Hjem

Jeg er hjemme igen! AH! Hold nu op for en fantastisk rejse. Jeg har sådan ca. 3000 billeder (havde kamerakrise lige inden jeg rejste – mit eget er i stykker, så jeg har lånt et ret så pænt et af Nikon i sidste øjeblik, det får I se i morgen!). Jeg har tre stykker rent tøj tilbage. Jeg har sand på soveværelsesgulvet, efter jeg tømte rygsæk. Jeg har 20 myggestik KUN fra venstre armhule og ned til venstre hofte. Og så er jeg så heldig, at jeg har fået maveinfektion. Heldigvis på flyet på vej hjem og ikke dernede. Hastede til lægen, har fået taget en masse prøver (eftersøgning af klamme afrikanske ormedyr er sat i værk, YDRK!), og så er jeg kommet på en kur, der lyder; toastbrød uden skorpe – yes, en teske vand ad gangen – yes, en mundfuld drikkecultura hvert kvarter – yes. Og jeg som havde glædet mig til min all time favourite tar-cos. Det er straffen for at rejse til fjerne himmelstrøg. Det skete også i Indien.

MEN ALT ER GODT, hakuna matata. Jeg skal slappe af på sofaen i morgen, forkæle mig med… toast (som min søde kæreste vandrede langt efter – jeg skulle have den gode slags toastbrød fra Irma, syntes han). Så skal jeg blogge, sortere billeder. Svare kommentarer. Og hvis jeg er up to it til fødselsdag i morgen aften. We’ll see. Lige nu ligner jeg en gammel støvle, når jeg går – foroverbøjet og helst med kontakt til jorden.

Hvor er det i øvrigt en KÆMPE fryd at komme tilbage til så mange dejlige kommentarer – selv om jeg ikke har svaret jer så hurtigt som normalt, så har indlæggene ikke ligget stille. TUSINDE TAK!

24 kommentarer
 1. Selv når du er syg, stråler dit gode humør og din positivitet igennem!! Ahmen altså – det er jo inspirerende. I morgen skal jeg til den der celleforandrings undersøgelse, man får som 23-årig. Og jeg er så nervøs, så al god energi tager jeg imod med kyshånd! 🙂

 2. Jeg synes dine indlæg om din rejse var virkelig gode! Og sikke nogle fantastiske billeder du har taget 🙂
  Jeg så, at du ejer Yvonne Koné tasken “binocular case” i stor.
  Jeg har fundet den til en mere overskuelig pris end den originale, men jeg er ung (går i gymnasiet) og har derfor ikke vildt mange penge..
  Jeg ville bare høre om du er glad for din? Er den alle pengene værd?
  Kan du evt. foreslå et billigere alternativ? 🙂
  (Btw. jeg er STOR fan af din blog!)

 3. Jeg føler mig som et virkelig dårligt egoistisk menneske – men jeg er en lille smule glad for at du er syg -for det betyder mere blog!
  Jeg finder et hjørne og går derhen og skammer mig ;/

  Velkommen hjem <3

 4. Ihh velkommen hjem! Spændende! Bortset fra mave-fluen!! Lyder som verdens mest røvsyge kost, men det er lige før, at det er alle kramper værd, når bare oplevelsen var sublim!! 🙂

 5. Hej Cathrine,

  Faldt over din blog for et par måneder siden og tænkte hov hende har jeg da set før og det havde jeg da også viste det sig da jeg kiggede flere indlæg og billeder igennem. Vi fejrede nytår sammen på Frederiksberg og sad “til bords” med dig og din søde kæreste (nævner ingen navne da jeg kan se han holdes anonym) 😉

  Velkommen hjem fra de varmere himmel strøg. Og super fin blog du har og alle jeres fede billeder fra New York – åhhh skønt. 🙂

  http://travelornot.bloggersdelight.dk/glitter-glimmer-glam/

  Kh
  Sandy

 6. Kære Laura – jeg sendte al den gode energi, jeg havde, til dig. Jeg håber det gik godt? Jeg selv har ikke oplevet skrabene som så slemme. Klem til dig

 7. Tusinde tak Kathrine, hvor er det fedt, at du kan lide Afrika-indlæggene 🙂
  Jeg er rigtig, rigtig, glad for min taske, selv om den er lidt mindre i virkeligheden, end hvad jeg havde regnet med 🙂 Jeg kan anbefale dig, hvis du er lidt tålmodig, at tage til Konés lagersalg i København. Det holdes to gange om året og det er virkelig godt! Jeg mener, jeg gav ca. 600/800,- for tasken 🙂
  Jeg laver et indlæg om mine Koné tasker i denne uge 🙂
  OG TAK TAK TAK fordi du følger med, K!
  KH

 8. Hahaha, Cecilie, du fik mig simpelthen sådan til at grine! Du er skøn 🙂 Håber ikke du stadig gemmer dig i hjørnet 😉 – og tak!
  KH

 9. Sandy, for søren! Hvor er det altså skægt at høre fra dig! Jeg husker jer to tydeligt og vores gode rejsesnak – og dine åndssvagt fede sko 😀
  Tusinde tusinde tak for velkomsten – din nye blog ser også så fin ud, dejligt med en rejseblog!
  KH

 10. Om det gik godt? Det er overstået, og det er det vigtigste 😉 Og så er jeg glad for at der er 3 år til næste gang!

 11. Haha tak. Jeg har også valgt at give skoene deres helt eget indlæg på bloggen. Jeg hukser bestemt også meget tydeligt din fine fjernederdel (som abosolut ikke var for meget), er blevet inspireret og tror den står på fjer for mig i år til nytår 😉

  Kh
  Sandy

 12. Haha, de er stadig hamrende flotte – og vild historie med en fantastisk ekspedient. Du må lægge billeder op af dit nytårsoutfit, når den tid kommer 😉 KH

Læg en kommentar