Dagens: Kunst

Boots – Clarks // Stockings – H&M // Dress – Ganni // Sweater – American Apparel

Bloggen havde altså lidt sygdomme i går – “Ugen der gik” blev postet tidligere på dagen men med fejl, så jeg trak det tilbage. Endte med ikke at poste dette for at undgå samme procedure.

Det er ikke fordi, der ligesom er noget nyt under solen – outfittet ligner lidt det HER. I hvert fald er grundelementet det samme; kjolen. Men her er strømperne grovere, hælene er skiftet ud med støvler og sådan. Lidt mere hverdag i tilbehøret. Jeg synes udtrykket er forskelligt. Jeg var til vinsmagning på min kærestes arbejde, så voksen er jeg alligevel blevet. Jeg har først “lært” at drikke rødvin inden for det sidste år. Og det er kun ved at tage til vinsmagninger og smage forskellige typer op imod hinanden og lære at sætte pris på forskellighederne. Nu går der ikke længe, før jeg kaster om mig med udtryk som “bouquet” og “kompleks”, mens jeg sidder med trynen nede i glasset. Irriterende type. I know. Men det er faktisk dejligt at kunne drikke, for for mig er rødvin noget af den slags alkohol, der skal nydes og ikke bare kastes ind, og så ryger der heller ikke meget ned. Bare for nydelsens skyld. Skal af sted i morgen igen – denne gang hos Aller! SÅ kan jeg lige fedte hos nogle andre magasiner os, hæh!

Tusinde og tusinde tak for alle jeres stemmer i øvrigt på det store klummeskribent dilemma – jeg gik med det indlæg, der fik flest stemmer; det med ringen. Og så sendte jeg links med til de to indlæg, der fik næstflest stemmer. Bum! Så har jeg presset så meget som muligt ind – så må vi se, om det kan bruges og om det er deres stil. Jeg var i hvert fald glad for jeres engagement, og den tid I brugte på at kommentere, overveje og stemme!

… En anden lille nyhed er, at jeg skal være vært på mit eget lilleradiojuleprogram på DR MAMA. Det kommer til at køre alle adventssøndage plus juledagene. Tidsrummet er vist 14-17, men det kommer jeg tilbage til, når vi er lidt tættere på.

18 kommentarer
 1. Hvis I fik sådan en væg op derhjemme, havde A i hvert fald ikke noget at brokke sig over – nøj, den er pæn!
  Og tillykke med juleværtstjansen! 😀 Glæder mig til at høre mere 🙂

 2. Tillykke med lilleradioprogram 🙂
  Fede billeder, dejligt med variation i dine ‘dagens’.
  Du har næsten lige købt nogle mønstrede strømpebukser fra H&M, og jeg overvejer det samme. Men jeg er usikker på, hvad man skal have på til? Det kunne være virkelig fedt, hvis du ville vise, hvordan du ville style det bordeaux par med orange prikker 🙂

  KNUS

 3. Hold nu op det billede hvor du står med ryggen til og kigger ned med håret fuldstændig fladt ned langs ryggen. Det er så vildt godt! Et af mine absolutte ynglingsbilleder du har fået taget. Der er vildt meget liv i det billede. Wauw!

 4. Ej, hvor fedt. Tillykke! 🙂

  (nu ved jeg ikke om den her kommentar bliver postet to gange (gør den sikkert), men kan ikke se at den er blevet postet og jeg desuden glemte at sætte flueben i at jeg gerne ville høre en lyd når der kommer en kommentar for mig at læse, kommer den lige igen 🙂 )

 5. Sejt at du har gang i så meget lige for tiden 😉 Overvejer selv Allers marketings afdeling når jeg skal finde praktikplads om 1 års tid 🙂 Og tillykke med juleradioen 😉 Glæder mig til at høre med 😀

 6. Ha! Det kunne være så svedigt mand! Det gad jeg gerne 😀
  Tak Stine, jeg glæder mig også selv til juleværtstingeling, men der er ikke meget tid 🙂 KH

 7. Tak Emma 🙂 Og hvor er det skønt, du kan lide billederne! Min favorit er altid udendørs, men man må arbejde med hvad man har 🙂
  Hvad tænker du ifht. orange prikker? Er det en jakke med prikker eller hvordan? Jeg har ikke lige noget i den farve, så jeg skal finde det på nettet.
  KH

 8. Wauw tak Stinne! Det var et “ups” billede som A tog mens jeg lige gjorde mig klar. Nogle gange er det det der virker 🙂 Hvor er det fedt du kan lide det, det siger jeg videre til min fotograf 🙂 KH

 9. Jeg slettede bare den ene 🙂 Hellere poste to gange end ikke at poste! Og tak frøken Jensen, jeg er også selv ret spændt, nu må vi se!
  KH

 10. Tak Benedikte, jeg er også selv helt spændt, det er jo lige om lidt, så jeg skal i gang med forberedelser NU NU NU 🙂 Jeg linker lige til radioen, når vi nærmer os!
  KH

 11. Min veninde arbejder i Aller og hun er SÅ glad for det. Det er en fantastisk virksomhed!
  Ja man skal smede mens jernet er varmt og man har overskudet ikke? Det er bare om at kaste sig ud i nye sager 🙂
  KH

 12. Det kan du tro 🙂 Jeg linker til sitet, hvor man kan lytte, når vi kommer lidt tættere på, tak for engagementet Mie 😀 KH

Læg en kommentar