Dagens: Pumpkin

Skoene skal være pudsede til billederne
Desert Boots – Clarks // Burgundy stockings+ring – COS // Dress – Ganni // Sweater – H&M // Leather jacket – Zara // Bag – Mulberry

To dage i streg med brunch! Oven på en vred mave – jeg udfordrer skæbnen. Men det går. Er simpelthen så glad for min Ganni-kjole – den er ligeså god til sommer som til vinter. Og så minder den mig helt vildt om Kelly fra Beverly Hills 90210. Babydoll-længden. De små ærmer. Båndet der kan bindes under brystet. Very 90’s. Jeg mangler bare et par Dr. Martens, så er den 10/4!

 

Jeg ved, at jeg har rigtig mange hængepartier pt. Jeg skal have lavet et køkkenindlæg, et hindbærsnitteindlæg. Et cykelhjelmsindlæg (jeg har alle jeres dejlige billeder liggende på min mail, men der er én god grund til det endnu ikke er kommet på). Lidt om mine Koné-tasker. Et par USA-indlæg og en smule fra l’Afrique. Og så er det mega-længe siden jeg har lavet et musikindlæg med ny musik. Men de to lange rejser i rap og en masse kedelige happenings på arbejdet har brudt lidt op i mine rutiner. MEN. I kan tro, jeg har en helt vaskeægte liste i papirsform med to-do-indlæg. Og de kommer. Alle sammen.

25 kommentarer
 1. Ro på Cathrine – vi læser stadig med selvom du ikke poster alt hvad du lover 😉
  Kan man stadig nå at sende et cykelhjelms-billede??

 2. take your time, cathrine… vi når nok det hele 🙂 jeg elsker beverly-looket til dig, og sammen med alle græskarene er det alt sammen meget americana-efterårs-lækkert!

  er i øvrigt ked af at høre, at der har været så meget rod på arbejdsfronten. håber det løser sig på en god måde! xx

 3. Sikke et fint outfit! Og du er jo smuk som altid!
  Ser frem til alle de kommende indlæg som du har planlagt – men giv dig bare god tid (dog ikke aaaalt for lang tid 😉 )

 4. Må jeg forresten spørge dig om noget lidt underligt? Jeg tillader mig at gøre det: Hvilken tandpasta bruger du? Ser du, jeg har denne her teori om at tandpasta-type kan sige noget om en, på et eller andet plan, og jeg tror at du bruger Colgate.

 5. Haha, Benedikte, du er skæg! Min mor har altid købt Colgate, da jeg boede hjemme, men jeg er faktisk en Zendium kinda girl. Så det er det eneste jeg køber. Hvad siger det om mig?

 6. Hej Cathrine!
  Jeg vil lige høre dig, om du ikke har en opskrift (strik) på den fine hue, som din mor har strikket til dig? Du viste den frem for lidt tid siden.. 🙂 🙂

 7. JA MAN KAN 😀 Du skal blot sende det til min mail – så kommer det med 🙂
  Det er faktisk skønt at vide, at jeg har så meget indhold, at jeg næsten brister. Det skal nok komme! KH

 8. Tak Louise, er sikker på du kender det, når man har så meget, man gerne vil poste, men man bare mangler tiden til det 🙂 Hæhæ, herligt du kan lide mig med Beverly-look. Det må kunne rendyrkes endnu mere!
  Jeg håber på, at arbejdet løser sig og får noget ro, tak for omsorgen, L!
  KH

 9. Hej Louise, jeg spurgte min mor efter opskriften i går – hun giver mig lige en heads up i aften, så kommer den på bloggen 🙂 KH

Læg en kommentar