2012s dagens – første del

Jeg havde sådan en top god aften i går, men al min tid gik op i at lave collager. Dumt. Jeg måtte lave det om en milliard gange, og næste outfit-indlæg ser også en smule anderledes ud. Sådan noget med billedredigering er en tidsrøver, og jeg nåede slet ikke til at kigge på jeres dejlige kommentarer. Det tager jeg mig tid til senere i dag inden julefrokost. Min kæreste smutter klokken 14.30 og så skal jeg lave fest og ballade herhjemme! Jeg tager billeder til jer senere.

Men nu til alle billederne! Jeg sad og kiggede mine “dagens” igennem i går på computeren, og det var simpelthen så hyggeligt. Det er ret sjovt for sit eget syn på garderoben at have sådan en billedebank. Det er ret tydeligt, at jeg elsker farver! Der er ikke et eneste sort outfit, og det gør mig faktisk helt glad! De tre stykker tøj, jeg har brugt mest er min sorte læderjakke fra Zara, min gule strik fra H&M (nederst i venstre hjørne) og min elektrisk blå nederdel fra Zara – et fantastisk udsalgskøb fra sidste år. Alle tre sager er faktisk highstreet og har i alt kostet 1.700 kroner, det er altså gode køb!

Der er tre udenlandske “dagens” – et fra New York, et fra Sydfrankring og et fra Rom.

Frida er en populær og hyppig gæst på billeder, jeg har en fornemmelse af, at flere af jer følger med mest på grund af hende hehe… Og så er jeg vist egentlig altid glad på billederne; hvis ikke jeg fjoller, så smiler jeg i hvert fald. Gode vibes…

Er der et “dagens” I husker særligt, eller som I særligt godt kan lide?

Ses senere søde piger og drenge!

20 kommentarer
 1. Jeg kan særligt godt lide det i nederste højre hjørne, fra tivoli (hvis jeg husker korrekt?). Pink strutnederdel, dyreprint på benene og sneakers – det er bare nice i min verden! Hvor havde du egentligt købt de strømpebukser? og skal du ikke have brugt den nederdel noget mere? 🙂

 2. Jo jeg skal så 🙂 jeg tror at det får lov til at hænge, fordi jeg ikke blev helt tilfreds med syarbejdet! Men nu har jeg en mission til den næste uge! Tak, C 🙂
  Kh

 3. Haha du er sød Emma! Jeg husker også selv noget nær 100% ren lykke den dag 🙂 Det er lidt sjovt for outfittet var så simpelt; kun en kjole og et par stiletter. Kh

 4. Det er så fedt med en blogger der ikke kun går i sort og sort og ja mere sort! Det kan da ikke blive kedligere! Dine outfits bliver man til gengæld glad af at se på og dit smil det smitter 😉

  Jeg har ikke fuldt din blog længe nok til at kunne huske alle disse outfits, men så er det jo kun skønt at du laver et indlæg som dette!

 5. Hej Cathrine.
  Hvad er dine ynglingsblogs egentligt? Det ville være fedt, hvis du ville lave et indlæg om det 🙂
  Knus Emma

 6. Ja! Rehearsaldinner-billedet! Kjolen er bare så fin (og blev desværre udsolgt inden jeg nåede at snuppe den på udsalg – æv!), farven er perfekt til dig, og så er du bare i det hele taget så utroligt smuk på det billede.:)

  //Caroline

 7. Jeg kan faktisk ikke vælge et!! A er en fantastisk fotograf og du redigerer skide godt!! Der er mange gode dagens!!

  Jeg elsker at du “er kommet udover” blogger-pose og laver dit eget fjolleri på mange billeder. Tror det er en af dine grunde til succes (udover Frida, of course ha ha).. Du har gjort det til dit eget og laver ikke det samme som så mange andre gør.. I know I like it!

 8. Jeg eeeelsker, at dine outfits altid er i massevis af farver! Det er så kedeligt, når folk kun klæder sig i grå, hvid, sort, etc..
  Farver på tøjet spreder så meget mere optimisme og glæde, og det er SÅ dejligt at se på, hvis du spørg mig 😀

 9. Tak Janni, det gør mig helt glad, Frida sidder dog og fnyser i hjørnet hehe… Tusinde tak for dine ord og rigtig god mandag! KH

 10. Tak Tanja, ja jeg er også overrasket over, hvor meget knald der alligevel er på billederne. Nu jeg sidder og ser på dem, tænker jeg også, at de er ret meget mig. Det jeg føler kommer ud gennem tøjet, og det er skønt! Der er et par indlæg til på tegnebrættet 🙂 KH

 11. Jeg var også så glad helt ned i maven, jeg bliver også selv så glad af de billeder – jeg kan virkelig mærke den gode ferie, kærligheden og glæden ved at se på dem 🙂 Kjolen var jo faktisk helt simpel, men den er også blevet en favorit. Måske den kommer igen næste sæson i en ny farve? Det sker jo i hvert fald 🙂 KH

 12. Ja han er altså blevet skide god, ham kan jeg ikke undvære! Jeg er også selv, så glad for den udvikling der er sket. Nogle gange tænker jeg, at tøjet er blevet mindre vovet og skørt, men man bliver selvfølgelig også ældre og skifter smag. Jeg er i hvert fald gået fra at hade det der billedtagningshejs til at nyde det og have det sjovt med det!
  Tak Malou, for evig støtte og opbakning! KH

 13. TAK Debbie, jeg har det præcis på samme måde, jeg bliver så glad af farver, så hvorfor ikke proppe skabet med dem? Det synes jeg i hvert fald er skønt, og hvis det også spreder glæde hos andre, så er det da bare dobbelt fedt! KH

 14. Hej, jeg er ny læser her på bloggen, og ville lige skrive min første kommentar. Jeg er nemlig helt vild med din stil, og den måde du bruger farver på. Du er sej!

  Hej-hej

 15. Velkommen til bloggen NannaLu, hvor er det bare fedt, at du har fundet mig. At du tilmed kan lide min stil og farverne – det gør mig bare dobbelt glad, tusinde tak! Rigtig god jul!
  KH

 16. Du skal lige have et kæmpe klap på skulderen! Du har den fedeste stil, og du skriver virkelige godt.. Du er virkelig et af mine store stil ikoner, så tak fordi inspirere mig!

Læg en kommentar