Dagens: Fløjlsleo

Chealsea boots – Mentor // Velvet jeans – Selected Femme // Leo knit – Mango // Beenie – COS

Det var lige det mørkeste da min kære veninde A tog billeder i går – jeg har udvidet min fotografkreds, haha! Jeg bliver mere og mere ligeglad med at få taget billeder i det offentlige rum – altså folk glor jo altid og nogen stopper også. Men efterhånden er jeg ikke ligeså genert som før i tiden. Til gengæld er har jeg været mere striks med fotografer – det plejede at være A. Men har arbejder jo til efter skumringstid, så ham kan jeg ikke bruge andet i weekenderne. SÅ er det godt jeg har nogle søde veninder (og mor), der lige gider lege fotograf på kommando.

I er flere der har spurgt til min leoknit på Instagram. Den er fra Mango og til en rigtig fin pris og kvali. Jeg har haft den i et stykke tid uden at tage den i brug – ved ikke lige hvorfor, for nu hænger den på mig.

Jeg skulle i øvrigt have optaget dummy i dag på et DIY-program, men jeg har fået lov til at udskyde det til næste uge. Det er dælenhakkemig svært selv at tilrettelægge, skrive sine egne replikker og sådan og så i øvrigt være helt grøn. Så nu har jeg udsat optagedagen ca. en uge, så jeg kan få en tilrettelægger på. I dag skal jeg mødes med dejlige Carla, og så skal vi i gang med at snakke om, hvad det er for et program, jeg/vi skal lave! Det lyder helt vildt spændende, når jeg skriver det, og jeg kæmper virkelig også en indædt kamp om, at jeg ikke bliver helt kukucrazy af excitement. Det er jo knald eller fald, om de kan lide sådan en tv-idé – bagmændende, som jeg kalder dem (allerede dér lyder det MEGA uhyggeligt!). Og jeg orker ikke turen helt ned i kulkælderen – det føles lidt som min sidste chance inden Talentholdets udløb. Hvis de ikke kan lide det, og programmet ikke må blive, så kan man simpelthen blive så skuffet og ked af det. Det er så edderpersonligt, når det er en selv, der er på skærmen og taler og er omdrejningspunkt. Det kan hurtigt føles som en afvisning af ens helt egen person. Men sådan må man ikke tænke; der kan være tusinde andre ting som økonomi, sendeflade osv. der går forud for ens værtskills. SÅ! En dag ad gangen, og så vil jeg forsøge at lave et så kickass program som muligt!

14 kommentarer
 1. Ih, jeg bliver helt i julestemning af de her billeder! De har det der varme vinterlys, som dukker op lige inden det bliver helt vintermørkt, men efter gadelygter og andet lys er tændt, og som er noget af det bedste ved vinter og jul! Tak for sådan en lille flamme af glæde, du lige tændte hos mig 🙂
  Og sikke en lækker trøje! Og held og lykke med alt det der film/program/noget/halløj – det lyder dødspændende!

 2. Tak Freja 🙂 Den er også skøn og blød og varm 🙂 Og mørket er sgu lidt irriterende! Men det går når man så sidder indenfor og drikker te og ser en god film 🙂 KH

 3. Tak Anja, og den er endda ikke dyr ! God investering siger jeg til mig selv 🙂 Og tak for de krydsede fingre – hold dem lige en uge til! KH

 4. Ja det er også et hyggeligt lys, så blødt og mørkt! Det kræver masser af stearinlys og god te og at sidde tæt i sofaen med uldne sokker 🙂 Dejligt at lyset og billederne kunne sprede lidt glæde 🙂

  Kryds fingrene alt, hvad du kan 🙂

  KH

 5. Den er bare fra Cos, så den er nem at finde 🙂 Og fedt du kan lide trøjen, den er også allerede en favorit hos mig! Det med billederne bliver man bare bedre og bedre til 🙂
  KH

Læg en kommentar