Dagens: Walk in style

Shoes + stockings ? Topshop // Dress ? Ganni // Bomber jacket ? H&M // Clutch ? Pieces

Sikke en dag i går! Jeg startede dagen ud sammen med Ecco i et iskoldt pakhus og hørte om deres produktion, så flere ret så pæne sko. Så videre til Pieces, hvor jeg fik lov til at se på en masse lækre sager fra den kommende sæson. Så nåede jeg lige hjem; skiftede tøj og så til Eccos stort anlagte Ecco Walk in Style.

Jeg havde tænkt mig at cykle til Rådhuset, men min kjole var alt for stram til det, haha! Så jeg hoppede på bussen, meget fashionabelt. Stod af ved Rådhuspladsen. Der gik det op for mig, at jeg slet ikke havde numre på nogle søde blogpiger, så jeg måtte selv gå ind. Jeg bliver normalt aldrig nogensinde nervøs, og jeg er vant til at komme alene i alle mulige andre bloggersammenhænge. Men til sådan et kæmpe arrangement, så er det meget rart at ankomme sammen med en anden eller to. Nothing to do about it.

Lige pludselig bliver man mega bevidst om alt ? jeg vidste ikke engang hvilken dør, jeg skulle ind af. Tager man bare Københavns Rådhus? ?hoveddør?? Og hva-for-en er det? Haha, alt for mange spørgsmål! Jeg tog den første og bedste dør, gik lige i røven af Iben Hjejle og Lina Rafn. Ind. Og så blitzede det fra et hav af fotografer ? måske 40-50 fotografer. Fotovæg. Rød løber. Fotograferne råbte ?her, her! Se her!? Jeg gik i baglås, baglæns, ud i kulden igen. Hele min mave vendte sig, og jeg kunne slet ikke overskue, hvordan jeg skulle krydse det farlige hav, alle de øjne, kameraer. Jeg panikkede, og tænkte: ?Jeg kommer aldrig ind! Nu går jeg hjem!?. Men så tog jeg mig sammen, gik ind igen. Så fandt jeg ud af, at fotovæggen kun var for kendisser, haha! Jeg var slet ikke vigtig nok og blev ført over tæppet og ind i forhallen ? så så man lige mig falde ned fra min høje hest, haha! Slet ikke en stjerne! Det tog lige et par minutter, før jeg fik vendt min mave tilbage til normalen, jeg sked ikke i bukserne. Phewha. Og så havde jeg ellers en fantastisk aften. Jeg glæder mig til at vise jer billeder!

18 kommentarer
 1. Det der må være årets strømpebukser, nøj de er flotte! 😀
  Og sikke en oplevelse, godt du overvandt forhindringerne 😉 Jeg glæder mig til at se flere billeder 🙂

 2. Elsker at din stil er så personlig, og du gennemfører den på så fed og en speciel måde ! Og kan da godt forstå du blev så kullet, men kunne nu ha været fedt at have set et billede af dig i Se&Hør 😉 Hehe .

 3. Hæhæ, det var også min første tanke. Det var VILDT overvældende! Det er bare med at hanke op i sig selv og klare ærterne! KH

 4. Ingen uheld 😉 Men føj, i nogle meget lange splitsekunder var min store overvejelse; “skal jeg virkelig derind!?” 🙂 KH

 5. TAK Stine, jeg er også så glad for dem, Topshop har virkelig et godt udvalg af både egne og andre designeres strømpebukser! Billederne kommer i morgen 🙂
  KH

 6. Øj manner, tak Jeanette, det er da den dejligste kommentar at læse her fra morgenstunden. Det er måske det ultimative kompliment for mig; at være personlig og speciel, jeg tænkte egentlig at det var vildt med guld über alles, men jeg kan jo godt lide at gøre det, bare prøve. Så tak, stort tak <3
  KH

 7. Det her outfit er så forbandet fedt. Jeg er helt vild med det. Jeg havde aldrig prøvet, at sætte tingene sammen på den måde – men hold kæft hvor det bare spiller. Dét er sejt 🙂

 8. Ahmen søde Rikke, TAK! Dine ord spiller bare, og jeg bliver herre glad af at læse dem! Outfittet var lidt vildt, så jeg var ikke sikker på, om folk kunne lide det. Men så er det jo godt, at det sad på min krop, og jeg havde en fest 🙂 KH

Læg en kommentar