Dagens: Bordeaux

Boots – Clarks // Stockings+knit – COS // Skirt – H&M // Silk t-shirt – SamsøeSamsøe // Clutch – Pieces

Efter jeg havde sagt et hurtigt til lykke til den lille blog i går, så blev der helt stille. Jeg fik pludselig lidt travlt! Jeg fik vist to af de tre dummies til min egen chef i går – med stor succes. Dejligt. Og så ind til byen og drikke en kaffe og spise en kæmpe klejne. Og så ud og finde en skinke. Hjem og koge. Af sted til julefrokost hvor jeg nåede at glasere dyret. Det var den undelynemig en sjov aften! Det er nogle rigtig gode piger, og alle er så dygtige og laver seje ting. Meget inspirerende. Og da jeg kom hjem klokken 04.00 i nat skulle jeg lige vaske en håndvask. Det tog 40 minutter og på dem kunne jeg nå at spise to knækbrød med spegehørmer, to ostehapsere OG lave en skål guacamole. OG spise den. Alligevel vågnede jeg med den største hovedpine i mands minde klokken 09.30 og skulle i gang med dagen. Vi skulle til familiehygge i Præstø. Bombet! Og nu skal vi hjem til nogle dejlige venner og være søde kærester.

Kan I have en dejlig lørdag aften? Pas godt på jer selv, der sker mange grimme ting rundt omkring i øjeblikket…

12 kommentarer
 1. Så hyggelig og menneskelig blog du har.
  Kender selv alt for godt det ædeflip når man kommer hjem!
  Det er lækkert 😉
  Hyggeligt at du har familie i Præstø, kommer selv fra det område 🙂

 2. Ihh hvor er du yndig! Håber dog du havde en jakke med? for det har da bestemt ikke været varmt idag! brr.

  Dejligt at høre, at du havde en hyggelig aften. Ser også frem til min kommende julefrokost med mine nærmeste venner! 🙂

 3. Jeg tænkte faktisk på om det var tømmermænd, der holdte dig fra blogland, men du har jo fået brugt dagen på noget fornuftigt. 🙂 Og hvor virker det herre overskudsagtigt lige at vaske midt om natten! 🙂

 4. åh gud, der er næsten ikke noget værre en familie tam-tam med tømmermænd, håber du klarede det! 😉

  og igen – tusind tak for din personlige og inspirerende blog (og meget sjove og finurlige)!

 5. Ihhh, nuij, hvor er du fin du!! Jeg vil gerne ha det hele, tak: Nederdel, cardi, clutch, sko – og ikke mindst det der overskud og ‘frie’ nætter 😉

 6. Ja hvad er det for noget med det ædeflip?? Det kan da ikke være godt for nogen 😀 Og det tog ikke engang tømmermændene. Tsk… Hvor er det skægt, du er derfra. Der er dejligt! Det er min kæreste, der har en faster dernede. I en dejlig trelænget gård – der er skønt!
  KH

 7. Hah! Det var tishamrende koldt! Det kan man også se på nogle af fjæs-billederne. Uf! Heldigvis løb vi ud og tog billederne på 3 minutter og så ind i varmen 🙂
  Må du få en dejlig, dejlig julefrokost, det er altid så hyggeligt!
  KH

 8. Haha, det var grunden til der ikke kom noget fra tidlig morgenstund – gisp et håndværker der havde bosat sig i mit hoved… Og det med at vaske var mega dumt – jeg endte med slet ikke at have noget af det på! Dumt 😀 KH

 9. Ej det er lidt en stram omgang med ondt i hovedet, men jeg sov på vej derned, 45 minutters lur kan tage det meste 🙂
  Åh selv tak Mette – du er da skøn, det er sådan en glæde for mig at have bloggen, når den også glæder andre! KH

 10. Tak Stephanie – det så så fantastisk ud med marken, der var vendt og skumringens tåge i horisonten 🙂 KH

 11. Hah! Du kan låne kan du 😀 Tak Gulddame <3 Det er med at sætte pris på frie nætter og pludselig tøjvask mens man kan, ikke? KH

Læg en kommentar