Konkurrence: Lyttebøffer

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET; VINDEREN ER FUNDET!

? Så tag lige og deltag i denne her konkurrence, som jeg har lavet i samarbejde med Skullcandy! Hvad kan man så vinde? Jo såmænd et par lyttebøffer fra Skullcandy efter HELT eget valg. Bum bum! Det er da ret flot! Måske går du sgu ikke går så meget op i lyd så du ligefrem vil forkæle dine egne ører med godt design, men så kender du garantrisset en, der kunne ønske sig et par i julegave. Med andre ord. Denne her konkurrence er for ALLE, drenge og piger, der har lyst til at få fingrene i et par mega flotte lyttebøffer ? jeg kan næsten garantere, at vinderen bliver ligeså glad som mig!

Hvordan deltager du?

1) Du skal like dette indlæg via Facebook nederst i indlægget her ? meget apropos indlægget i går omkring FB  [:)]

2) Efter du har liket indlægget, så skriver du i kommentarfeltet,hvilken model du kan lide, hvilken farve du ville ønske dig dem i OGhvorfor netop DU skal vinde (tre ting på én gang, I know, men så er du der næsten!)

? I kan i mellemtiden, indtil jeg trækker en vinder, tjekkeSkullcandys FB-side og såmænd også tage et smut forbi deres siteog lure på pæn ørepynt. Hvilken model vil I ønske jer?

Jeg kan ret gode lide Aviator-modellen, som jeg også selv har valgt, og så synes jeg også Hesh 2.0 er ret flot i de nedenstående farver. Men Casette er jo vildt smart til tasken. Hm?

 

126 kommentarer
  1. jeg ville vælge casette i sort – og hvorfor jeg burde eje sådan et par badboys? det burde jeg heller ikke (hæ), men det burde min(måske verdens) sødeste kæreste. fordi han er sød! og pæn!

  2. Jeg vil virkelig gerne eje Aviator modellen i samme retro brun som dine. Jeg skal vinde fordi mine hørebøffer altid går i stykker, og de går ikke i stykker fordi jeg er en spade og sidder på dem, taber dem eller kaster med dem – jeg er ikke dum. Til gengæld er jeg fattig og har ikke råd til god kvalitet! Bum.

    Ps. Jeg ved ikke om du kan huske det, men jeg lovede en tilbagemelding på “Smid Heidi i mønstrede strømpebukser i Milano”, jeg gjorde det ikke. Til gengæld købte jeg ting i et væld af farver og fyldt med nitter (Og nu er jeg endnu mere fattig). Strømpebukserne må vente til en anden gang 🙂

  3. Heeejj 🙂

    Jeg ønsker mig brændende et par aviator i farven rød, de er simpelthen så fantastisk fede <3 Og så kan jeg høre en masse musik uden at skulle vække min skønne datter.

  4. Jeg tror jeg ville vælge aviator i guld, og deter fordi jeg faktisk går og mangler et par hørebøffer, da mine lige er gået i stykker. De var også fra skullcandy, men de her er meget sejere!!

  5. Uh det er svært at vælge, de er alle rigtig flotte! Men jeg tror helst jeg kunne tænke mig aviator modellen, i samme farve som dem du har 😀 Hvorfor jeg skal eje dem? – Det er fordi jeg helt simpelt virkelig synes det er flotte og rigtig godt kunne tænke mig et par 😀
    /Maria

  6. Jeg er helt vild med “SKULLCANDY AVIATOR BLACK W/MIC3” – de er super fede!
    Jeg ønsker mig dem, fordi jeg altid har været for nærig til at forkæle mig selv med rigtig god lyd – selvom jeg jo godt ved, at det er halvdelen af oplevelsen .. Men ja. Så håber, at disse lækre lyttebøffer skal hjem og bo hos mig! Krydser fingre 🙂

  7. Lækker konkurrence! 🙂 Jeg ville vælge Aviator i brun/guld, da jeg simpelthen er ved at være en smule træt af de hvide iPhone-øredimser – halvdelen af lyden ryger jo ud til resten af bussen

  8. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde aviator brown/gold. Synes de er såååå lækre.
    Jeg vil gerne vinde dem, fordi jeg ÆLSKER at høre god musik, i god kvalitet. (Plus så kan jeg danse rundt i en mørk lejlighed, efter kæresten er gået i seng)

  9. F£#k de er fede!! Liker at this instant! – går ud fra det er via bloglovin. Er så kræsen med det der høregejl, så kræsen jeg har smidt headsets til diverse i-devices langt væk med det samme, og skiftet dem ud med (dyrere) alternativer, for at få ordentlig bas til mine ører. Jeg er sikker på Skullcandys Aviator red/black vil pryde min knold og gøre mine ører godt med ordentlig lyd. Forresten har hørebøffer en positiv sideeffekt om vinteren, idet de lukker den kolde vind ude. Så det ville altså være en win win win-situation, skulle jeg være så heldig at vinde.

    Tak for en fed blog!

  10. Jeg kunne utroligt godt tænke mig et par aviator i brun. Jeg skal vinde et par fordi jeg elsker at høre musik og det gør du jo lige lidt federe hvis man har et headset der både lyder lækkert og ser lækkert ud!

  11. Jeg kunne vildt godt tænke mig disse Skullcandy Aviator i Chrome/Black: http://www.makalay.dk/skullcandy-aviator-chrome-black-w-mic3.html#
    Lige nu har jeg nogle hørebøffer, som jeg elsker at sidde derhjemme og høre musik i, men de er simpelthen så grimme (og fra en Tiger-butik), at jeg aldrig kunne finde på at have dem på offentligt. Musik er en stor del af min hverdag, jeg spiller både selv og lytter også rigtig meget, så det ville betyde alverden med et par lyttebøffer til mig 🙂

  12. Jeg ville tage Casette modellen, da de ser ud til at være lidt mere lette at have med “on the run” og på cykel til og fra uni 🙂 Og hvorfor jeg så skal have dem? JO, nu skal du høre. Først og fremmest smider jeg lige “jeg er fattig studerende”-kortet. For det andet så render jeg ustandseligt ned i Fona med mine in-ears som konstant går i stykker bare man kigger på dem (jeg har efterhånden lært at gemme bonen). Og det er efterhånden ved at være lidt pinligt at stå der i Fona, når man kan høre på Fona-manden at han da GODT kan se, at jeg hele tiden kommer og bytter til nye. Sidst jeg var der, var nogle headphones sat ned til det beløb mine forrige havde kostet, “fedt” tænkte Helene, for så får jeg lidt bedre kvali uden at skulle bruge flere penge på dem. MEN nu forstår jeg hvorfor de var sat ned. Altså lyden er ret god i dem, men de sidder HELT elendigt og falder ud hele tiden. Det med en høreapparat-lignende krog rundt om øret funker altså ik så godt! Men det er vist ikke en god grund til at kræve reklamation 😉 Så den fattige, musikelskende studine skal da have chancen for at få et par lækre headphones, så hun kan være lidt smart overfor ham i læsegruppen der altid har dem hængende om halsen. (og så er det første gang jeg nogensinde deltager i en konkurrence i blog-land!)

