2012s dagens – fjerde del

… To små Afrika-billeder, et fra lufthavnen på Zanzibar med kurv på hovedet, et foran en “hippo pool” på savannen! Dem har jeg aldrig vist jer, men de var også mest taget for min egen og min dejlige mors fornøjelse!

Det der arbejde fylder lidt meget i disse dage, og når jeg kommer hjem, er jeg dødstræt. Så bloggen bliver lidt nedprioriteret. Og det gør min indbakke på mail og FB også. Det er jeg altså ked! Men nu har jeg kun to uger på Aftenshowet, så jeg giver den hele armen. Om en time går jeg i seng – jeg skal møde klokken 7.30. Jeg har til gengæld fri fredag, og den er allerede afsat til møder, kaffedate, træning, telefonreparation (!##?!) og fest om aftenen. Ønsker allerede nu at sætte nogle ekstra timer af til fredag. Tak.

Og så til de sidste styks dagens fra 2012! Det er så fedt at høre jeres tanker om tøjet! I har været så positive og glade for farverne på mit tøj. Faktisk tænker jeg ofte, når jeg står med et nyt stykke tøj, “er det noget særligt? Har det der der “umf”-spragle-lykke?”. For så passer det til mig. Selvfølgelig er det godt at have basic items. Jeg er hammerglad for mine to Alex. Wang-skirts, mine brune og mine sorte støvler. Men jeg bliver lykkelig af min glimmerjakke, af min plisserede blå nederdel, mine plateau-converse. Men som mange andre er det godt at gøre status. Se på skabet og hvad der mangler. Jeg synes sagtens, man kan finde farver, der er i den klassiske retning, selv om de er lidt “vilde”. Bordeaux, banangul, elektrisk blå, pink græsgrøn. De holder stort set altid. I år vil jeg have lidt mere mønster til gengæld!

4 kommentarer
  1. Du er seriøst den mest fotogene person nogen sinde! Selv når du nogle gange poster “ups”-billeder så ser du stadig skide skøn ud!
    Er helt vild med det første billede her – det ligner sgu helt et modelbillede (og sikke jeg bander) 😉
    Er og bliver desuden forelsket i din kjole på det 5. billede. Den er så fantastisk!

  2. Hej! Jeg ved du har/havde sådan nogle leopard ombre bukser fra H&M, det var turkis-blå, og skiftede senere til en lysere farve, nærmest hvid tror jeg det er. Kan du huske hvad du gav for dem? Var det 249, eller 349, eller noget helt andet?
    Håber virkelig du vil svare (Og at du kan huske det), da jeg lige har købt dem på ebay til omkring 185 kr, så ville lige se hvor meget jeg har sparet hehe 😀

Læg en kommentar