Dagens: Feriebarn

Sneakers – Nike X Liberty // Stockings+knit – H&M // Skirt – T by Alexander Wang // T-shirt – Monki

NØJ hvor jeg nyder livet som feriebarn er i London hos min svoger og svigerinde. I går fik jeg hevet min kæreste ind til en udstilling på Victoria & Albert museet – en stor udstilling med Hollywood kostumer. Der var Dorothy, Darth Vader, Spiderman, Marilyn og alle mulige andre seje typer. Hvis I er i London eller skal inden februar, så vil jeg klart anbefale jer det.

Ellers får vi bare gået en masse. Men. Nothing is like it used to be. Jeg kan mærke min krop. Vi skal vitterligt ikke gå særligt længe, så har jeg ondt i lænden. Jeg er tre skægstubbe fra at være en træt gammel mand. Det er altså kommet stigende. Går det bare ned ad bakke fra nu af?

15 kommentarer
 1. Du er køn, dejlig og skide skør 😉 Er vild med din blog, og bliver hængende her i 2013 også.

  Godt Nytår fra Hanne

 2. Uhh den trøje er så fed! Og så sejt outfit, det er bare perfekt kombi!
  Havde selv købt trøjen, men den var desværre alt for stor.
  Nu vil jeg bestille en ny, men kan ikke finde ud af, om jeg skal tage 36 eller 38. Vil ikke risikere den er for stor igen!
  Hvad str. er din?

 3. Det kan godt være kæresten ikke er vild med øjenbrynene – men det er jeg! Ihh hvor er de fine, og du ligeså! Hvem der bare skulle til London altså 🙂

 4. Ihh Cathrine! Jeg er bare in love med det der outfit<3<3<3
  Lige et jeg selv kunne hoppe i, og det tager sig super godt ud med dine lækre poses 😛 Håber at du har haft en dejlig jul, og at du har en fantastisk tur til London!

 5. Hold op hvor ser du godt ud. London og dig klæder hinanden godt! Hvad hedder den læbestift du har på – den er vanvittig flot 😉

 6. Fede billeder ! Og lyder som en rigtig fed udstilling, vil vildt gerne ind og se den, men desværre rammer jeg ikke London de næste par måneder 🙁

 7. hahaha – I hear you sista! Var på 5 dages ferie i Berlin med en kæreste der eeelsker at gå og jeg var allerede ved at give op på 2.dagen

Læg en kommentar