Grøn er god for øjnene

Sponsoreret af Downtown Plus

Ej men jeg bliver ved med at finde pæne grønne ting, jeg gerne vil have. Som jeg skrev i sidste uge er smaragdgrøn årets farve i følge Pantone. Jeg er ikke så sippet, jeg er vild med alle nuancer af grøn. Stik mig det hele. Hvis jeg selv skulle købe nogle grønne sager lige pt. så er det klart de ovenstående. Kjolen fra Acne vil være ideel til et af årets MANGE bryllupper, og så er de smækfede pumps fra Ganni med metalsnuder (SEND DEM STRAKS). Jeg er lidt splittet i mellem de to Wang Rockie ? hvilken én ville I hapse? Den havgrønne er umiddelbart mest mig. Men den har sølvhardware. Jeg kan bedst lide guld. Og så er der det fine cashmere-tøklæde fra Lubarol, på tilbud for sidste dag i dag hos Downtown Plus! Tilbuddet på cashmere er slut! Næste tilbud er startet, og her kan I hapse en ret så pæn retro elkedel, en stor buket orkideer (hej kæreste, jeg kan godt lide blomster) eller et øko-lammeskind!

Én af tingene har jeg hapset, tørklædet, og en anden ting ligger i indkøbskurven. Kan I mon lure mig?

10 kommentarer
  1. Hvis det er kjolen, der ligger i indkøbskurven, så spørger jeg bare om én ting: HVORFOR HAR DU IKKE TRYKKET KØB ENDNU!? 😀 Den er da for læks! 😉

  2. Ja det synes jeg også, det er sådan en flot og egentlig også klassisk farve ikke? Men det ærgrer mig lidt, at den ikke har guld hardware. Hm.. Kjolen er også så fin! Åh åh, hvis jeg trykker “køb”, så får I sagen at se på bloggen 🙂 KH

  3. Hahaha, den er dælme også pæn Henriette! Og sådan en flot farve! Haps haps haps! Jeg ku købe det hele 🙂 KH

Læg en kommentar