Dagens: HT-farvet

Boots – Clarks // Skirt – Moss CPH // Stockings – H&M // Knit – Mango // Jacket – Zara

Jeg vidste godt, at de der strømper var lidt vilde, men at de er direkte HT-farvet, det ser jeg først nu, når bussen kører forbi på billedet. Hold kæft det’ dumt, haha! Men det var et lørdags-chill-outfit – min svigermor var på besøg til frokost i byen og kaffe og kage på sofaen. Ja jeg ved det – jeg skal til at variere lidt på den der strikfront. Men det er klart den trøje i skabet, der holder formen bedst, og så elsker jeg, at jeg kan bruge den til hvad som helst. Mønstret på den grå baggrund giver altså ret mange muligheder.

… Nu skal I lige tage og krydse jeres bitte fingre – i dag skal jeg nemlig ENDELIG pitche tv-idéen for cheferne. Det er kun første pitchrunde, den næste runde foretages af dem jeg pitcher for for den øverste chef. Makes sense? Det er en rodebutik, i hvert fald får jeg ikke noget “købt eller solgt” i dag.

29 kommentarer
 1. Ej hvor herligt at bussen også holder “Movember”! SEJT!
  Jeg synes, at det er et rigtig lækkert outfit du har på, og jeg er VIIIILD med din leo-bluse! Har ledt efter den på Mangos hjemmeside, men uden held:( Den er så lækker! 🙂

 2. Uhh, jeg krydser fingrene, og glæder mig til at høre hvordan det gik? 🙂
  Tror faktisk jeg så dig i lørdags inde omkring magasin, og jeg synes, du var rigtig fin i de HT-farvede strømper!

 3. Haha dine ben har samme farve som en and 😀 hvis du tage hvid kjole og svømmefødder på, så er du en and 😉 ej jeg syntes det er mega sejt, at du altid springer ud i farvede ben, du er altid så farverig!
  Jeg håber dit møde gik rigtig godt, jeg sendte i hvert fald mange gode tanker, og en lille smule voodo mod din chef 😉
  Kh Camilla

 4. Ih! Jeg har været forelsket i den leo-knit siden jeg så den på bloggen første gang. Den er fantastisk og måtte for 5 min bøje mig og bestille den på deres hjemmeside – den var tilmed på tilbud. Win! Håber den er lige så pæn på mig.

 5. Ej hvor er det genialt det første billed med dig og bussen – og hurra for Movember skægget ! 😉

  Men synes det er fedt at du skiller dig ud med din stil, og bær det du synes er fedt og ikke hvad alle andre synes er fedt !

  Elsker at følge din blog ! 🙂

 6. Ja mand! Det hjælper på en grå og kold vinter 🙂 Den er MEGET lille i størrelsen! Min er en XL og lidt loose, men det kan jeg også lide 🙂 KH

 7. Tak for de krydsede fingre Kia, de hjalp mig meget! Det gik så fint, det kunne ikke have gået meget bedre! Næste gang du ser mig, så prik mig lige på skulderen, Kia, så vi kan sige davs i virkeligheden 🙂 Men tak i hvert fald for de fine ord om mine benser 🙂 KH

 8. Ja det ville være kønt! Flere farver i vinterkulden! Det er desværre ikke min egen chef, der har med beslutningen at gøre, så voodooen ramte forkert 😉
  KH

 9. Ja er jeg sgu da ikke en pæn bus? 😀 Og de støvler er bare en mega god beslutning, jeg elsker dem hver dag!
  KH

 10. Juuuhuuu! Den bliver du bare så glad for Line, den er et skønt køb 🙂 Jeg er sikker på, at den bliver pæn! KH

 11. Ja det er godt par ikk? Mig og bussen 🙂 Tak Jeanette, du er for sød, jeg bliver helt glad som jeg sidder her i sofaen! KH

 12. Er SÅ glad for at jeg fik set den kommentar! Har sat den på ønskelisten, og havde da bare lige regnet med at det var min normale str. S, men det kan jeg da se at det ikke er mere! TAK! 🙂

Læg en kommentar