Freedom Fighter

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GH1w8uHbL2Y?wmode=opaque&w=640&h=390]

SPONSORERET

Huskede I at deltage i konkurrencen om to billetter til Freja Dalsjös modeshow? Det håber jeg! I skulle skrive inde på Freyas blog – fortælle hende om jeres største drøm. Nu har jeg ikke selv kunnet læse dem, da de var hemmelige. Men vinderen blev Natasja Larsen! Hendes største drøm er at kunne leve af sin blog – “men der er lang vej igen – men jeg giver ikke op”, skriver hun. Natasja skal ind og se Freyas show på Københavns Rådhus hertil aften sammen med en god ven eller veninde. Heldige asen!

Se lige videon i øvrigt. Den er rigtig fin – lavet af Momomdo og Bacon (den er god nok, det er et produktionsselskab). For mig er den største frihed i verden at kunne rejse. Jeg glemmer stadig ikke, da jeg købte mine flybilletter til New York. Det kildede i maven, og jeg hoppede rundt i stuen, skreg af lykke, velvidende at der ventede mig mit livs eventyr. For mig er det den største luksus i verden at kunne rejse. Rykke mig op med roden. Opleve nye dufte, nye ansigter, nye traditioner. Jeg krydser af på min liste, hvor skal jeg hen næste gang? Lige nu håber jeg på Burma. Engang næste år måske?

I kan læse mere om Momondos Freedom Fighters HER.

Ingen kommentarer

Læg en kommentar