Dagens: Kæmpe mikado

Boots – Mentor // Pants+peplum top+cardigan – H&M

Har I set de der kæmpe mikadoer i baggrunden? Eller bomme til hestespring… Min kæreste bliver simpelthen en dytigere og dygtigere fotograf, jeg elsker, når han beder mig om lige at kigge op, kigge ned, kigge væk, bruge den anden arm-nej-den-første-arm. Jeg ved, der altid kommer noget sjovt ud af det. Og de her billeder er blevet så fine efterårsagtige.

ALT tøjet er fra H&M – seriøst jeg burde snart få sponsoreret tøjet som den loyale fan, jeg er. Men hvor om alting er, var det uldbukser, uldstrik og mine dejlige snake skin støvler fra Mentor, der akkompagnerede mig ud i Bernstorff Parken i søndags. Det var sådan en slags dag, hvor vi købte en kaffe (eller en te og en kaffe, altså jeg siger altid kaffe, det er lidt et begreb, der gør det ud for at drikke noget hyggeligt i godt selskab ikke? “Skal vi mødes til kaffe?”), en frøsnapper og en croissant, tog Frida under armen og gik en lang tur i parken. Ingen makeup, ingen hårbørste i håret, ingen smykker, intet overflødigt – men glimmer på benene.

… Jeg sidder klistret til DR2 lige nu, der er præsidentaften; Detektor, “Holdt og Pind” og noget doku-hejs. GULDAFTEN! Ja ja, vi er alle ved at være lidt trætte af det (eller jeg siger det bare for at sympatisere med jer, der er – i virkeligheden sluger jeg det råt), men nu er det oppe over, og det er satme spændende. Jeg har slet ikke lyst til at gå i seng. Har en fornemmelse af, at jeg går glip af et historisk højdepunkt, hvis jeg gør; ligesom da DK vandt Eurovisionen med Brødrene Olsen i år 2000, og jeg blev lagt i seng inden afgørelsen; søndag morgen vågnede jeg og spurgte min far søvndrukkent; “Hvem vandt så?”. Og I kender selvfølgelig svaret. Jeg har aldrig helt tilgivet min far (bare så du ved det far, men jeg elsker dig alligevel).

32 kommentarer
 1. Dejlige efterårsbilleder og fin pige! (og smækker-lækker strik!)
  Han kan altså noget med det kamera, det er helt sikkert. Der er sådan en fin stemning i billederne.
  God valg-aften! Jeg holder mig langt væk, jeg er nemlig én af dem, som lige følte din sympati lidt 🙂

 2. Virkelig lækker strik – hvad skulle du give for den?

  Jeg kan virkelig også stadig ærgre mig over den dag i 2000, hvordan kunne jeg drømme om at gå i seng???

 3. Duersåsødsåsødsåsødogjegkanikkerammebogstavernefleregangedeterligesomatskrivestativstakitkasket! Og tak yndlings, det giver jeg videre til fotografen! Kåhå

 4. Jah mand! Skal jeg stadig sende dig forslag til opskrifter, eller har du selv? Jeg har allerede skrevet den ind, da jeg tog hjem fra dig 🙂 Og du er sød! Møs

 5. Jeg synes, jeg kan ane den under din fine frakke også? Det er en klar favorit – lidt ligesom at have dyne (eller i hvert fald slumretæppe) på i hverdagen 🙂 Jeg siger det til A – han bliver glad! God aften uden valg men måske med lidt hygge alligevel, hvis du kan undgå det? KH

 6. Jeg købte den i New York, så jeg husker det faktisk ikke. Vistnok omkring 300/400,- men den er udsolgt herhjemme :/ Haha, du er sikkert blevet lagt i seng dengang, så blame du bare dine forældre 😀 KH

 7. …kan min kæreste komme på kursus ved din? Jeg har lidt min mistænkt for at kigge den anden vej, hver gang han trykker på udløseren. Der er i hvert fald ikke meget billedteknisk gemt i ham. Eller billed-iver, for den sags skyld 😉

 8. Haha, ja snildt! Det foreslår jeg ham som sidegeschjæf 😀 Vil sige at han absolut ikke altid gider, men når han gider, så bliver det ret sjovt. Jeg lægger en kort fotoguide op på bloggen i denne uge. Så krydser jeg for, at det kan inspirere lidt 😉 KH

 9. Sødeste Nina, tusinde tusinde tak, jeg bliver helt forlegen.. Nu vil jeg gå glad i seng! Sov godt! Kh

 10. Tak Camilla 🙂 Jeg er også mega meget glad for dem! Jeg giver roserne videre til min dejlige kæreste! KH

Læg en kommentar