Dagens: Tattoo legs og en undvigende tå

Heels – Pavement // Stockings – Kunert // Dress – COS // Belt – Schjøning

De første billeder inden for i lejligheden i HUNDREDE år, og det er sgu aldrig særlig inspirerende, men man sidder jo ikke i glimmersko og krigsmaling i krydderen klokken 15.00 for at nå et billede ude i solen, når man først skal til fest klokken 18.30. Så vi tog et billede i fødegangen (som jeg nu kalder den, fordi lamperne i loftet er fra den fødegang både A og jeg er kommet til verden på – weird og ubrugelig info, yes!). Jeg havde en tøjkrise af dimensioner og gik safe med en grå kjole og glimmer.
Men jeg havde mine tattoo legs på – I husker måske (vildt hvis I kan) at jeg havde dem på til Louis Nielsens finaleshow (I kan i øvrigt få den grønne kjole på udsalg hos COS lige nu) – og der var én, der i ramme alvor spurgte, om det ikke havde gjort svineondt at få lavet benene, hæhæ!

Men så er det lige jeg er nødt til at spørge, nu jeg har så mange kloge hoveder, HVORFOR fa’en går min tå altid igennem strømpen?? What the fack! DYRE strømper, holder TO gange, og så graver min storetå sig igennem – I don’t get it, det er jo ikke fordi den vokser uafhængigt af de andre tæer, så snart den kommer i kontakt med nylon (så ser man lige mig google “hvad er nylonstrømper lavet af?” DUMT), men den VIL VIL VIL have frihed og lave hul på tåen – hvorfor sker det altid?? Løs mysteriet for mig, please! Jeg er nede på strømpebukser og træt af at kaste pengene ud af vinduet.

 

… Jeg finder en vinder i dag af den fine mili-jakke, så kryds jeres små fine fingre 🙂 See you later alligator!

51 kommentarer
 1. Det sker også altid for mig med nylonstrømper! Sidte var det par termotights og efter en dags brug var storetåen på afveje-og det var altså ikke pga lange/skærende tånegle(som tidligere havde været min meget charmerende teori!)

 2. Det er muligt, at det er weird og ubrugelig info, men nu er jeg altså ret nysgerrig – hvordan får man fingrene i sådanne lamper?

 3. Dit outfit er vanvittig lækkert. Jeg er vild med tattoo legginsne. Må jeg spørge, hvor jeg kan finde dem – altså i hvilke butikker? 🙂
  Desuden er kjolen fantastisk og den klæder din krop – dit smil er prikken over i’et 🙂

 4. 1. NU vil jeg bare gerne se de fødselslamper 🙂

  2. Jeg er ubeskriveligt tosset med den kjole!!!

  3. … Nok mest på din lange slanke krop 😉

  4. Spørger skrædder-veninde ang

 5. Du har højst sandsynligt for lange stænger til dine strømpebukser. Omkredsen passer sikkert fint, men dine ben er for lange og så prøver storetåen at bryde ud af sit fængsel. Det er i hvert fald min egen erfaring. Prøv med en størrelse større og se om du kan holde ud, at strømpebukserne så går helt op til dine armhuler!

 6. pølsefingre på telefon er satme irriterende!!!

  Nummer 4 var, at jeg spørger skrædder-veninde om tåmysterium i morgen til strik 🙂

 7. IHHHHH, jeg beundrer altid dine SMUKKE glitter pavement sko!! 😀 Hvordan er de at gå i, og hvordan er størrelsen? Jeg er en str. 36, og synes det er så svært at finde sko der passer! 🙁

 8. Hahaha, min mor har præcis det samme problem! Min teori er at storetåen “gnider” mod skoen og dermed kommer der hul.. Hmm 😀

  ps. min kæreste og jeg har en blog 😉
  faldente.tumblr.com

 9. Det gamle trick med at gennemsigtig neglelak stopper strømpebukser der løber kan måske virke forebyggende mod undvigende storetæer?? 🙂

 10. Ahmen hvad sker det! Jeg vil altså også lige sige, at mine negle er helt kort-holdte, går ligefrem hos fodterapeut, der sørger for mine pæne fødder. Så nixen, det kan ikke være dumme negle… Åh… Siger til hvis jeg finder en løsning 🙂 KH

 11. HÆhæ, jeg tager nogle billeder af dem i morgen, de er meget, meget enkle og sikkert ikke noget særligt for de fleste – det min mors søde kæreste, der har hapset dem til mig. KH

 12. Haha, tænk at de skulle blive så efterspurgte – jeg får dem på bloggen i morgen, når lyset er pænt igen 🙂 KH

 13. Hæhæ, TAK Stine, det er også to yndlingsitems jeg har kastet på mig denne gang 🙂 Skoene er i øvrigt slet ikke dyre 😉 KH

