Dagens: Juletræsben

Shoes – Steve Madden // Leggins – H&M // Shirt – Acne // Leather jacket – Zara // Beenie – Mom’s knitting // Clutch – Pieces // Lipstick – M.A.C “Rebel”

Vejret skifter fra det ene sekund fra vindstille til storm til regn til blå klatter af himmel. Man kan næsten se udviklingen på billederne; blæst (hold på hatten!), ro på himlen og så regn (disko-sko-billedet). Og vi taler altså 10 minutter brugt ude på at tage billeder. Det er da omskifteligt.

Det er svært at gardere sig, men huen hiver jeg altid tidligt frem fra gemmerne – jeg har hørt noget med at 25 % af kropsvarmen forsvinder ud af hovedet? Det lyder ret vildt, men forklarer så også mit systematiske huebrug når efteråret har meldt sin ankomst. Jeg er så glad for den min mor har strikket – i går var der en dame, der stoppede mig i COS og spurgte, hvor jeg havde købt den (læser du lige med mor? SEJT!). Jeg tror dog, at jeg kommer til at investere i en enkelt til i år, bare for variationens skyld. Nogen gode steder at spotte huer? Som ikke er af akryl – det er vigtigt 🙂

BTW har jeg altid forsvoret den der “nogen-kalder-det-leggins-jeg-bruger-dem-bare-som-bukser”-trend, men i går testede jeg det lige af. Og jeg følte godt nok jeg havde bar røv den første time, hvilket fik mig til at stå helt op ad døren i metroen med måsen, men der var nu noget dejligt frit ved det – god plads til mad også. Tror dog ikke lige, jeg kører den stil med leggins generelt.

27 kommentarer
 1. Seriøst, min yndlingsblog i hele verden!!!! Det kan man jo slet ikke sige, men jeg mener det. HURRA, for glæden ved inspiration på flere planer end blot mode.

 2. Hahaha, I know! Sådan helt generelt er jeg enig! Altså sådan helt ind i modehjertet enig – men de er her søren’er er altså så kraftige og tykke i strikkvaliteten så jeg prøvede 😀

 3. Gentager lige Miriam; leggings er ikke bukser 😉

  Men leggings eller ej –> Jeg elsker jeg din blog! Tak.

 4. Jeg er så vild med at du altid smiler på dine outfit billeder! Du gør mig helt glad i låget!

  Forresten vil jeg lige sige at dit juletræ på instagram er helt okay, jeg har lige spist risengrød, og det var bare A-okay!

  Ps. vi hedder begge to Nissen – måske er det noget me navnet! 😉

 5. Jamen, jeg læser skam med 🙂 Tak til damen for den fine kommentar om huen. Du må jo se dig om efter en fin opskrift til hue 2. kh. M

 6. Jeg tænkte på… Du ligner virkelig Reese Witherspoon – Er det old news, eller er jeg den første der mener det? Ej, det kan jeg umuligt være… Ligheden er jo slående! 🙂

 7. Noooo…. nu skuffer du, leggins er ikke bukser, men de er ellers rigtigt fede.

  Mht. til huer hvor stakkels små akryler ikke har ladet livet, så er det muligt i H&M, mindes også at have gramset på nogle i en H&M i år.

 8. Hahaha, sødeste Alona, tusinde tak – det er for skøn en kommentar at læse! Tusinde tusinde tak, det varmer mig sådan 🙂 KH

 9. Haha, tak Line!! Jeg ved godt sådan nogle sager splitter vandene. Gjorde det kun fordi de ligesom føltes som en strikbuks, ikk? Ja ja, jeg vidste det var risky 😀

 10. Gør jeg virkelig det, ej manner, juhu 😀 Tak fordi du deler det Lise Emilia, det gør MIG glad!
  Jeg spiste risengrød i sommer haha! Det er dælme også lækkert! Og om det hænger sammen med efternavnet? Det giver i hvert fald et godt argument 😉
  KH

 11. Ja huer er simpelthen en lækker ekstra-ting. Og endelig er det også årstid for at man ikke ligner en bøv 🙂
  KH

 12. Du lyder som en hemmelig agent, M 😉 Jeg kan nemt finde en ny opskrift til dine fingre, ingen problem. Har jo også lige et tæppe, en cardigan og en sweater du gerne må lave 😀 GLÆDER MIG TIL SØNDAG, MOR!
  MØS

 13. Hæhæ, før jeg fik bloggen havde jeg hørt det nogle gange, men det tager til nu jeg har bloggen. Jeg kan også godt se det liiidt, selv om jeg ikke er heeelt på hende 🙂 Men tror aldrig jeg har fået en så overbevisende kommentar før haha! Tak Benedikte 🙂 KH

 14. Hahaha, I know – jeg er absout modstander af trenden, men med den der skjortekjole og et par leggins så tykke som vanter, så tænkte jeg det gik an 😀 Men det gjorde det ikke, kan jeg fornemme, hah!
  Jeg må i H&M og lede efter noget lækkert ørevarme 🙂 Tak for tippet!
  KH

 15. Ih den er fin din nye hue.. Har du en strikke-opskrift på den? Sådan en kunne jeg godt tænke mig at sætte min mor i sving med 😀

 16. Nu bliver jeg sikkert også upopulær, men fordi skjortekjolen går ned og dækker lidt, så synes jeg sagtens du kan nøjes med at have leggins (som desuden er virkelig fede!) inden under!

  Det første jeg desuden gjorde efter at have set billederne, var at scrolle ned for at se, hvor huen var fra – så probs til din mor! 🙂

 17. Nej hvor jeg bare elsker din blog! Synes virkelig den adskiller sig fra alle andre. Det virker som om du er helt nede på jorden, og så smitter dit smil virkelig af. Det er så livsbekræftende og virker så oprigtigt! Tak for en skøn blog – er hermed blevet fast læser 🙂

 18. Jeg har lige købt den lækreste hue i ren cashmereuld fra COS. Den koster 290kr. og jeg købte den i bordeaux, men så, at den også var der i blå, sort og grå hvis det er 🙂 Modellen minder meget om den, du har på på billedet (dog minus kvast), og troede faktisk først, at din var derfra. Så skulderklap til din mors fine håndarbejde 😉

 19. Har mor måske en opskrift til den hue Cathrine har på på billedet? Det ville min mor sætte pris på 😉

 20. Jaaah Mette, velkommen til! DET glæder mig og varmer mig meget om hjertet. Tusinde tak fordi du skriver og giver lyd. Det er dejligt at høre fra jer og dig. Hav en skøn weekend! KH

 21. Uhhh godt tip – kunne godt bruge en lille aflaster, så jeg ikke slider den anden ned! Jeg giver skulderklappet videre til min søde mor, tak Sasja! KH

 22. Det skal jeg da spørge hende om, Laura! Det tror jeg faktisk godt, jeg kan få hende til at komme med! Tror hun har fundet den på nettet. Hører hende lige ad! KH

Læg en kommentar