  13. Hej! 🙂
    Jeg ville elske at have “uprock athletic” i purple… Jeg har meget besvær med at finde høretelefoner som sidder, og de er så skide dyre, dem som jeg godt kan passe. (og det fungerer jo ikke helt, når man ikke har penge til det) savner efterhånden noget musik i ørene!! 🙂
    Knus Kamilla.

  14. Hvorfor? Fordi jeg elsker god musik! Og god musik bør kun høres gennem gode lyttebøffer, hvilket jeg desværre ikke er indehaver af 🙁 Jeg ville elske at vinde de sorte aviator lyttebøfferm, så jeg kan forkæle mine ører med lækker musik i god kvalitet! Derudover er de bare så flotte !

  15. Det ville være det fedeste at kunne eje et par af de sølv Aviator! De ville være perfekte til den kolde vinter – kvalitet og stilrent på samme tid! Hvad kan man mere ønske sig af et par lyttebøffer? 🙂
    Jeg skal vinde dem, da de for det første har stået på ønskeseddlen i lang tid, men derudover skal jeg også vinde, da jeg vil elske at style så fede lyttebøffer med en fed stil, når jeg skal til London, jubii!

  16. Jeg ville vildt gerne vinde aviator i sort :)!
    jeg skal vinde dem, da jeg er mega træt af små høredimser der ødelægger mine ører! Jeg har længe gået og luret på disse “små” babies, men da jeg skal ud og rejse i tre måneder til marts har jeg ikke liiiige pengene til det.. Derudover ville de jo være FANTASTISKE at have med på en 3 måneders rejse, hvor ørerne ikke skal lide af dårlig lyd og smerte :)!

  17. Jeg har forelsket mig i Aviator modellen i red/black, de er vildt fee’ og ville passe rigtig godt til mine lytlappere 😉 Især når min kæreste har overtaget tv’et så jeg må se serier på min bærbare men simpelthen ikke vil undvære den gode lyd, eller f.eks. i denne uge hvor jeg gerne vil høre høj og skør musik mens jeg skriver eksamensopgave, hvor min kærestes største ønske er, at jeg havde sådan et par fantastiske høretelefoner.
    I øvrigt så er det en dejlig og underholdende blog du har dig Cathrine 🙂 jeg glæder mig altid til dit næste indlæg.

  18. Jeg vil helt sikkert gå efter aviatoren og så i den samme guld/brune, som du selv har. (god smag btw) haha!
    Og… Jeg skal vinde dem fordi, at jeg fortjener nogle ordenlige hørebøffer der kan passe til mit relativt store hoved og som kan forbedre lyden af alt den gode musik jeg lytter til hverdag, til og fra uni. I cross my heart and hope to win! God dag til dig 🙂 – og tak for konkurrencen!

  19. Uha. Aviator er super fine 🙂 især i det layout der er vist ovenfor, i den blanke model 🙂
    Jeg havde et par Skullcandy (Paul Frank), men de blev kørt over af en bil i sommerferien, så de måtte kasseres. 🙁
    Så lige nu er budgettet ikke til et par ordentlige, så må nøjes med de billige fra Tiger. Det er bare ikke det samme 🙁
    (En helt anden ting er en lille joke jeg har kørende. Skullcandy – navnet – lyder jo super fedt på engelsk, men oversat til dansk er det mindre lækkert: Kranieguf 😉 )

  20. F#%k de er fede!! Liker at this instant! Må sige, at jeg virkelig er kræsen med sådan noget høregejl. Så kræsen at jeg har kastet standard-øretelefoner fra diverse devices langt væk og udskiftet dem med bedre (og dyrere.. SUK!) så snart det blev muligt. Dog har disse alternativer det også med at give op en gang imellem, så står pt med en omgang hvid rædsel i form af “låne”-ipod øretelefoner. Av av, hvor lyder min (ellers fede toner) ikke godt. Er overbevist om at Aviator i red/black ville pryde min knold og gøre mine kræsne øre godt med en ordentlig bas. Forresten har hørebøffer en ellers positiv sideeffekt om vinteren, idet de lukker den kolde vind ud.
    Så win win win-situation jeg kunne stå i her, hvis jeg var så heldig. 🙂

    Tak for en super blog. Kan se vi har samme last i forbindelse med tøj fra COS.. ;-p

  21. Jeg er sgu gået hen og blevet småforelsket i Aviator modellen Chrome/Black. DE ER SÅ FLOTTE.

    Jeg skal vinde fordi jeg elsker musik. Jeg rejser meget rundt i landet, for at passe mit sociale liv, skole og arbejde. Så jeg bruger meget tid med et par ørebøffer om hovedet. Lige nu ejer jeg et par. De er lyserøde, i plastik og købt i Tiger dengang jeg fyldte 20. Lyden virker kun på det ene øre, og kun engang i mellem. Det er sindssygt belastende, når man ELSKER LYD! Så jeg har desperat brug for ny, lækker lyd i lækker indpakning!

  22. Jeg vil uden tvivl ønske mig Aviatormodellen i rød, fordi jeg elsker alt, der er rødt!

    Og hvorfor skal jeg vinde? Jeg hader faktisk lidt at skulle svare på sådan noget, hmm, bum bum 🙂 Jeg skal vinde, fordi jeg nærmest ALDRIG bruger nogle penge på mig selv (derfor ejer jeg selvfølgelig ikke sådan noget her lækkert grej!), men faktisk godt kunne bruge lidt forkælelse ovenpå en meget stressfuld periode. Så kunne jeg bruge juleferien med sprød musik og spændende lydbøger i ørene. Ååh, kunne være skønt 🙂

  23. har altid drømt om at prøve et par lyttebøffer, som disse. har altid levet med høre telefoner fra tiger, og det er sgu egentlig virkelig ringe kvalitet nu jeg tænker over det 😀 har bare ikke haft økonomi til andet. nu hvor jeg elsker musik og drømmer om at leve af at synge, ville det være den bedste julegave i verden, at vinde et par smukke sølvfarvede lyttebøffer i modellen aviator! Knus
    ps. vil endnu hellere vinde dem hvis man bliver ligeså glad som du ser ud. der er sgu ellers ikke meget af for tiden.. desværre

  24. Det er bare den bedste konkurrence!
    Jeg skal vinde din konkurrence fordi jeg har brug for noget kvali-lyd i ørerne. Jeg er ved at træne op til et halvmaraton som foregår i April og der er altså rigtig lang vej igen uden et par ordentlige hørebøffer. 🙂
    Aviator i Brown/gold er min favorit!