 14. Jeg har købt dem i Illum – jeg vil gerne tippe dig om både at kigge i Magasin og i H&M 🙂 Der er altså fine strømper! Det er et mega fint frisk pust, hvis man ikke lige har moneys til et helt nyt outfit 🙂 Og tak for de søde ord om kjolen C, jeg er også så glad for den! Draperinger er altid et hit! KH

 15. Hæhæ, 1. de lamper har nok mere affektionsværdi for mig end de er smukke for andre – men de kommer på i morgen 🙂 2. Kjolen og jeg er begge meget, meget glade for de søde ord 😀 3. Min krop bliver helt forlegen men meget meget glad og varm! 4. Jeg venter i spænding 😀 KH

 16. Ja omkredsen er nemlig fint, og jeg synes heller ikke jeg trækker i dem. Men du har nok ret. Jeg skal nok have nogen der er lidt længere… Ihh… Før i tiden købte jeg altid M/L fordi stoffet så ikke trak sig så meget, men så sad de også i armhulerne. Så gik jeg ned til S/M fordi omkredsen var rarere. Men nu har jeg undvigende tæer. Tror du har helt ret, Kath! KH

 17. Hæhæ, nu bliver det måske lidt klammo, men de er klippet helt ned – jeg går endda hos en fodterapeut, der tager sig af mine fusser, så det er ikke det, der er problemet 🙂 KH

 18. Hæhæ, de er altså også bare gode, især hælen – den er dejlig bred. Det er jeg tosset med. Det gør dem også nemme at gå i! I glitterskoen har de ikke rigtig udvidet sig, og holder sig stadig på en 37 vil jeg sige. Men jeg har hørt at læderudgaverne giver sig lidt 🙂 Jeg har også så svært ved at finde høje sko, min svang er meget høj, så jeg ryger nemt ud af høje sko. Så ender jeg med at købe skoene lidt for små – men så falder mine tæer af. Dumme fødder. Har du kigget i Zaras børneafdeling på webshoppen? De har små størrelser, der har jeg tit købt sko. Selv om de selvfølgelig ikke har fest sko. De har også et afsnit der vist hedder “odd sizes” – små størrelser.
  KH

 19. Jaaah! TAK Philosophie – det er mig en kæmpe glæde og lykke, hvis jeg lige frem spreder god stemning 🙂 Tak fordi du skriver! KH Ps: Sejt blognavn!

 20. JAER manner, TAAAARK Line – du er alt for kær og sød og rar! Tak! HEr er det typisk højre tå – I don’t get it. Men noget tyder på at vi skal have et nummer større i strømpebukser! KH

 21. Jeg tror du har ret – det må være det der sker, typisk sker det også når jeg har mine høje Vagabond støvler på – der falder foden jo ned i skoen og kan godt skubbe lidt. Din mor og jeg skal have nogle længere strømper tror jeg 😀 KH

 22. Jeg må prøve at forebygge – det har jeg faktisk aldrig prøvet! Ofte er det lidt en udfordring at spotte præcis hvor hullet kommer 🙂 KH

 23. Skrædderen sagde for længe stænger eller en ualmindeligt stor tå 😉 Men kan læse, at mysteriet vist er løst med de lange stænger 🙂

 24. Haha “ualmindeligt stor tå”, ja det ved jeg jo så ikke – jeg har egentlig aldrig sammenlignet. Men det tror jeg nu ikke, den er! Jeg skal købe nogle længere strømper, got it, check 😀

 25. Jeg har faktisk lidt samme problem – og af en eller anden grund, så går alle min tæer “nedad”, mens storetåen går opad.. Og derfor river den på strømpen, selvom mine negle er klippet helt ned.. Gør dine også sådan – eller er mine tæer bare underlige? 😉

 26. SÅ lækker kjole!! Kan den også kigges nærmere på på COS’ hjemmeside, tror du?
  Og jaja, vores evindelige kamp mod nylonstrømperne stopper nok aldrig – jeg snitter gerne lige med en lynlås eller en ring den første gang, jeg har et nyt par på 😉
  Og: tak for en dejlig og hyggelig blog – en klar favorit! 🙂

 27. Ej måske har jeg også det problem?? Det har jeg aldrig tænkt over 😀 Eller – måske min storetå bare går lige ud… Kan man sige det? Ellers tror jeg vi skal forsøge os med nogle lidt længere strømphosen 🙂 KH

 28. Tak søde Simone, jeg har forsøgt at finde den hos Cos, men uden held. Jeg fandt nogle meget sløve alternativer dog – slet ikke det samme I know!

  http://www.cosstores.com/Store/Women/Dresses/Wool_jersey_dress/46881-2913761.1#c-5420400
  http://www.cosstores.com/Store/Women/Dresses/Jersey_drape_neck_dress/46881-1389912.1#c-3404711

  Til gengæld arbejder All Saints meget med draperinger; måske du kan finde noget? Fx http://www.allsaints.com/women/dresses/allsaints-marina-dress/?colour=107&category=22

  Jeg tror, nylonstrømper designes af mænd 🙂
  Tak fordi du følger med søde Simone, det glæder mig!
  KH

Læg en kommentar