Dagens: Sweatpants on the dance floor


Heels – Ash // Sweat pants – Zoe Karssen // Silk t-shirt – COS // Jacket – Zara // Dog – Frida

Godmorgen/god formiddag kæreste drenge og piger!

Jeg tog sgu til fest i joggingbukser i går! Er det virkelig der, vi er? Sweat pants i baren? Komfortalderen. Hvad bliver det næste? Sutsko på dansegulvet? (Uf det lyder rart)

Selv om det er et par jågging-bukser, så synes jeg, de er ret svedige. Det legitimerede valget, og jeg overbeviste mig selv om, at jeg sagtens kunne dresse dem op med pailletter og høje hæle. Tung makeup. I virkeligheden var det måske federe på mit mentale “dagens”, som jeg altid genererer inden påklædning. For da jeg så pigerne i stramme kjoler og lårbenser, så var jeg nok lige lovlig slapper.

Det blev kun understreget, da jeg stod i køen til min obligatoriske after eight bigmac (nok nærmere after three a.m). De to pæne unge mænd (komfortalderen giver mig pondus til at omtale dem som “unge mænd” – it’s the tracksuit talking) det stod bag mig grinede “se dig lige mand! Jåggingbukser i byen, slacker!”

… Men det var fanme en rar fest i de bukser.

Nu tager jeg til mormors 75 års fødselsdag. No track suit. Mormor sætter standarden. Kjole.

46 kommentarer
 1. Jeg er sikker på, at du lignede en million i forhold til de to “pæne” unge mænd!! …
  Og så vil jeg bare lige sige, at jeg simpelthen bliver så glad så glad, hver gang du smider et nyt indlæg op. Midt i eksamens-sidde-på-r****-24/7-og-glo-i-skærm-helvede, så er det lidt mindre slemt med gode, dejlige indlæg fra en fantastisk blog, der giver en et dagligt pusterum!!! 🙂

 2. “Dog – Frida”, tak for dagens, indtil videre, længste og højeste grin! 😀 Åh, der blev min søndag bare bedre, tak Cathrine!
  Jeg synes iøvrigt det er cool med de bukser i byen, komfort frem for alt. Du ser brand godt ud jo!

 3. Jeg synes sagtens sweatpants kan bruges i byen. Har jeg selv gjort engang imellem, når humøret ikke lige er til kjole. Hvis bukserne dresses op med en fed top, pallietjakke som din eller en stor halskæde – så synes jeg det er go! 🙂

 4. Jeg synes det lyder rigtig komfortabelt med joggings i byen (så længe vi holder os til flotte, pyntede bukser og ikke grå Everlast) – og hvorfor skulle du ikke gøre det? Dit outfit er da super!

 5. Jeg vil også hellere i byen i noget behageligt (og helst blødt). Jeg hader mig selv, når jeg (som i nat) danser rundt i høje hæle og korte shorts, og går hele vejen hjem, for at vågne op med ømme fødder, der trænger til et fodbad og en lille forkølelse, fordi jeg havde alt for lidt tøj på.
  Næste gang tager jeg afsted i mit jumpsuit (lyserød og velour!) og mine sneakers. Jeg vil hellere have det godt end være lækker 😀

 6. Du var funky og lækker – også i slapper-leo-bukser! Ligesom at en guld skindjakke også vil være lige i din stil! ej nu lokker jeg.. det er ondt… God 75 års fødselsdag 😉

 7. Jeg synes du ser fantastisk ud Cathrine og rocker de joggingbukser som ingen andre, du er da ti gange kønnere, lækrere OG mere festlig i det outfit og den smukke makeup, end i den klassiske LBD – og så er det herligt at have det godt i det, man har på!:)

 8. Haha, det skulle jeg have sagt til dem; “Se på jer! I ligner sgu da kun en halv million!”.
  Ej hvor er det bare fedt at være dit pusterum – det sætter jeg en ære i 🙂 Tusinde tak, C! Jeg håber eksamen vil gå rigtig godt. Det må snart være overstået. Rigtig meget pøj pøj!
  KH

 9. Haha, ja det er da vist et sjældent syn! Tvivler på, at jeg var blevet lukket ind på nogle klubber, men pyt! 😀

 10. uhh ja, men det er faktisk en rigtig god rodet omgang. Alle er fra M.A.C. Der er noget “Young Punk” blandet med “Parfait amour” blandet med “Filament” og lidt “beautiful iris” 🙂
  KH

 11. Ja hvis man skulle være i tvivl 😉 Jeg kunne næsten høre grinet – herligt siger jeg da bare 😀 Tak for det!
  Komfort frem for alt – hurra!
  KH

 12. Nul Everlast, kun overpricy fancy pants 😀 Med lidt glimmer glider alt ned hehe! Tak Frøken!
  KH

 13. Ahmen det er så rigtigt! Jeg gider heller ikke smadrede fødder med små sår og en lille blærebetændelse on the side – No way! På med det jumpsuit!
  KH

 14. Åh åh… jeg opdaterer konsekvent indkøbskurven; “Mon den er sat mere ned nu?”.. Det gad jeg gerne! Kryds lige fingre! MØS

 15. Hahaha! “Rocker de joggingbukser” – de ord sætter man sjældent sammen! Men jeg er vild med det, så tak kære Line 😀 Jeg vil også sige, at de fik 10 points ekstra for at være så comfy! Mere joggingbuks til os alle, ahhh! KH

 16. Yes manx! Hvor er det fedt høre, at jeg ikke er totalt langt ude i sweat pants 😀 Tak A-C! De skal på en anden gang også!
  KH

 17. Med alt det glimmer og attitude, kan netop du, sagtens rocke et par sweat pants i byen 🙂 Tak fordi du flasher den fine pallietjakke. Den hænger i min garderobe og jeg må desværre indrømme, at jeg havde glemt den lidt. For dårligt, når den nu er så mega fin.

 18. Jeg sidder lidt og tænker ‘hvordan i alverden vidste de to unge mænd at det var joggingbukser’? I wouldn’t know at all og jeg er altså pige.. De er viiiildt fede!

 19. Ja det må du 😀 Du kan helt sikkert nøjes med en eller to. Især Young Punk er en klar favorit! KH

 20. Ja mand! Tak for tiltroen til de fine bukser – med lidt glimmer går joggingtøj også hjem 🙂 Du må bruge den jakke, ellers køber jeg den som back up – jeg har snart slidt den op haha! KH

 21. Haha, jeg tror jeg fik sagt til min bedste veninde “shit det er rart at have joggingbukser på, når man skal hjem”. Så er det altså lidt min egen fejl også, ikke?
  KH

 22. Sejt Mona! Flere sweatpants i nattelivet – det kan jeg godt lide 🙂 Og tak i øvrigt – det er herligt, du kan lide det!
  KH

Læg en kommentar