  25. fed konkurrence 🙂 Jeg kunne bedst tænke mig dem der hedder casette. jeg har altid 1000 ting i min taske og så er det jo rart at de her kan være der uden at der er den store risici for at de går i udu.. apropos udu, så syntes jeg det ville være rart at vinde fordi mine egne er ved at gå i stykker.. det er bare de almindelige dippedutter til at stoppe i ørene, men jeg har svedt så meget på dem på det sidste at jeg for det første ikke har lyst til at gå med dem til hverdag og for det andet fordi lyden i takt med svedniveauet også er blevet værrer! klamt men sandt 😉

  26. Ville klart vælge Casette i helt sort – et par helt neutrale og samtidig fuldstændig tidsløse hørebøffer, må da være perfekto for mig.
    Grunden til netop modellen/farven er at den er tilpas minimalisktisk og farveløs til mig! (Jeg har det med at ligne en kæmpe abe med store, farvede hørebøffer på…så jo større, jo mere abe!)
    Og hvorfor høretelefoner? Fordi jeg hver aften slås med min bedre halvdel om TV’et og med sådan et par, kan jeg bare demonstrativt sætte mig ned i sofaen ved siden af ham og fyre op for en serie på computeren! 😉

  27. Aviator brown gold er bare lidt for lækker og hvorfor skulle jeg så vinde? Fordi jeg synes de er rimelig lækre og min mor er fan a Le Gammeltoft… Derfor!

  28. Hver 2-3. måned tager jeg turen til Jylland for at besøge familien. De godt 5 timer, som turen tager, går altid hurtigere med lidt lyd i ørerne. Men nu har jeg slidt mig igennem mange par af Apples hvide ørepropper, hvor den ene af dem altid mangler lyd og skratter, og Samsungs in-ear propper, som altid giver ondt i ørerne.

    Når jeg tager toget hjem til jul, vil jeg derfor gerne være megasej med et par black/chrome aviators, der kan tune hysteriske børn, skumle/creepy typer og gamle koner, der snakker for meget, ude.

    God jul.

  29. Jeg vil vælge Skullcandy Cassette Black/Black w/Mic 1e, synes de er dejlig stilrene, og står lige og mangler sådan en skønhed *ss*

  30. Jeg vil gerne have et par som dine, der er red så fede!!

    Det her er godt nok god timing! Jeg synes at jeg fortjener at få et par hørebøffer, fordi mine lige er gået i stykker, og jeg har ikke råd til nye på SU 😀

  31. It’s all in the detail! Aviator-modellen i sølv vil absolut være “the detail”, der kan opgradere et ellers kedeligt og uinspirerende outfit. Desuden vil musikken der kommer ud af de fine bøffer kunne inspirere mig på diverse cykelture, gåture og på den lange togtur fra mit nuværende hjem i Aarhus til mit barndomshood i Herning.

  32. Jeg kunne godt tænke mig Aviator i Chrome/Black – de er lige tilpas old school, men også flotte. Jeg skal vinde fordi jeg har længe ledt efter et par rigtig gode høretelefoner, men har bare ikke lige fundet dem endnu. Måske er det meant to be? (:

  33. Vil helst have SKULLCANDY HESH 2.0 PAUL FRANK SCHOLASTIC JULIOUS og fordi min lillesøster for nyligt ødelagde mine efter hun havde ”lånt” dem i over 2 uger, mens hun var på ferie! 🙁

  34. Fuck de er optur. Jeg kunne rigtig godt tænke mig Aviato.-modellen, da de hørebøffer jeg har kun hænger sammen pga. mine gaffetape skillz. Ikke særlig fashion, vel?

  35. Uhh, jeg ville elske Aviators i Chrome/Black. Dels til mig selv, men lige så meget til min kæreste, da vi venter en lille larmebombe til sommer (shh, det er ikke rigtig offentligt endnu…), og som musiker kommer han på det tidspunkt nok endnu mere til at have et behov for at kunne lukke sig lidt inde i sin kreative verden. Så jeg vil gerne kunne forkæle ham lidt (og så selv kunne låne – for de er jo pæææææne…).

    //Caroline

  36. Uh, Aviator modellen i sølv ville være lækkert 🙂

    Jeg vil selvfølgelig gerne vinde et par ordenlige hovedtelefoner hvor lyden passer sammen med beatet, især hvor jeg plejer at købe hovedtelefoner fra Tiger til 50 kr. :'(

    Jeg vil gerne forkæle mine kolde ørere i disse kolde vinter måneder 😉

  37. Jeg må indrømme at jeg er mest til aviator i brown/gold. Tror for resten det er den model du har. De er virkelig alt for fede.
    Jeg burde få dem, fordi musikken for mig er ALT. Jeg hører musik allerede omkring klokken syv, i bilen på vej til skole. Jeg tænder for musikken i alle pauser i skole, jeg har musik som valgfag og jeg laver ikke andet end at høre musik derhjemme. Jeg skal desuden efter jul starte på den musikalske gymnasie-linje. Alt i alt er jeg rigtig glad for musik. Men mit gamle headset er netop gået i stykker, hvilket betyder at jeg ikke kan høre musik når vi eksempelvis laver opgaver i skolen. Øv, øv! Det hænder også når jeg sidder og laver opgave i køkkenet (grundet mangel på skrivebord på værelset), at mine forældre beder mig slukke – dobbelt øv! Det ville være verdens bedste julegave, så kan kun sige at jeg burde vinde det en liiiiiiille bitte smule!

  38. Jeg ville helt klart vælge Skullcandy Aviator i hvid! De er super fede! Og jeg skal helt klart vinde dem, fordi min kæreste fortjener dem! Han lytter meget til musik, og det ville være perfekt med disse til ham, da han både snart har fødselsdag, vi har års dag og så er der jo julen! Han er den bedste kæreste og derfor fortjener han en gave der er lidt ud over det sædvanlige, som disse super fede Aviator er! 🙂

  39. Jeg ville vælge aviator i samme farve som dem du har – synes simpelthen de er så fede.
    Hvorfor? Jeg tilbringer virkelig meget tid i toget, hvor det tit er fuldstændig umuligt at finde en plads i stillezonen. Jeg elsker at læse i toget men har VIRKELIG svært ved at koncentrere mig om det der står på linjerne når folk omkring mig snakker.
    Løsning: musik i ørerne.
    Problem: De høretelefoner jeg har nu lukker ikke folks snik-snak ude.
    Ny løsning: høretelefoner der rent faktisk lukker alle andre lyde ude = aviator lyttebøffer! 😀
    Så du kan nok forstå at jeg rigtig gerne vil vinde konkurrencen 🙂

  40. Hej(-:
    Jeg er tit på farten og har kun et par dårlige høretelefoner ( MEN DET ER BEDRE END INGENTING!(-;) men når man jo har høretelefoner i ørene i længere tid, kommer det jo til at gøre ondt. Det er rigtig irriterende, så jeg må på et tidspunkt have skaffet mig et par høretelefoner. Cassette ville passe meget godt til mig, fordi at når jeg rejser rundt i landet har jeg ikke de kæmpe weekend tasker med. Nu kan jeg se at Cassette kan folde sig meget sammen så den ikke fylder så meget. Det synes jeg er vildt smart!
    Nu hvor jeg kan se den også er i blå, ville den få mine øjne til at få mine øjne mere fremtrædende.
    Mvh. Marie

  41. Et smadder lækkert sort Aviator headset ville være mit helt klare valg! Jeg har aldrig haft et rigtigt headset (minus det fancy par der fulgte med min disc man engang i 90’erne) og hvis jeg skulle have et så måtte det vældig gerne være dette. Jeg elsker at høre musik, og dette par ville nok følge mig overalt, så fine de er! 😀

  42. Ah, ultimative konkurrence, må jeg sige!
    Et helt vild med: http://www.makalay.dk/skullcandy-aviator-black-w-mic3.html

    – Skullcandy, black.

