2012 blev året hvor jeg…

Jeg har pakket konfettirør og knallerter i min baggage (og et par dame/film-blade) til London. I overmorgen tager vi hul på et helt nyt år. Det andet skal nu lukkes og slukkes pænt og lægges i en kasse…

Sidste år lavede jeg det her indlæg – en lang liste med drømme og håb for 2012. Og nu det står sort på hvidt, hvad jeg forestillede mig året skulle bringe, så er det også ganske let at gennemskue, om jeg er lykkedes.

2012 bliver året hvor jeg:

? Kysser endnu mere med A. Hele døgnet rundt helst. Naaarh.. That didn’t happen. Men det gik heller ikke ned ad bakke. Vi har haft 5 rejser sammen i løbet af året, og der må vi have sparet lidt op.

? Tager Frida the Fashion Dog med i Bernstorffparken og leger ? hver weekend! Tja, altså hver weekend er noget af et mål uden bil og kun med cykel til hjælp. Men jeg var der, og vi legede og havde det awesome.

? Går mere i biografen ? og helst i dagtimerne, det er så hyggeligt med formiddagsbiftur! – hvem fanden har tid til at gå i biffen i dagstimerne? Udover folk med mimrekort? Denne her vil jeg gerne strege. Og så fik jeg jo også et Apple TV i julegave sidste år. Det har gjort et indhug i popcornene.

? Bager flere kager ? kopkager, tørkager, småkager, alt har ret! – That did happen, og jeg spiste ligeså mange som jeg bagte og lidt til, læs bare nogle af mine hindbærsnitteguides fx HER eller HER (det krævede hjertebanken og rystende hænder at komme igennem så meget sukker)

? Anskaffer mig en køkkenmaskine ? sådan én der kan ælte brød, så jeg får hjemmebagt brød hver dag i stedet for at købe Schulstad og andet kedeligt! Yay det skete også! Takket være en sød mand!

? Holder en kickass polterabend for min storesøster! Det var en fantastisk dag med shots fra morgenstunden, laserskydning, rodeotyr, høj musik, sejltur, kager, picnic, gjorde det gerne igen.

? Bliver bedre til at rydde op. Altså jeg er blevet bedre til at stakke mit rod. Tæller det?

? Finder ud af, hvor jeg vil være om et år, når min tid på Talentholdet er slut! – Det ved jeg faktisk stadig ikke, og nu har jeg kun 18 dage tilbage! Jeg ved dog, at jeg skal tilbage til Uni så jeg endelig snart kan blive bachelor.

? Lander et fantastisk, tilfredsstillende lige-mig-job i DR. Ahem.. Jeg venter stadig…

? Spiser bedre morgenmad, ja hjemmebagt brød og yoghurt og sådan. Jeg prøvede… Er nu tilbage hos min gode gamle ven ostemaden.

? Lærer verdens dejlige niece at sige moster – Ro på søster løgsovs! Det var måske et højt mål, men hun siger “mormor” og “moster” kommer lige efter alfabetet. Hun klapper til gengæld af mig, når jeg er sjov (det skal dyrkes mere uden for moster/niece-verdenen)

? Bruger mindre tid på 7-kabale og Wordfeud. Done! Check! Jeg har været forbi SongPop, DrawSomething og er nu landet med QuizBattle “men det bliver jeg jo klogere af!”

? Bliver bedre til at svare på sms?er fra gode venner. Jeg arbejder på det der med at huske at svare på sms’erne..

? Træner fast 3 gange om ugen. Ahahahosthostahem! Jaer det sådan lidt op og ned I ved..

? Skriver post-its til A og sætter dem rundt i lejligheden, ligesom han gør til mig. Det er sødt! Det glemte jeg sgu da! Hov… Jeg skriver lige en med det samme, så tæller den vel med?

? Bager flere kager ? igen ja ? men sådan nogle som A kan tage med på sit arbejde! Check! Og jeg bliver endda spurgt til at udlevere nogle af mine ekstra gode opskrifter!

? Holder en temafest ? det er bare lidt sjovere end en almindelig fest, jeg er ude i Mad Men/Dyre/Hollywood/00?er-tema Oh Yes! Back in the 00’s, det bedste fødselsdagstema, jeg længe har haft! Næste fødselsdags tema er allerede fastlagt.. Wait for it!

? Holder flere gode middage, A og jeg og gode venner. Den kan jeg godt lige stramme lidt op på! Men jeg har da inviteret på bøf bearnaise en enkelt gang. Det var godt!

? Spiller flere spil. Rigtige spil. Brætspil. Ego, København,Cranium. Og helst med gode venner og familie. Jeg fik da Ego og København tilføjet til samlingen, det 66 % – den er klaret vurderer jeg (spiller jeg dem så? Nej..)

? Ser Danmark vinde det Internationale MGP i Azerbaijan ? fra sofaen vel at mærke! Med fest og Dannebrogsflag! Ehm… Jeg så det jo så ikke rigtig.. Jeg var i Herning til Watch the Throne-koncert (et af mit livs største musikoplevelser)… Og Danmark vandt jo heller ikke… Det begriber jeg stadig ikke… We’ll get them this year!

 

Det så da rimeligt ud – nogle af målene er klaret til UG som fx at spise og bage mere kage. Andre halter som fx at skaffe mig selv et herrefedt job på DR. Well you win some you lose some… Godt prioriteringen så er rigtig (?)… Hvordan ser jeres status 2012 ud?

3 kommentarer
 1. Jeg gik ind i 2012 med følgende ønsker:
  – Finde ud af om ham den søde (som jeg på det tidspunkt havde set i 3 måneder) kunne finde ud af at tage sig sammen og blive min kæreste. Og done! 41 dage inde i det nye år fik jeg blomster og kærestespørgsmål. Og det er stadig lyserødt med kys, kærlighed og mini-lejlighed på 49 kvm 😉
  – Ikke gå ned på oplevelser. Så jeg har færdiggjort en masse projekter, været i praktik og rejst en masse.
  – Komme mere til Jylland og sige hej til familien. Didn’t happen. Følger op på der i 2013!
  – Læse flere bøger. Er godt i gang 😉

 2. Med kage kan man også næsten klare alt! 😉

  Jeg gik ind i 2012 uden at vide, hvordan det ville se ud efter juni, men med udsigt til kæmpe eventyr bestående af 5 måneder i Atlanta, GA, USA 😀 Resten af året har dog fuldt levet op til første del, da jeg valgte at læse videre i Barcelona. At jeg så skal gå ind i 2013 med mega meget bøvl med SU-styrelsen gider vi ikke snakke om, men derimod at jeg har fået rygsækken fyldt med oplevelser <3 2012 har været et år på godt og ondt.

 3. Ej, jeg synes det er så spændende at finde ud af, hvad du skal lave efter Talentlinjen!

  Jeg er selv lige blevet uddannet journalist (i går faktisk, og med et 12-tal, jubii!) og det er en foranderlig og forunderlig medieverden vi er på vej ud i. Uanset hvad der sker er jeg dog overbevist om, at vi arbejder i verdens sjoveste fag – hvilke andre jobs ville give en mulighed for at møde Obama, rejse jorden rundt, feste med unge tunesere på en hip natklub i Tunesien, snakke med alt fra gadesælgere til kongresmedlemmer og interviewe ens yndlingsblogger (som er nogle af mine bedste minder fra 2012). En ting er sikkert, når man arbejder i medieverdenen er intet sikkert og alting (OK, næsten alting) sjovt. Jeg glæder mig til 2013!

Læg en kommentar