First aid kit

Godmorgen d’damer og d’drenge!

Kan I huske at jeg skar en god luns af min finger? Og kan I huske den efterfølgende eftersøgning af fingerstumpen? Det var en grim og sticky affære. Og det gik op for mig, at jeg ikke havde et førstehjælpskit! Jeg måtte klippe et viskestykke op og strimle det, så min bætte finger kunne få hjælp – selv ikke hansaplast kunne redde det springvand. Pardon my French og godmorgen!

Men så postede jeg et billede på Insta, og der var flere af jer der nævnte, at jeg kunne få et  lille taske-size-kit i Tiger. Lørdag blev min kæreste sendt i Tiger og købte et lille kit med til mig (tror prisen er 30 kroner). Plastret er sindssygt godt og bliver virkelig siddende! Der er de mest basale sager i; forskellige slags plastre, renseservietter und so. Og så er den pocketsized, så nu har jeg sagen i tasken, beredt på en hvilken som helst situation og ulykke – også andres!

Nu har jeg så opgraderet til et større kit – et fra IKEAs Familylinje. Den kostede 99 kroner men ca. 70 kroner, hvis man er Familymedlem. Den indeholder gaze, plaster, renseservietter – stort set alt, hvad man skal bruge! Den er dog mere klodset og får plads i køkkenskabet.

Måske er det et lidt atypisk indlæg her på bloggen, men jeg fandt altså ud af, hvor vigtigt det er, at have sådan et kit i sit hjem. Man ved jo aldrig hvornår ulykken er ude, og så er det altså rart at kunne lappe sig selv eller andre. Det er godt givet ud. Ja ja og om lidt forvandler jeg mig til B.S og tager på overlevelse i storbyens jungle.

10 kommentarer
 1. Det er da også vigtigt at kunne hjælpe sig selv og ikke mindst andre, og egentlig burde vi jo alle rende rundt med sådan et i tasken 🙂 Dog har de fleste virksomheder og skoler og sådan, vist sådan noget så de kan hjælpe hvis det er, men det er da alligevel meget rart at være selvhjælpende 🙂

 2. Preaching to the choir!
  For nogle år siden var jeg i Australien med min gamle klasse. Hver eneste gang nogen skulle bruge noget, gik de til mig. Og 99% af gangene var det at finde i min taske (der var så stor og proppet at jeg havde et mindre hold i nakken i tre måneder). Jeg havde alt i den taske, ALT!
  Plaster – tjek.
  Desinficerende – tjek.
  Creme (til hænder, krop, fødder, you name it) – tjek.
  Neglelakfjerner – tjek.
  Negle/fod fil – tjek.
  Instant coffee – tjek (NO SHIT!)
  The list goes on … 🙂

 3. Jeg får kvalme hver gang du nævner finger-uheldet. Det er virkelig skrækkeligt, jeg plejer ikke at være så sart. Men jeg kan lige se det store gabende hul i din finger for mig. Yrdk!
  Jeg håber i øvrigt den er ok nu…

 4. Ja mand! Det burde vi faktisk – jeg var forbi to kiosker i nærheden uden noget førstehjælpskit, så man må have sit eget! 🙂 KH

 5. Hah! Hold op hvor er du sej! Respeeeekt 😀 Det er fanme top sejt. Sådan en klassekammerat vil jeg også have! KH

 6. Åhh det er klamt, jeg siger intet mere i dag i hvert fald 😉 Men den er nu næsten hel igen, don’t worry! Hav en skøn weekend Frue 😉 KH

 7. Har en lidt sjov historie.. Jeg læste det her indlæg i går, og er helt enig! Jeg plejer altid at være mega praktisk og have plaster og alt muligt “hvis nu der sker det og det, skal jeg bruge det….”, bl.a. plaster, i min taske.. Men jeg har lige fået ny taske, så har ikke fået lagt alle de ting over i min nye taske. Jeg var så i dag en tur i kvickly, hvor jeg bl.a. købte et rivejern(er næsten lige flyttet hjemmefra, og har længe manglet et rivejern). Jeg gik op til kassen og betalte, og uden at tænke over det lagde jeg rivejernet og min pung ned i min taske. Bagefter gik jeg ind i en anden butik, og da jeg skulle til at betale, stak jeg min hånd ned i min taske, og rodede rundt efter min pung. Så kunne jeg pludselig mærke at det gjorde rigtig ondt i min finger. Jeg tager hånden op, og kan se at jeg har skåret mig på rivejernet, og det løber ud med blod, så jeg har blod ud over begge hænder, og det drypper ud over mine varer i kurven, på gulvet og ud over min taske, og jeg har selvfølgelig ikke noget plaster, når jeg endelig skal bruge det.. Jeg har en rimelig lang cykeltur hjemad, hvor jeg så kom i tanke om det her indlæg, som jeg lige havde læst dagen før..

Læg en kommentar