Film for nyligt

For a good time, call // rigtig fin tøsefilm om to piger, der hader hinanden som pesten, men af pengenød beslutter sig for at starte et telefonsexfirma sammen

No safety guaranteed // lille perle om tre journalister der jagter historien om en mand, de har fundet i en lokalavis. Han søger en partner til sin tidsrejsemaskine men bliver forfulgt af sære efterretningsfolk i trenchcoats

Life Happens // Hyggelig film om Kim, der gerne vil åbne verdens første doggy mall men bliver gravid, fordi hendes roomie stjæler det sidste kondom i lejligheden, da de begge har herrebesøg

James Bond Skyfall // Den bedste af Daniel Craig-filmene, faktisk den bedste i årevis – de gode gamle dyder som hjemmelavede bomber og biler med katapultsæder fylder en fantastisk flot film

Twillight Breaking Dawn part two // En spokes afslutning og et festfyrværkeri af en twistet slutning (go team Edward, I love your glittery skin!)

Noget af det dejligste ved juledagene er nogle af de film, som jeg får tid til at hygge mig med. Er dagene ikke nærmest skabt til film og snold? Om det er i biffen eller fra sofaen er nærmest underordnet, men film har altid hørt mine juledage til. Hvert år den 25. ser min kæreste og jeg Home Alone (vi gjorde det i hvert fald sidste år og gør det igen i år). Dette års helt store biografjulefilm er Life of Pi, den fortæller jeg jer om snart. Men man kan jo ikke nøjes med én film, så her er fem af mine bedste bud på nye film, som enten er i biffen eller på vej. Jeg har set alle fem og var vild med dem.

Har I nogle anbefalinger til juledagene?

12 kommentarer
 1. Der er ikke noget bedre end ferier med god tid til at læse og se film og seriebokse 🙂 For a good time, call lyder spændende, den må jeg få fingre i.

 2. Ej har os boksen med de tre ‘Home Alone* film – og det er bare en fast tradition at de skal ses her om julen!

  Men hvis du skal se en rigtig god tøsefilm, kan jeg anbefale ‘Skal, Skal ikke’. Faldt over den med to af mine veninder, hvor vi lige netop skulle hygge med slik og film – og hold op en fantastisk tøsefilm, øj vi grinede og heppede (på at hun fik den rigtige fyr 😉 )

  Men jul er lig med masser af film hygge , basta. Vi skal jo have noget at smide i januar og februar 😉 hehe

 3. Nej lige præcis, det hænger nærmest næsten bare sammen ikke? Den er ret hyggelig, den kan du godt glæde dig til! KH

 4. Ja det skal de altså, selv om man kan dem – i hvert fald 1’eren sidder helt fast i hovedet 🙂
  DEN må jeg finde, “skal, skal ikke”. Det putter jeg på min wish list på Apple-tv’eren 🙂
  Haha ja der skal være noget at arbejde for i januar og februar 😀
  KH

 5. Finding Nemo kommer i 3D første juledag.. Hvis ikke man er til 3D, så er det stadig bare en undskyldning for at se en god Disneyfilm (jeg er totalt sucker) på storskærm 🙂

 6. Er ikke helt enig med dig i, at Life of Pi er årets julebio hit – hvad med Hobitten? Er det ikke din smag eller..?

 7. Den franske film “De urørlige” er den bedste film, jeg har set i flere år. Både sjov, lun og rørende.

  Ellers er en kongelig affærde også en rigtig flot film 🙂

  Tror jeg bliver nødt til at se for a good time, call 🙂

 8. Jow men den har jeg ikke set endnu, så den vil jeg ikke udtale mig om 😉 Men den kan med garanti komme på listen over must sees i juledagene! Jeg skal selv se den i London!
  KH

 9. Åh ja den vil jeg så gerne se! Den skal på min liste! Godt tip 😉
  En kongelig affære så jeg også i biffen, den er såå flot! KH

Læg en kommentar