Dagens: Sunny side

Sandals – Swedish Hasbeens // Skirt – Moss Copenhagen // T-shirt – Monki // Bumbag – American Apparel

Læg lige mærke til, hvordan de tre første billeder danner en noget trykket udgave af mig, når man ser dem under hinanden. Det, synes jeg, var lidt sjovt (det siger en del om min mandag morgen). Og så minder det mig om de der folde-papir-lege, jeg lavede i skolen, én fik lov til at tegne på den første stribe papir, så foldede man og gav det videre til den næste. Til sidste kunne man ende med George Michael med rumdragt og kænguruben. Det er nogle billeder, min mor hapsede i Dar es Salaam – lyset var fantastisk – men skarpt, derfor de konsekvent lukkede øjne som fx på næstsidste billede.

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at poste dem – for det er lidt et turistoutfit med den der bumbag om livet – den ødelægger sådan set det yndige i nederdelen. Meget praktisk – that’s me på ferie. Men altså – sommerstemning? Det har de, og det er nødvendigt med lidt feel good-vibe, nu hvor vi går kulden i møde i denne uge, sådan helt for alvor.

6 kommentarer
  1. bliver du ikke stoppet på gaden af folk som tror du er Reese reese Witherspoon..? Gud hvor jeg ikke kan komme over hvor meget du ligner hende og især på de her billeder:-) hold da op du er mega smuk:-)
    Kig forbi min blog hvis du får tid:-)

Læg en kommentar