet en bæbrun læbestift! Det ville på alle måder være uappetitligt! Den der blush må være en ommer 🙂 Kh

 15. Rigtig lækker cardigan! Den ser bare så varm og indbyder til sofahygge med te og tykke sokker. Men farven – ja den er baby-bæ-remolade-gul-brun. Men bonus det kan ikke ses hvis du har et uheld under bleskifte 😉
  Jeg glæder mig til at hører nyt om dit arbejde 🙂
  Kh Camilla

 16. Jeg skulle have den i str 42, og så er det altså ikke altid en god ide med en strik som fylder 5 cm ekstra på alle leder og kanter 😉 Men pæn er den.
  Mon tasken har et modelnavn?

 17. Tak Cecilie 🙂 Det er den model der hedder Binocular bag og den er købt på Konés lagersalg i sommer – havde en veninde på udkig for mig 🙂 Du kan se Konés forhandlerliste på hendes side lige her: http://yvonnekone.com/
  Men hvis jeg var dog – og du er lidt tålmodig – så ville jeg følge mærket på Facebook. To gange om året annonceres lagersalg og der er MANGE penge at spare! Virkelig!
  KH

 18. Ja den fylder altså en del i landskabet! Den kan heller ikke være inde under jakken – derfor uden på haha!
  Tasken hedder Binocular bag – findes i stor og lille. Min er stor. Hvis du er interesseret og tålmodig så ville jeg følge Konés facebook – to gange om året holder mærket lagersalg med SERIØST gode priser!
  KH

 19. Tusind tak for svar!
  Forresten må jeg da også lige rose din blog en gang. Jeg elsker simpelthen at læse med, man bliver i så dejligt humør! Og da min helt store interesse og drøm også er alt hvad der handler om tv, radio, journalistik og medier, så er det jo bare endnu mere spændende. Følger spændt med.
  God weekend 🙂

Læg en kommentar