Dagens: Freak!

Boots – Mentor // Stockings+cardigan – H&M // Dress – Acne

Det er simpelthen verdens (okay overdrivelse) mest uhyggelige billede, det øverste! Jeg havde næsten ikke lyst til at tage det med, men i forsinket Halloween-ånd så kom det med. Det er skide svært at tage billeder som mørket falder på, og de bliver hurtig rystede. Det er vist det, der er sket på det første. Freak! I øvrigt er jeg ret uinspireret, når det kommer til tøj i øjeblikket. Kender I det? Altså jeg gider ikke så meget af mit tøj, og jeg synes egentlig ikke rigtig, det er så spænende, det jeg har. Men samtidig er det “spar-op-til-jul-og-snarlig-London-tur”-tid.

Jeg ved altså ikke lige, hvad der sker med Ugen der gik – min iphone arbejder ikke super godt sammen med min computer, så jeg kan ikke overføre alle billeder til den. Det har gjort den nu har været udsat siden i går, og det går jo for fa’en ikke! Er er egentlig nogen af jer der er it-smarte? For jeg forestiller mig, at min computer snart skal renses – eller defragmenteres eller hvad det hedder. Altså tømme den komplet og så installere nødvendigheder igen. Bør man ikke gøre det i ny og næ? Altså hvert andet år eller så? Jeg har slet ikke gjort det på min computer, og den er snart fire år gammel. Jeg tror, den slæber på alt muligt lort. Nogen der er Mac-kloge? Eller bare ved lidt om computere?

41 kommentarer
 1. Jeg havde det samme problem, men så installerede jeg programmet dropbox på computer og mobilos – så kan jeg gøre det der (:
  Nu har jeg godt nok ikke MAC, men behøver ikke længere bøvle med kabel og telefon der ikke gider (:

 2. årh, du ser nu så skøn ud! Men jeg kender virkelig godt denne der “min-garderobe-er-så-kedelig-og-der-er-ikke-noget-af-det-jeg-gider”-følelse. Den kommer vist lidt i bølger hos de fleste, nærmest uanset hvor mange haute couture-kjoler man har hængende i skabet! 🙂

 3. Hvis du mener formatere din computer, så skal du huske at gemme ALT et andet sted, for når du formaterer din computer, sletter den alt, så den ender med at være som da du købte den. Defragmentere er at sætte alle ting på deres rette plads i computeren, men det kan Mac vist ikke. Måske er det en god ide at køre en virusscan på den istedet? Det har hjulpet min Mac i hvert fald 🙂
  (jo jo, jeg er pisse klog på computere – tak, kæreste, som gennem 7 år har proppet al mulig teknik-viden ind i mit hoved!) 😉

 4. Det er en god idé at diskfragmentere din computer engang imellem, når data på harddisken er fragmenteret, dvs. opsplittet, skal harddisken arbejde mere end ellers, og det kan være med til at gøre computeren langsommere.

  Du skal bare sætte den igang med det på c-drevet 🙂

 5. Hold da op, det første billede er uhyggeligt! Og hvor ser du glad ud på resten af billederne. Det må betyde, at den dårlige karma-periode har vendt? 😉

  Jeg går faktisk også lidt med samme tanke omkring min computer. Den er blevet ulidelig langsom/eftertænksom, men ellers virker den tip-top og den er lige over de 4 år. Jeg har hørt at levetiden på Macs i gennemsnit er over de 5, så den burde i hvert fald kunne holde til sommerferien! Hvordan opfører din sig? 🙂

 6. Har du opdateret sin iPhones software til den nyeste version? Pga da jeg gjorde det, så valgte min Mac ligesom at sige stop. At det blev for meget med al den nye software. Så det der med iTunes og billeder fra fon til comp, det er history.

 7. Uinspireret eller ej, jeg synes det sæt er super fint og lækkert! Gid det var mig der kunne holde varmen i dét! Har allerede vanter og kæmpe tørklæde på om morgenen! Øv øv

 8. Synes det første billede er vildt fedt! Man tænker mere at det er en effekt der er gjort med vilje for at skabe sådan et billede end at det er et ups billede (eller hvad man nu skal kalde det)!

  Læste desuden ‘boots’ som ‘boobs’ hvilket pludselig gjorde indlægget endnu mere interessant at læse 😉

  God dag til dig – og håber du får hjælp til computeren (har ikke en Mac så kan derfor ikke træde ind der)!

