Candyfloss

Var der monstro nogen af jer, der var til Coma Club i går? Jeg var til min første og formentlig sidste Coma Club, da det blev afholdt i marts – måske nogle af jer husker outfittet? Billederne er taget med en iphone, så de er ikke noget at råbe hurra for. Men kostumet var sgu ret sjovt, og der var mange, der gerne ville have taget billede med kæmpedamen her. Med de der sindssyge hæle fik jeg en højde på 185 cm. Der er ligesom lidt at give af. Jeg havde syet mig en candyfloss-dragt. Tyl og tyl og bomuld og tyl. Og så fjervipper og pink afro. Og pink strømpe-hoser. Yndigt. Selv om jeg elsker kostumefester, så er Coma Club ikke så meget for mig. Men man skal aldrig sige aldrig. Jeg håber, at de af jer, der kom af sted, havde en fantastisk farverig aften!

19 kommentarer
 1. Så er det nu man lyder helt gammel og umoderne når man spørger hvad Coma Club er? 🙁

  Jeg gætter på fancy diskotek?? Jeg er nok mest til øller og bodega stemning 😉

 2. Jeg var afsted som combat chick med mine fem veninder i samme kostume. Det hele var en kæmpe fest, lige indtil vi kom hen på Søpavilionen.. Måske det var komikernes “Yes, der har vi så … EN ROMKUGLE”, der lagde en skidt start, hehe, men jeg flygtede i hvert fald forholdsvis hurtigt fra de (for) mange udklædte mennesker og hjem i trygge rammer.. Næste gang jeg skal klædes ud, går jeg sgu efter at være en romkugle!

 3. Hah! Det er også sådan et kjøvenhavner-arrangement! Jeg ved ikke så meget om det, andet end jeg var der forrige gang. Det er en kæmpe kostume-tema-fest, lokation bliver først fortalt få timer inden festens start, og så kommer folk i de VILDESTE kostumer! KH

 4. Det er en kæmpe kostumefest i København – den er meget hemmelighedsfuld indtil få timer inden feststart. Og folk kommer i de sindssygeste kostumer 🙂 Stiletterne er fra Zara! Dog næsten et år gamle.. KH

 5. Var der en, der var klædt ud som en romkugle??? SEJT! Hindbærsnittekostume må også kunne fikses 😀 Combat Chicks lyder ellers også mega sejt 🙂 Jeg var heller ikke til det – alt for mange mennesker da jeg var der i marts. Høj musik.. Hold kæft hvor lyder jeg gammel 😀
  KH

 6. Jeg begriber stadig ikke, at det dengang ikke lykkedes mig at finde tårn-højt-tyl-“helvede” til den fest!
  Jeg synes til gengæld det var en god fest!! Der var sådan lidt Roskilde stemning, folk var glade, alle snakkede og der var god musik! Ville gerne have været afsted igen, meeen synes det er liidt dyrt at komme med til de fester..

 7. Ha! Nej det forstår jeg heller ikke! Åh jeg er ikke så god til sådan noget kæmpefest, men jeg tror, de fleste havde det skønt! KH

 8. Søde Cathrine, jeg ved godt det er længe siden du kom op med dette indlæg, men nu giver jeg det et “skud” alligevel. Jeg går nemlig ud af 9. klasse her den 28. maj, og har drømt om at være candyfloss. Søgte på nettet, og så kom du frem. Har du en “opskrift” på hvordan du gjorde, for så vil jeg meget gerne have lidt gode “fif”. Jeg er en fastlæser her på din skønne blog, og derfor synes jeg det er så fedt, at jeg kunne spørge dig til råds. Håber du ser denne kommentar, og at du har tid og lyst til at svare. Tak på forhånd 🙂

Læg en kommentar