    Anyway, jeg skal vinde, fordi jeg for 2 år siden ønskede mig et par store høretelefoner til jul, men fik derimod nogle små, grimme, røde, som ikke engang dækker øret helt. Jeg blev skuffet, men konfliktsky som jeg er, undlod jeg at nævne det for mine forældre. Jeg har lige siden haft de kære hørebøffer liggende i et skab, og aldrig rigtig fået dem brugt. Problemet er, at jeg stadig mangler nogle høretelefoner, men tør næsten ikke ønske mig nogle nye… Nævnte det for min mor, og hun bragte selvfølgelig de gamle hørebøffer op! “Jamen freja, du har jo lige fået nogen.”, så den idé er smidt ud igen.
    – hvis jeg vinder nogen, er det jo en helt anden sag 😉 Krydser fingrer!!
    Knus.

  43. Jeg ønsker mig et par i Aviator modellen og aller helst i brun, for de er simpelthen så pæne.
    Hvorfor jeg skal have dem? – fordi jeg ikke kan tage mig sammen til at købe et par ordentlige, så jeg køber bare de billige i Tiger, problemet med dem er bare, udover den elendige lyd, at de giver stød – som i stød inde i øret! av av. og jeg bliver bare aldrig klogere, naturligvis.

  44. Jeg ville vælge et par aviator i sort. De har virkelig stil. Min kæreste (som er går ret meget op i computere og tilbehør til dem, fx høretelefoner) bliver ved med at klage over at jeg ikke har et par ordentlige hørebøffer, men kun har de der små nogle som skal proppes ind i ørerne. Så dette kunne være muligheden for at få opgraderet mit “lytteudstyr” og tilfredsstille kæresten lidt.

  45. Umm en lækker konkurrence 🙂 Hvis jeg nu vandt ville jeg nok vælge Aviator i sort, de er vildt lækre. Tror dog jeg kunne være tilbøjelig til at give min kæresten dem i julegave, da han længe har beklaget sig over dem han har nu, som er ved at være pænt nedslidte, og så kan jeg jo sagtens låne dem en gang i mellem 😉
    Det er forresten mig der er Kristina Vorsaa Grøn, bare så du ved det til facebook liket 😉
    Tænkte også på, nogle steder står der at der er en mikrofon til/på de her Aviator, men er der det og i så fald hvor sider den? Eller hvor skal den sidde? 🙂

  46. Jeg ville elske i en alder af 50!…at komme valsende ind af døren hos min datter på 23 med sådan et par seje lyttebøffer på ørerne:) Måske man liiiiige ville få lidt respekt der;) Og respekt trænger alle mødre til en gang i mellem;)
    Jeg kan li’ alle modellerne…men den hvide model Casette er nok i mine øjne den flotteste:)

  47. Uh, jeg kunne rigtig godt tænke mig et par Aviators i brun (alternativt sort) til min kæreste i julegave. Sidste år købte jeg et par til ham, som kostede 100 kr. Som jeg nok kunne have sagt mig selv, gik de i stykker meget hurtigt. I år kunne jeg godt tænke mig at forære ham et par som holdere længere end til jul næsten år 😉

  48. Helt klart aviator-modellen i brun/guld (rimelig street!)
    Jeg skal vinde, fordi jeg på (2,5. år) bor i en mega-lille 1-værelses lejlighed med min kæreste. Og når den ene er fornuftig (læs: min kæreste) og laver skolearbejde, og når den anden (læs: mig) bare har lyst til at høre max-højt musik og være ufornuftig, lader det sig ikke rigtig gøre. Men det ville det jo med de her herre seje hørebøffer!

  49. Jeg ville vælge modellen Aviator, da jeg synes den er så praktisk! Den er meget retro argtigt, hvilket beskriver min stil godt!! 🙂

  50. Jeg ville vælge modellen Aviator, da jeg synes den er så praktisk! Den er meget retro argtigt, hvilket beskriver min stil godt!!
    Farven ville jeg vælge den farve som du har på, på billedet. Jeg synes jeg skal have dem fordi mine høretelefoner altid går i stykker, noget som er meget irriterende! 🙂

  51. Jeg ville vælge AVIATOR CHROME/BLACK modellen, den model er så pæn, og ville passe perfekt til min søde kæreste.

    Han fortjener dem, uden tvivl. Jeg har lagt syg hele ugen, og han har været på apoteket efter medicin, ringet mens han har været på arbejde for at høre hvordan jeg havde det, og trøstet mig igår da jeg var allermest pylret. Det er kærlighed, når han kigger på mig, mens jeg hoster mine lunger op, og puster næse som en elefant, og bare siger “Du er så dejlig skat”.

  52. Jeg ville eeeeelske at eje (vinde, købe, få, modtage – kartofle, kartofle) Casette i sort..! Det er jo skide smart de kan klappes sammen og dermed ikke fylde i dametasken, hvor der jo i forvejen er fyldt med alt, også det der ikke er nødvendigt!
    Desuden kører jeg rundt med et par fra Tiger, det er sgu ikke lige så street (eller swag, som de unge siger nu til dags)..
    HURRA for konkurrencer! 😀

  53. Jeg er VILD med de fantastiske Aviators!!! ERMAGHERD!

    Og grunden til at jeg skal vinde; Jeg havde faktisk et par Skullcandy lowriders, men de døde sidste vinter. De kunne ikke tåle frostvejr, åbenbart, og knækkede midt over. Tudefjæs.

  54. Jeg kunne godt tænke mig de seje lyttebøffer ved navn Aviator i rød.. Nøøøj hvor er de nice.. Og jeg skal simpelthen vinde fordi jeg kun har de der standard nogle, som kom med iphonen.. Dem har jeg for små ører til fordi de falder hele tiden ud..! Plus ville det være ret sejt at gå ned af vejen med sådan nogle julerøde bøffer hængende på hovedet/halsen.. Og de er nok gode som ørevarmere i kulden 🙂

  55. Uuuh! Hvis jeg vandt ville jeg helt sikkert gerne vinde Aviator chrome/black! 🙂 Hvorfor skal jeg vinde?
    Det er der en helt særlig årsag til- min kæreste og jeg deler SLET ikke samme musiksmag, hvor han mest er til de søde boybands som Westlife og Take That er jeg i den helt anden boldgade med Korn, SOAD, Sex Pistols og Kaizers Orchestra – så jeg synes jo at jeg skal vinde, så jeg bare engang imellem kan lukke helt af for tonerne til Take That og lignende og ellers have lov at nyde mit musik heeelt i fred! 😉 Indimellem driller jeg ham lidt med at han har musiksmag som en pige- hvilket forager mere end rigeligt, så det kunne være skønt med sådan et par hørebøffer! :p

  56. Jeg ville klart vælge; SKULLCANDY AVIATOR CHROME/BLACK W/MIC3 🙂 De er godt nok lækre.
    Jeg synes jeg skal vinde, da jeg altid smider mine høretelefoner væk – og det kan man da umuligt med nogle i den størelse, og så passer de almindelig høretelefoner ikke mine små ører, så det kunne da være lækkert med nogle store der ikke gør øret helt ømt efter 🙂

