Frida og jeg ønsker godt nytår!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wVDLClIWBhM?wmode=opaque&w=640&h=390]

Hvis I vil høre mig synge, så skal I se denne flotte video! Jeg optog den lige inden, jeg rejste – og min kæreste rullede øjne, haha! Jeg spår store chancer på sangfronten for 2013… Let’s see! Ps: skru lige lidt ned for lyden på jeres apparater, inden I starter videoen!

Godt nytår alle I kære, flotte, friske, frække, fine, smukke, lækre, bløde, søde, rare og rummelige piger OG drenge! … Og også hej hej til min mor og far og søster hjemme i Danmark!

… Jeg savner Frida…

32 kommentarer
 1. Hahahaha – bruger ikke forkortelser, men, men, men…. ROLF rigtig mange gange!!!
  Du synger saaaatme ikke særlig godt, søde Cathrine 😉 Til gengæld er du pæn!
  Sidder med to hunde som også sprang sammen ved lyden af den der trutter 🙂
  Rigtig godt nytår. Jeg håber I får en rigtig skøn aften i London. Frida bliver sikkert røv forkælet med alt muligt lækkert hos hende Farmor 🙂

 2. Hvordan du blev optaget til den musical i Hørsholm er en gåde, som nu har fundet sin opklaring.:-)
  godt nytår Peter og M

 3. Hahaha, hvor er du genial! Anderledes og meget sjovere nytårshilsen, end så mange andre bloggeres.
  Jeg er en stor fan af din blog og klikker dagligt ind på den. Det er en fornøjelse hver gang 🙂

  Godt (bag)-nytår-ish !

 4. hvor er du tosset og skøn ! 😀 At læse din blog giver en lyst til at forsøge at opfylde alle sine barndomsdrømme (spørg mig ikke hvorfor, men din blog er stedet der gør alt muligt)! Jeg kan ikke forklare det, det er en følelse 🙂

 5. Hhaha, hvor er du skøn! Elsker at Frida er med i videoen (og meget gerne vil have fat i den dims du holder i hånden!) Meget gennemført 😀

 6. hahahahha åååh, Tak og i lige måde (en smule forsinket)!
  Glæder mig til mere RockPaperDresses i det ‘nye’ år.
  Og tak for videoen! Elsker virkelig at du tør være dig selv (okay det aner jeg jo virkelig ikke) og kan te dig fjollet i videoer og på billeder, mens andre bloggere laver trutmund og flasher dyre nytårskjoler!

 7. Du er simpelthen så fantastisk og sej og sjov. Og din blog er så nice og ÆGTE! Jeg har lige læst dit indlæg om mobberi – du er en modig kvinde. Og SEJ (igen). Her får du et virtuelt klap på skulderen fordi du er dig, og så god bedring 🙂

 8. Ja jeg er også ret glad for brillerne, de klæder min ansigtsform! Godt nytår til dig også 🙂 KH

 9. Jaaa grin du bare højt og rungende og helt ned i maven og ned på gulvet – vi kan tage det 😀 Men hey! Jeg har faktisk sunget i store dele af mit liv, hvorfor er der ingen der har sagt noget!
  Rigtig godt nytår til jer alle tre og møs fra Frida til Hector!
  Kh

 10. Rigtig godt bag-agtigt-nytår kæreste Emilie, jeg håber du havde en skøn aften! Frida hilser 😀 KH

 11. Oh wauw! Jeg måtte lige læse din kommentar et par gange, den er simpelthen så fin og sød. Wauw! Af hjertet tak for så fine ord! Den følelse kan jeg rigtig godt lide 🙂 Rigtig godt nytår Nana! KH

 12. Tak Pernille, haha! Jeg overvejer også at få den udgivet – man bliver så træt af kun at kunne høre Abba-happy-new-year 😀 Rigtig godt nytår! KH

 13. Ahmen det er sgu da toppen at få at vide jeg er sjov 😀 Det er jeg vild med! Tusinde tak! Rigtig godt nytår kære Ida! KH

 14. Haha ja hun var lige dele fascineret og skræmt af den der fjertrompet 😀 Rigtig godt nytår kære Emma! KH

 15. Jaaaah! Tosset er lige mig, det kan jeg godt lide! Du kan tro, at jeg er kommet godt ind i 2013 – og det håber jeg også du er!
  KH

 16. Ja os mig, jeg er spændt på, hvad hun finder på, hende RPD… Vi må se ad 🙂 Hvis ikke jeg skulle være mig selv, hvem skulle jeg så være? Alle andre er jo taget 😉 Rigtig godt nytår kæreste Sara! Tak fordi du følger med og er spændt på næste år! KH

 17. Åh det klap på skulderen er rart og lige mig, tak kære Camilla! Tusinde, tusinde tak for de dejlige ord, og fordi du synes jeg er sjov. Det er det største. Det gør mig rigtig glad! Rigtig godt nytår til dig! KH

Læg en kommentar