Dagens: Bernstorff Slot

Sneakers – Nike // Skirt+knit – H&M // Coat – SamsøeSamsøe // Bag – Yvonne Koné

Jeg tog min kæreste og hund i hånden i går, og så tog vi i Bernstorff Parken. Det er hundehimlen. Åbne store marker med højt græs, vandløb, lykkelige hunde der kæmper mod deres eget åndedræt når de bokser rundt, jager hinandens haler. Ingen snore, ingen lorteposer. Bare fri natur og hundrede metervis at løbe om kap på. Midt i parken ligger Bernstorff Slot, og der var engang en dame, der fortalte mig, at Hr. Bernstorff (ældgammel udenrigsminister fra 1700-tallet) havde skænket den omkringliggende park til hunde. Ved ikke om det er en røver, men det er i hvert fald vidunderligt at være i en park, hvor hundene må løbe over alt og ikke er tvunget til et lille område. Det er klart basserne der regerer, og Frida har det KONGELIGT, når hun er i parken! Allerede når vi stiger ud af bilen og krydser vejen, inden vi går ind i parken, så ved hun, hvad der skal ske. I øvrigt serverer stedet også brunch i weekenden – det må vist dog blive uden hundene!
Vi tager derud igen i morgen formiddag – måske jer møder nogle af jer?

24 kommentarer
 1. NÅÅÅRH – Doggie heaven! Og så med slot! “så sagde vi at jeg var prinsessen fra slottet som gik tur med min hund i parken for at finde en prins”…
  GISP det er for længe siden jeg har haft Hector med i en hundeskov eller park.

 2. Skøøøøn hundepark! Jeg var der faktisk i morges med min lille shiba – så måske vi støder på hinanden en dag 🙂

 3. Det sjovt så meget Frida ligner min mops. Samme hundtegn og sele. Kan da næsten blive i tvivl, om hvorvidt det er min. Haha 😀

 4. Haha, J. du må stille dig i kø 😀 😀 Min sviger hapser hende altid, og så har jeg lige tre veninder og en chef der også vil have hende 😀 Du må have dig en lille haps! KH

 5. Åhh en shiba – wauw 😀 De er så kære! Vi tog af sted både fredag og søndag og følte os helt frelste og som gode hundeforældre hæhæh! KH

 6. Der er så skønt – du må tage derud Julie, med eller uden hund! Det er kun 25 minutter i tog fra KBH! KH

 7. TAAK Debbie, jeg er blevet afhængig af læbestift til A’s store fortrydelse 🙂 Frida er LYKKELIG i doggie heaven! KH

 8. Ej jeg vidste ikke, at du bor tæt på Bernstoffparken… Jeg bor 10 min til fods fra parken, hvor jeg af og til lufter min puddelhund 🙂

 9. Hæh, jeg bor ikke rigtig tæt på, jeg bor tæt på søerne inde i KBH, men når vi har bil kører vi derud, og en sjælden gang i mellem tager vi toget derud. Det er altså et vidunderligt sted – heldige hund du har 🙂 KH

Læg en kommentar