  57. Lækker give-away! Jeg ville blive lykkelig, hvis jeg vandt Aviator-modellen i samme farver som dine!
    Jeg synes at jeg skal vinde fordi jeg ikke har nogle hørebøffer på trods af, at jeg ELSKER at høre musik! Og også fordi, jeg altid deltager i tonsvis af konkurrencer, men jeg vinder dæln-dulme aldrig noget! – og så har jeg heller ikke engang held i kærlighed! æv bæv

    Rigtig dejlig blog forresten – jeg er trofast læser!
    – Monica

  58. Tak for en fed blog.
    Jeg ville vælge Casette Black, da de er super fede og har kun hørt godt om dem.
    Det ville da altid være rart at høre noget god musik i ordentlige hørebøffer! 🙂

  59. Som pendler der bruger 3 timer på at køre med tog dagligt, der giver et par små høretelefoner ikke nok mulighed for at lukke resten af toget ude, tvært i mod har de glæde af, når jeg hører musicalnumre for fuld skald, endnu bedre når de falder ud fordi undertegnede er kolapset af træthed på et klapsæde.
    Så skulle jeg være lykkens pamfilius, så ville jeg ikke have noget i mod at pryde mine ører med Skullcandy Aviator Red/Black.

  60. Jeg skal vinde Aviator i sølv, fordi at det ville være den perfekte julegave til.. mig selv! Man skal huske at forkæle sig selv, gerne med goodies til øregangen 😉

  61. Hej Cathrine: Fed blog der. Jeg har megameget fortjent at vinde et par Aviator i samme farve som dem du har på. For det første fordi jeg håber på at komme til at se ligeså pisselækker ud som du gør. 🙂 Og for det andet fordi de ørebøffer jeg har nu er gået i smadder. Har prøvet at tape og lime dem, men de falder stadig fra hinanden. PS I love u. På den heteroseksuelle måde altså. På forhånd tak!

  62. Niiice.
    Først og fremmest håber jeg det er ok at jeg ønsker mig disse http://www.makalay.dk/skullcandy-fix-in-ear-athletic-orange-grey-w-mic3.html
    Jeg har aldrig brudt mig særlig meget om at bruge de der store’bøffer’. Faktisk får jeg lidt “klaus” af dem .. hvis det giver mening :O nå men! Jeg ønsker mig disse mega fede ‘in-ear’ i hvid og orange fordi; de står allerede på min ønskeliste til jul (hint så kunne du jo give mig dem som julegave! woow :D)
    Jeg lytter flittigt til go’ musik på min iPhone og kom en dag til at smadre dem ved, at de faldte ud af min lomme da jeg cyklede og blev flået i stykker af mit baghjul! Just my luck. Men, hvis jeg skulle være SÅ heldig at vinde dem her, vil jeg passe så godt på dem! Og når jeg skriver heldig, så mener jeg heldig, for jeg har aldrig nogen sinde vundet noget i alle de konkurrencer jeg har deltaget i på blogland.

    Kan du ikke godt se, at det er en god grund til at vælge med? 😀 Få mig ikke til at smidde “jeg er fattig studerende” i hovedet på dig også 😉

  63. Jeg ønsker mig Aviator i den farve du har på. Min øresnegl/gang har en mærkelig form, så jeg kan ikke bruge almindelige høretelefoner, hvilket er mega øv, da jeg ikke er faldet over nogle pæne bøffer endnu. Men men men så så jeg dit indlæg og jeg er solgt. De står nu øverst på min ønskeliste 🙂

    http://www.kammap.wordpress.com

  64. Aura for Laura, hvor er det en lækker konkurrence, og fedt at du har lagt den på Thanksgiving 😉
    Hvis jeg vandt, så skulle jeg uden tvivl have fingrene i Aviator modellen i en brown/gold udgave.

    Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg er en vaskeægte musiknørd. Musik er mit liv, og hvis jeg ikke var i stand til at lytte musik, eller skrive sange, eller synge, så ville der slet ikke eksistere en Debbie, da musik netop er så stor en del af mig. Hvad er knap så fedt er, at jeg stadigvæk går rundt med nogle sølle Apple høretelefoner, som mere eller mindre er faldefærdige, men når man er på SU må man prioritere, og derfor ville et par lækker hørebøffer aldrig kunne komme før strømpemangler eller el-regninger. Slet ikke, når man ikke er aktiv med sit fritidsjob endnu. Håber derfor jeg vinder, da hørebøfferne ville få et godt hjem, og ville slidt helt ned, ind til de virkelig ikke kan mere. Taknemmeligheden ville ingen ende tage.

    Krydser fingre. (:

  65. Jeg ville helt sikkert vælge Casette i sort. Hvorfor? Fordi de er ultra seje, og ville gøre min 16km lange cykeltur til og fra studiet til en leg – selv i regnvejr. Og så også fordi mine gamle Skullcandy-høretelefoner afgik ved døden for lidt tid siden, da min hund valgte at vikle sig ind i dem og på en eller anden måde rive ledningen fra – og så er det ikke engang bare en god historie!

  66. Eiiii den her konkurrence kommer bare som kaldet!!
    Jeg vil virkelig gerne vinde de her hørebøffer. Her kommer grunden:

    Da min kæreste for noget tid siden skulle vælge julegave på arbejdet, ville han virkelig gerne have nogle fede hørebøffer. Jeg kunne dog slet ikke se, hvad vi skulle med dem og foreslog, at han valgte nogle fiiine salatskåle i stedet. Det gjorde han så (den søde søde mand!).
    Et par dage efter skulle jeg selv vælge en julegave på arbejdet. Her havde jeg sørme også mulighed for at vælge nogle hørebøffer. Jeg kunne dog stadig ikke se, hvad vi skulle med dem og valgte i stedet noget skåleværk fra Royal Copenhagen (sødt af mig!).
    Bagefter fik jeg selvfølgelig MEGA dårlig samvittighed, jeg skulle jo have valgt hørebøfferne til min kæreste, når nu han havde været så sød at lytte til mig! Jeg forsøgte at ændre min beslutning, men det var desværre ikke muligt, øv 🙁

    For at gøre det godt igen, og forsøge at genvinde lidt god karma, vil jeg blive SÅ glad, hvis jeg kunne vinde de fede hørebøffer fra Skullcandy. Så lover jeg aldrig at være sådan en streng kæreste igen!

    Hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg gerne have Aviator i sølv/grå, dem vil min kæreste elske!!

    Jeg krydser fingre og takker for en super god blog!