 9. Du har helt ret – man bliver nok aldrig tilfreds 🙂 Men jeg ville nu ikke være ked, hvis jeg havde haute couture hængende 😀 KH

 10. Jeg har Sophos Anti-virus. Det gør faktisk, at den kører langsommere. Jeg må få min kæreste til at trykke på et par knapper og rense den – tømme den for det hele 🙂 Du er sgu da sej Laura, at du ved så meget it, respeeekt mand! 😀 KH

 11. Uhh når det er en Mac, er der så alle de der drev? Ja du kan godt høre, at jeg ikke er skarp på alt det der ikke? 😀
  KH

 12. Ja det er uhyggeligt ikke? Puha, de synes jeg også selv 🙂 Og jow tirsdag OG onsdag var ganske gode dage, så jeg tør vist godt sige, at den er vendt 🙂
  Min er bare langsom synes jeg. Den skal bruge meget tænketid – mega irriterende. Så jeg tror også, at den skal renses og så have nyeste opdatering på softwaren. Uhh så har jeg i hvert fald 1,5 års tid endnu 😀 Det glæder mig!
  KH

 13. Åh… Det har jeg vist gjort også! Hm… Det er da for dumt hvis det ikke vil spille sammen, når det er to Apple-produkter. Er din Mac mon også opdateret?
  KH

 14. Tak Anne Cathrine 🙂 Den er fra Acne – købt på Trendsales for flere år siden. Tror den hedder noget med “leo” ville vel give meget god mening ikke? OG tak manner, det har det også godt, den lille manke 🙂 KH

 15. Tak Kamilla, det er simpelt, og nogle gange virker det også 🙂 Men jeg havde kun smidt frakken for kameraets skyld 😉 Og så går jeg med undertrøjer fra september til april! KH

 16. Haha, boobs from Mentor – skørt 😀 Men jeg kender godt det, når man lige får et glimt og så tror man har læst rigtigt! Ja det er rigtig nok, det ser ud som om der er arbejdet med billedet – men det er bare en “ups’er” fordi mørket var svært at arbejde med 🙂 KH

 17. Hader selv at have flere dages tøjkrise. Men her er et tip: lave en tøjbytte aften med dine veninder. Nyt tøj, nul tøjkrise og penge sparet til London 😉

 18. Snedigt, Anna Rita! Det tror jeg, jeg skal have arrangeret 🙂 Og så tror jeg, jeg skal i gang med Trendsales 🙂 KH

 19. Min mac kører også enormt dumt efter jeg har opdateret den til mountain lion softwaren, og iflg. en klog mac ekspert jeg er så heldig at kende skulle en såkaldt clean install være the shit til at få styr på den igen. Google er din ven hmt. at finde ud af hvordan det kan gøres… Syns personligt at den her guide er ret god http://osxdaily.com/2012/07/25/how-to-clean-install-os-x-mountain-lion/
  Har du ikke Mountain Lion kunne jeg forestille mig at du kan gøre det samme med den version OSX du nu har liggende på din mac 😀

 20. Skide godt tip, Maria! Du er da en knag – virkelig! Det vil jeg tage et kig på 🙂 Der skal vist gøres noget… Jeg har Lion – men ikke Mountain Lion. Eller hvad den nyeste nye nu hedder! Godt at kende en ekspert – og tak fordi du deler din viden! KH

 21. Det er freaky ikke? Det synes jeg! Mega uhyggeligt 😀 Tror også rigtig meget, at det er vinterens skyld, derfor prøver jeg at finde så lækre striksager som muligt, så jeg kan snyde mig til at elske mit bløde-angora-skab! KH

 22. Okay, jeg håber virkelig du tager det her som et kompliment – men jeg synes virkelig du ligner en ung Helle Thorning! 😀

 23. Hahahahaha 😀 Den har jeg sgu aldrig hørt før! Men at ligne en statsminister er vel ikke dårligt? Og hun er endda en flot kvinde, den er godtaget Lise 😉 KH

 24. Altså jeg får høvl for ikke at defragmentere (eller whatever) min computer ofte nok – og jeg lokker kæreste-manden til det hver eneste gang, det skal ske… Jeg fatter hat af det og orker ikke at sætte mig ind i det…! PS: Fik lige den der uh-fornemmelse, der første billede dukkede op… Så fik man da lidt Halloween med…;-)

 25. Jeg er simpelthen SÅ forelsket i den kjole. Og ville høre dig ad, om du muligvis var interesseret i, at sælge den? (Selvfølgelig for en rimelig pris!) 🙂

  / Sofie M!

Læg en kommentar