DIY: Bæltedyr


Ja det er ikke noget nyt, det med nitter. Det er i øvrigt i virkeligheden sikkert gået af mode. Men jeg havde et mavebælte/bæltetaske (hvad man nu kalder det) fra American Apparel – købt i sommer til brug i New York. Men i virkeligheden er det sgu ikke så pænt, og derfor besluttede jeg mig for at pynte den. Ebay svømmer i nitter – det er bare et spørgsmål om farve og størrelse. Jeg kommer nok ikke til at bruge bæltetaske til andet end ferier. Den er bare lige god til mobil og pung og en læbepomade på en rejse (jeg havde den med til Tanzania). Men man må da også gerne se lidt glimtet ud, når man står på savannen. Ikke?

14 kommentarer
 1. Årh hvor er den fed 🙂 Har ellers været lidt modstander af de der bæltedyr der, men er da overbevidst om at det er noget alla det her jeg skal opbevare mine ting i når jeg skal på festival til sommer 🙂 Og hvis jeg må vil jeg gerne have lov til at låne dine billeder til et blogindlæg til Danske Webchicks? Det skal være oppe i morgen (torsdag kl 8.00 sådan ca.) og mangler lidt inspiration, men håber på at kunne kalde dig min redningskvinde? 🙂
  Kram V aka Kristina 🙂

 2. Ih jeg er ked af, jeg ikke lige har læst din kommentar før kl 08.00, men hvis du kan nå det, så må du gerne bruge billederne, så længe du husker at linke 🙂
  Kh

 3. Det skal du ikke være ked af, tidsfristen var jo også urimelig lille 🙂 Men har valgt ikke at bruge dine billeder, men bare linke til dig, så læserne kan se hvordan det endelig resultat kunne se ud 🙂 Og så bliver du nok kaldt redningskvinde alligevel, for var helt idéforladt da jeg skulle skrive indlægget i går/nat/morges 😉 Hvis du vil kan du læse indlægget her http://www.danskewebchicks.dk/2012/11/diy-giv-din-bltetaske-nyt-liv.html#.ULcnA4Y-73U 🙂

 4. Jeg har lige været i Magasin, og der var seriøst nitter over det hele! på alle slags sko, tasker, jakker, trøjer og endda selv på en parfume! Så jeg tror bestemt ikke, at det er gået af mode endnu 🙂 Ikke at jeg skal gøre mig alt for klog på mode hehe..
  Hav en dejlig aften Cathrine 🙂
  k.h. Signe / girlslovefood

 5. Nej som der står på ebay – hvis du skriver “studs” i søgefeltet, så får du masser frem. Du skal bare vælge farve og størrelse og form 🙂 KH

 6. Fedest manner, vi tager en sæson til! Tak for at fortælle mig, at jeg ikke er helt af mode kære Signe 😉
  KH

 7. Var nitterne nogle som du klistrede på eller de der med spidser som man trykker igennem stoffet og bukker ind på den anden side!? Gav det mening!? Er nemlig på jagt efter klisternitter, men både panduro, Ebay og andre har jeg ikke haft held med at finde det….

Læg en kommentar