    De bedste hilsner
    Josefine

  67. Jeg ønsker mig Aviators i sølv. Og hvorfor jeg skal have et par nye og supergode hørebøffer? Simpelthen fordi jeg har et speciallavet (forstærket) stetoskop, der er koblet til et sæt hørebøffer, så jeg kan have dem ovenpå mine høreapparater. Men de hørebøffer jeg har i forvejen er ikke helt gode nok. Så det ville være ret lækkert med bedre lyd og komfort – det vil gøre det lidt nemmere for mig at lytte til hjerte- og lungelyde, selvom jeg har et massivt høretab. Og så gør det heller ikke noget at de sølvfarvede Aviators er klart mere blærede at have rundt om halsen end de store sorte bøffer, jeg har i forvejen 😉

  68. Aviator i sort kunne gøre min hverdag lidt mere rock n’ roll 🙂 jeg vil mægtig gerne vinde, fordi jeg kunne se badass ud med sådan et par, og det har jeg brug for, når jeg kommer dansene og syngende (ganske ufrivilligt.. Sker det ikke også for jer andre?) hen af fortovet på vej til skole 😉

  69. Øv manner! Nu er jeg bare skuffet og trist… :'(
    Jeg har med længsel set frem til denne konkurrence, lige siden du bekendtgjorde den på Instagram, med et lille bitte håb indeni om at vinde et par flooootte kvalitets-hørebøffer. Og så…. Skal man garntrisme have en facebook-profil for at deltage! N-E-D-E-R-E-N! (Piv piv, så meget for ‘principper’!)
    Er meget misundelig på den der vinder 😀
    /Camilla

  70. Super fed blog, jeg elsker at læse den 🙂
    -Jeg er vilde med Aviator modellen, og det skal være i samme farve som dine!
    Grunden til, at jeg skal vinde, er, fordi jeg selv værdsætter god lyd. Og jeg ville elske at sidde med dem i toget! Derudover er de bare vildt flotte, og jeg har altid ønsket mig nogen.
    Knus Sarah

  71. Hello ! 😀
    Jeg vil meget gerne eje “SKULLCANDY AVIATOR BROWN/GOLD W/MIC 3”, ligesom dine. De er virkelig fantastiske! 😀
    Det vil gøre min daglige cykeltur til skole MEGET sjovere! En fed accessories, til en kold cykeltur her i vinter 🙂
    Tror ihvertfald at 8 km vil være lidt lettere at overkomme, med god musik i ørene 😉

  72. Jaaaaa!!!!! Klap i de tykke små hænder og en high five.

    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde det hersens, så må jeg krybe til korset og være efterligner-røv-kaniner, men de aviators brown/gold er simpelthen for seje!

    Kærestes FB var logget ind første gang da jeg likede indlægget – så der var lige en ekstra like der 😉

  73. Hesh 2.0 de er da for fede 🙂 dejligt med lidt farve 🙂 jo mere tosset jo bedre.. de er såå fede
    Jeg burde eje sådan et par fordi jeg har en baby inde i maven som jeg gerne vil spille musik for, og har fået et godt tip og at skaffe sig nogle lyttebøffer og sætte på maven..

  74. Musik skal høres i god kvalitet!! Siger jeg der bander mine apple dimser meget langt væk!! Måske det er derfor jeg ikke får hørt så meget musik for tiden?!
    Jeg ville rigtig gerne vinde aviator white, de vil bare være perfekte 🙂
    Kh Camilla

  75. Øj, lige hvad jeg har brug for. Midt i min SRP-opgave ville det da være rart at få sådan et par vildt lækre hørebøffer – dem jeg har lige pt. er stjålet fra min lillebror(ja, jeg ved det godt. dårlig stil!), – men der er det kun den ene side der virker, hvis du forstår. meget upraktisk kan jeg fortælle dig. også er det jo lige det at mit budget er en smule stramt(især lige op til julen!!)
    derfor ville jeg vælge casette i hvid, da jeg elsker hvid – faktisk så meget at alt hvad jeg har af elektroniske ting er hvide; min mobil, pc, kamera, ekstern harddisk og eksternt cd-drev. hjerte hjerte hjerte!
    Krydser fingre 😀

  76. Jeg vil gerne vinde aviator modellen i retro brun, ligesom dig.
    Jeg vil gerne vinde dem fordi jeg aldrig har ejet et par hørebøffer, og de her er jo fantastiske fede, og et godt sted at starte. Det ville nok også gøre de andre bus passagerer glade om morgenen, at jeg og min veninde ikke behøver at sidde og synge vores egne sange!

  77. Jeg ville virkelig gerne eje Aviator-modellen i den samme fede brune farve som dine er. Jeg har ikke ejet et par ordentlige hørebøffer siden mine aiaiai gik i stykker for 1 år siden, hvilket er VIRKELIG frustrerende. Jeg værdsætter virkelig god lyd, men nogle gange er der bare andre ting der skal prioriteres højere 🙂

    ps. din blog er fantastisk. Du kan virkelig gøre en dårlig dag god, med dine finurlige og sjove skriverier.

  78. I går købte jeg et lækkert stykke kage, men til min store ærgelser tabte jeg stykket på gulvet og i dette tilfælde var 10 sek. reglen ikke gældende… Så jeg synes at jeg fortjener noget selvforkælelse, som fattig studerende. Desuden savner jeg også en fed lyd når jeg høre musik! Jeg kunne rigtig godt tænke mig Aviator modellen i sort – så ville det bare være super lækkert!

  79. Jeg kunne godt tænke mig at vinde Cassette modellen i hvid! Hvorfor? Tjo, fordi jeg kom til at ødelægge min vens pænt dyre hørebøffer ved at sidde på dem. Selvom det er fristende at beholde de der selv, så er det nok bedre at give dem videre. Så kan han blive RIGTIG glad! 🙂

  80. Jeg vil blive utrolig glad hvis jeg får lov til at vinde Aviator i brun/guld, fordi at de jo bare er alt for lækre og se på, og fordi det headset jeg har lige pt. er et af de dér billige fra Tiger der kun virker 50% af tiden (haha) og fordi at jeg har hørt at de kan foldes sammen, hvilket jo bare er supersmart når man som jeg går i skole.

    Super fed blog!

    Krydser fingre..

    Mange hilsner Line.

  81. Jeg ville vælge Aviator modellen i sort, fordi de er så pisse lækre. Og det skulle netop være MIG, der skulle vinde dem, fordi: 1) jeg lever med to yngre brødre 2) de spiller guitar 3) hele tiden 4) og mine forældre er døve, så det er KUN MIG, der skal leve med larmen.
    ALTSÅ ville Skullcandy’s lækre hørebøffer samt smækker musik virkelig forbedre mit bor-stadig-hos-mor-og-far-og-brødre-liv. 😉

  82. Denne model og farve Skullcandy Aviator Red/Black/Wayfarer w/Mic 3,jeg skal vinde fordi jeg elsker at høre musik,når jeg cykler på arbejde,ved computeren,eller når jeg skal slappe af,mangler et ordentlige par,dem jeg har er meget gamle og slidte,håber man er heldig.:)

  83. Hvis jeg vinder denne super lækre konkurrence, kunne jeg godt tænke mig at få fat i Casette modellen i hvid! Hold da op de er lækre. Grunden til at jeg skal vinde er fordi mine høretelefoner gik i stykker for et par måneder siden, så lige nu render jeg rundt med lillebror, dog er jeg ikke helt sikker på at han bliver ved med at synes det er en god ide. 🙂 KRYDSER FINGRE!!

