Dagens: Voksen dame

Heels – Bertie // Skirt – Moss Copenhagen // T-shirt – SamsøeSamsøe // Blazer – Zara

Der er ikke et eneste billede i denne her lille billedbunke fra i går, hvor jeg ikke smiler. Stort. Jeg havde inviteret fire veninder fra min gymnasieklasse hjem til mig til middag – det er fire af mine tætteste veninder, og vi har det altid sjovt og kan snakke om ALT. Derfor er det lidt svært ikke at stråle lidt af glæde i deres samvær. Fotografen er i øvrigt min dejlige veninde, Natalie. Vi fik lov til at gå ned på gaden og tage dagens af hinanden, mens de andre rystede på hovedet, hehe. Det er altså fantastisk at have fået en veninde, der forstår det hele.

I øvrigt er det her antræk noget af det mest voksne, der har været på bloggen længe. Egentlig synes jeg ikke, det er så meget mig, når jeg ser billederne. Jeg går sjældent med blazer. Jeg føler mig virkelig som en voksen dame i det der. Men det er måske en meget god balance til “Pugs no drugs”-t-shirt og fodformede støvler? Engang i mellem går det, også for en farvefan som mig.

… Måske I læste mit pip om en konkurrence på Facebook i går? Den kommer senere i dag, og jeg synes selv, den er god haha! Og så er det den bedste dag på ugen. Elsker søndag! Det er jo Forbrydelsens dag, hurra! Godt med bedst på!

37 kommentarer
 1. Hvor er du fin! Og som altid ser du super skøn og livsglad ud – det smitter og man bliver altid i en anelse bedre humør efter, at have klikket sig ind på din side!

  Just thought you should know! 😎

 2. Kæft, du ser dejlig ud! 🙂 Med dét smil og dén udstråling kunne du jo iklæde dig en sort sæk og stadig se lige så godt ud!

 3. Du ser hammer godt ud i hvert fald – hold op, hvor du stråler 🙂 Det er skønt! Hvad hedder farven som du har på læberne?

 4. Er lige blevet læser af din blog, den er simpelthen fantastisk og helt sin egen.
  Jeg kom til at tænke på hvilken hårroutine du har? – dit hår er virkelig virkelig smukt (og det er knap nok ord for det), og det er du skam også.

  Mange knus fra Camilla

 5. Du ser nu ellers ret godt ud, som sådan en voksen dame 🙂 Kan godt lide dobbelt op på bordeaux og sølv – meget pænt.
  Og så smitter sit smil virkelig!

 6. Hvor ser du tæskelækker ud! Og den blazer ville sparke røv med din Pugs t-shirt, det ville være et cool miks – selvom “live” Frida nu også matcher temmelig godt her 🙂

 7. Hehe kender godt det der med blazeren 😉 Ejer stadig ikke selv en, ved simpelthen ikke hvornår jeg skal få mig selv til at gå med den… Og jeg går endda på en økonom uddannelse hvor mange af pigerne tit har blazere på og fyrerne tit har skjorter på 🙂

 8. Åhr du er mega sød Maja – det gør mig helt glad at du har klikket dig herind og endda lagt sådan en dejlig kommentar. TAK 🙂 KH

 9. Den hedder Dark side og er fra M.A.C – den er så hammer flot, meget mere bordeaux i virkeligheden. Her har jeg lagt den oven på en læbepomade, så den er ikke så kraftig 🙂 OG TAK, Jo! Du er så sød -tak! KH

 10. Hej Camilla – velkommen til bloggen, det glæder mig stort, tak 🙂 Og mindst ligeså meget et STORT tak for dine dejlige ord om mit hår! Jeg har for længe siden lavet et indlæg om mit hår – http://rockpaperdresses.com/2012/06/about-beauty-of-hair/ Men noget har ændret sig siden sidst. Jeg vil skrive mig bag øret at få lavet et nyt indlæg som er mere opdateret. Mine hårroutiner er meget simple. Hvis billederne ser lidt mærkelige ud og den er langsom til at loade, så er det fordi indlægget er fra min gamle WordPress-tid før Bloggers Delight.
  Knus lige tilbage!

 11. Du er en skide god fotograf er du min søde – du var også en steg på billederne! Skal jeg tage billeder af dig i morgen? Gør det gerne – kan komme lidt før evt. 🙂 GLÆDER mig!
  Møs

 12. Tusinde tusinde tak Tina, jeg vil owne stilen og glæde mig over at det kan klæde mig at være en voksen dame – tak 😀
  Jaah send smilet videre – det er så skønt!
  KH

 13. TAK Anne! Den blazer skal mixes med mops ganske snart 😀 Live-mops vil til hver en tid slå t-shirt-mops, haha!
  KH

 14. Du kan sagtens bære en, det handler om at finde den der lige er dig – en flot farve, lidt glimmer, et godt snit og så hvad du mixer den med – det behøver ikke være business 🙂 KH

 15. Kan godt høre at jeg bare skal begynde at lede videre, men er nok normalt mere til cardigans 🙂 Og så er jeg helt vild med skjorter, så det er nok mere det mit voksen dame look plejer at bestå af 🙂

 16. Cardi’er er nu også gode – også til skjorte! 🙂 Zara har bare så mange pæne blazere – just letting you know! KH

Læg en kommentar