  84. Uuuuuh, kunne godt bruge et par bøffer af flere grunde: mine egne synger på sidste vers, og det er sådan nogle til at stoppe ind i ørerne. Da jeg har temmelig små ører, er det tit ubehageligt for mig at have dem i, da de fylder for meget. Desuden er det jo ved at være pænt kold, og så kunne man jo bruge dem som både ørevarmere og høre skøn musik samtidig i kulden. Kunne rigtig godt tænke mig et par Aviator i sort

  85. Jeg kunne rigtig godt tænke mig dem i mærket aviator, i sølv, ligesom på billedet. Det super fede, men de er ikke til mig. Jeg har en kæreste, som laver rigtig meget musik, og gerne vil rigtig langt med det. Han laver selv beats, skriver tekster, rapper og redigerer det hele selv. Han har lært det hele fra bunden af igennem youtube. Jeg vil rigtig gerne kunne bidrage med noget og gøre ham glad ved at give ham noget som han interessere sig for. Så jeg krydser virkelig fingre for at jeg vinder! 🙂

    knus!

  86. Jeg kan kun drømme om casette i hvid, de er jo super praktiske, smarte og jeg har hørt at lyd kvaliteten er fantastisk.

    Musik betyder virkelig alt for mig, lige så snart det bliver tændt kommer jeg ind i min helt egen lille verden, hvor alle ens problemer bare forsvinder.

  87. Kan godt lide Casette og meget gerne i hvide, fordi det er pænt til sne og sårn’. Jeg vil netop gerne vinde dem fordi jeg godt kan lide sne og musik, og så kan jeg gå tur i skoven med god musik og matchende høretel’er om ørene (som desuden også holder dem lidt varme, WIN!)

  88. Åh hvor er de fede! Jeg er vild med Aviator modellen i brun/guld. Jeg skal vinde, fordi de høretelefoner, som jeg har i øjeblikket, der virker den venstre kun nogle gange. Og jeg er en fattig studerende på su :/ Jeg tror desværre ikke, at jeg får så store julegaver. Men på ønskesedlen kommer de nu alligevel 😀

  89. Aviator i hvid er super smukke.
    Jeg har i over et års tid været uden høretelefoner da jeg ikke kan finde de rigtige til en pris min konto kan overkomme. Derfor bliver jeg ved med at ende i en lavprismodel som går i stykker efter no time!
    Og det er altså lidt kedeligt at cykle et godt stykke hver dag i vinterkulden uden musik til at hjælpe på humøret.

  90. Min kæreste har fødselsdag i december + vi har årsdag, og så er der det der jul. Ergo en masse at fejre, og jeg vil jo så gerne give ham en gave eller to. Og hvad med et par lyttebøffer?

    Jeg ville vælge aviator i helt sort.

  91. Det er da lige mig der skal vinde!!! fordi jeg har et par søskende, der bliver ved med at stjæle min nuværende hørebøffer og det er skide irriterende &(/TF)(!E!()&%€!=#!!!!! Derfor ville det være perfekt med at par unikke, som jeg kan få for mig selv og nyde et godt stykke musik eller se en sød film. Jeg kunne jo komme med mange argumenter såsom: jeg er lige flyttet hjemmefra (ikke mange penge til mig selv), det er jul (derfor skal jeg have gaver), mine ører kan ikke undvære dem (de giver tinitus, indtil jeg får dem) og jeg ville få så meget streetkredit!!!! (kaster håndtegn).

    jeg kunne godt tænke mig at vinde dem i AVIATOR BROWN/GOLD

    YO fra Sarah aka ZalleZwagggggg

  92. Jeg er helt forelsket i den brune Aviator-model, som du også ejer, så hvis jeg skulle være så heldig, ville det helt klart være den jeg ville vælge! Jeg havde ingen anelse om at hørebøffer, udover at have en super fed lyd, også kunne være så lækre at se på!
    Jeg elsker at lytte til musik, og jeg kunne rigtig godt tænke mig et par hørebøffer i en god kvalitet. Det gør bare musikken så meget bedre! Jeg har meget transport tid, til og fra mit nye gymnasium, og det ville gøre de kedelige timer i tog, meget sjovere!

  93. Hej!! Min kæreste og jeg høre virkelig meget musik, men engang imellem er det fedt hvis det kun er den ene af os der høre musikken og den anden der laver noget andet!! hi hi Jeg kan godt lide heavy ligesom min kæreste, men nyder det mest til de koncerter vi går til, herhjemme, er det ham der syntes det er dejligt….så det ville være skønt at kunne vinde et par lækre hørebøffer, til de stunder, hvor vi ikke lige skal nyde musikken sammen. Et par Skullcandy Aviator Brown/Gold w/Mic 3, ville da bare være en helt vidunderlig drøm at vinde, men også Skullcandy Hesh 2.0 i Rasta, så de passer til cd’en med Von Dü, og alt det lækre reggae, er da bare for seje!!
    Kærlig hilsen
    Lissen

  94. Hej
    Jeg kunne tænke mig avaitor – samme som du har.

    Og jeg skal vinde fordi jeg ejer et par små earplogs… Lyder måske underligt, men jeg er typen der godt kan lide at fyrre den af til Shinedown, mens jeg står og venter på toget – og det ville altså bare se en del federe ud at rocke med, med et Skullcandy headset på

    Forsat god aften !

  95. Hej.

    Hvis jeg vandt kunne jeg godt tænke mig Aviator, i samme farve som dine.

    Og jeg skal vinde fordi jeg lige nu er ejer af et par små kedelige earplogs, der bare ikke er super fede. Det lyder måske underligt, men jeg er typen, der godt kan lide at fyrre den af til Shinedown mens jeg f.eks. venter på toget, og det ville bare være så meget federe med et Skullcandy-headset på. At stå at slå på trommer og danse med, uanset om folk kigger eller ej, er noget jeg elsker, men med et par små earplogs, forringer det bare det hele lidt. Så derfor skal jeg vinde et par fede høretelefoner.

    Fortsat god dag !

  96. Model: Aviater
    Farve: Brown/Gold
    Hvorfor mig? Fordi jeg har ødelagt mine egne, så nu hører jeg musikken i ikke særlig god kvalitet, og det er jeg godt træt af. Hvis jeg vandt denne konkurrence ville jeg blive simpelthen så glad -> 😀

  97. Jeg ønsker mig dem her: http://www.makalay.dk/skullcandy-aviator-black-w-mic3.html

    Sort er klassiskt, så selvom de brune og guld er smukke, så er sort noget som vil passe til hele min gardarobe;)

    Og jeg skal vinde dem fordi mine elskede ørebøffer afgik ved døden for et år siden og fordi jeg som mor til et vuggestue barn og studerende absolut ikke har råd til den luksus ordetlig lyd er:( men mangler dem (!) til til når jeg går til og fra uni og har brug for at lukke verden ude, nyde musiken og det bare lige at være mig for en kort stund… ( inden jeg savner min datter så meget at jeg løber hjem igen;)

  98. Jeg skal vinde et Skullcandy lyttebøffer, fordi jeg så kan give dem til min kæreste. Han lytter til metal og alt lyder altså ikke lige godt. Jeg kan gå med til Korn… Men Panthera og videre ned af den vej er anstrengende for mig at høre på. Tænk at vinde, så vi begge kan blive glade 🙂
    Jeg er sikker på at disse vil falde i god jord – Og ellers kan jeg jo selv bruge candy’en for de er dæleme lækre at se på!
    http://www.makalay.dk/skullcandy-aviator-black-w-mic3.html

  99. Vil virkelig gerne eje aviator modellen(SKULLCANDY AVIATOR CHROME/BLACK W/MIC3)

    Mine høretelefoner går altid i stykker, fordi jeg på ingen måde har råd til at smide 1300 for et par kvalitets. Men jeg MANGLER dem! Lytter gerne til musik i mine høretelefoner flere timer om dagen.

    Har virkelig brug for et par pæne kvalitets lytter, og de her er lige mig!

  100. Jeg vil gerne vinde et headset til min kæreste! Han bruger rigtig meget det han har nu, til at høre musik eller til sine spil. Jeg synes at han fortjener det, fordi han så sjældent beder om noget, og det ville være rart at overraske ham med et helt nyt headset. Håber på at vinde et Aviator til ham, i sort (:

  101. Ej, den Aviator er for lækker. Ville gerne vinde den i chrome til min dejlige kæreste, som nogle gange trænger til at høre høj musik i fred. Men det er ikke altid jeg har lyst til at høre det samme…

  102. Jeg ville elske at eje Skullcandy Aviator i Chrome/Black, fordi de bare er alt for lækre! Tror min kæreste er træt af at jeg tager hans hørebøffer, så intet ville være bedre end at vinde mine helt egne, og så endda sådan nogle lækre nogen 🙂

  103. Jeg ville vælge modellen Aviator, i farven brun/sort. Jeg skal vinde, da jeg beskæftiger mig meget med musik, og de eneste høretelefoner jeg ejer, er de hvide fra apple man putter ind i øret og så har man ellers dårlig lyd og efterfølgende pine i ørene. Jeg beskæftiger mig med film uden real lyd, og bruger musiknumre til at skabe stemning i mine film. Jeg lytter til utrolig meget musik, om og om igen, og bruger utrolig mange timer på dette. Det ville være så utrolig rart med et par behagelige høretelefoner med ordentlig lyd til at komplimenterer mine ødelagte øre.

  104. Jeg vil så gerne eje Aviator i sort, dog sidder jeg med et usselt par fra Sony, hvor den højre side ikke virker. Jeg skal vinde, fordi jeg simpelthen trænger til at høre musik i et par ordentlige høretelefoner, men i øjeblikket fylder 3.g for meget til, at jeg får arbejdet, så jeg kan spare op. Så gør en fattig (og flittig) studerende glad!

  105. Aviator i guld/brun ville gøre mig lykkelig. Jeg ved at lykkelige er et stærkt ord, men jeg er én af de mennesker, der høre meget musik til dagligt, og ikke fordi jeg har yderligere forstand på det, men fordi musik kan alt det, som ord ikke formår – samt hvilke mennesker frygter i bund og grund ikke stilhed?
    Nu har jeg kun mine høretelefoner der medfølger til min iPhone, hvor lydkvaliteten ikke er super og dertil ej heller ’lydtætte’ (min passion for musik er på et gængs plan, hvorfor jeg nok ikke bruger den rigtige fagterm, jeg håber dog, at jeg gør mig forståelig).
    Der ville derfor være lækkert, med et par Aviator, at kunne skråle med på “I can’t get no satisfaction” uden, at kunne høre sig selv (ja jeg er ej benådet med en lækker stemme, men derfor kan jeg alligevel godt lide at synge :)), så ville jeg være i troen om, at mine medtrafikanter kun kiggede på mig, fordi de synes mine Aviator hørebøffer har meget swag, i stedet for at vide, at de nok er fordi de tænker, “HOLD KÆFT! “.

    Så kort sagt; jeg ønsker mig høretelefonerne, så jeg kan genvinde illusionen om, at jeg en dag vinder X-factor, og at mine medtrafikanter kun kigger på mig, fordi jeg har fede hørebøffer.

    P.S. Tak for en fed blog (:

  106. Jeg kan mægtig godt lide Aviator modellen, og kunne godt tænke mig den i sort! Hvorfor jeg skulle vinde? Jeg har to par høretelefoner nu – et par store, med en fem meter lang ledning der er beregnet til mit keyboard, og et par jeg fik med min mobil da jeg købte den for 3 år siden – jeg bruger dem begge meget, men dem jeg fik med mobilen, falder ud af mine ører når jeg smiler (og selvfølgelig gør man det, når lige præcis den sang man har allermest lyst til at høre, spiller), hvilket er meget upraktisk. Det samme er parret med den lange ledning, da jeg ikke rigtig kan gå rundt med dem på, for hvis jeg prøvede, ville jeg snuble mere end nødvendigt i ledningen.. lidt klodset er man da.
    Jeg kunne kort sagt godt tænke mig et par hørebøffer, som jeg kan tage med mig, og høre god musik i ligemeget hvor jeg er! 🙂

  107. Av jeg ville helt sikkert vælge Aviatormodellen, da den er pivfræk! Farven er lidt mere tricky, men sølv ville det blive! Og hvorfor jeg skal have dem? For at give mit nysammenførte (vi er lige flyttet sammen) forhold en hjælpende (og tiltrængt) hånd 😀 Det er nemlig sådan, at min ellers faktisk, rigtig søde kæreste spiller (mod mine sarte øres vilje) computer! Derfor ønsker jeg os disse fine øredrenge, så han kan sætte dem i computeren når han vil spille – uden at tage hensyn til mig.

    (Det er jo så kun en bonus, at de er så flotte og garanteret også passer til mit hoved;))

  108. Aviator, fordi jeg cykler til og fra arbejde og elsker at høre gode toner og da mine hørebøffer er afgået ved døden og jeg elsker når noget er mega smart, så er det vist bare liiige mig. Gerne i sølv/sort som på billedet!!! : ) Rigtig rigtig glædelig Jul

  109. Jeg ville ønske mig et par aviator i sort til min lillebror på 23. Han er fantastisk, livsglad og helt sin egen – og så elsker han musik 🙂

  110. Hov, der var jeg lige ved at glemme at deltage! Jeg er til Aviator i Chrome/Black. Og jeg skal vinde, fordi jeg pt. er stuck med et par meget turkise, meget dårlige og meget ustabile høretelefoner, nuppet efter en turistbustur. Suk. Og så har min bedre halvdels Denon-hørebøffer brug for et par gode venner ^-^

  111. Uuuh, helt sikkert de brune/guld aviater! de er SÅ lækre! Jeg skal vinde fordi min (ellers så søde) kat har ædt ledningen til mine høretelefoner, så nu står jeg faktisk og mangler 🙁

  112. Ihh aviator modellen i brun, jeg lå og så film igår på min gamle computer med mine gamle høretelefoner, hvor lyden i den ene konstant dør ud. Musik er en livslinje, poisi alle kan forholde sig til og har behov for at fyldes op med dag for dag. Jeg har selv en lang tur fra århus til kbh på 3 timer hvor jeg kunne bruge et optimalt instrument til, at den levende musik kan strømme igennem!:)

  113. et par sorte aviator..
    Jeg har aldrig ejet et par rigtige høretelefoner (mærkeligt ord?), men kun dem man får med ihpones og sådan.. Så det ville være vildt cool at prøve noget ordentligt.

Læg en kommentar