Grønt og næsten gratis

Lidt apropos mit grønne indlæg fra i går aftes. Jeg har købt den flotteste grønne t-shirt i COS i går. Jeg har haft kig på den LÆNGE på deres site… I hvert fald en uge! Og med et tilgodebevis og et lille gavekort og et par guldmønter, så var den jo nærmest gratis! Hah! Elsker den slags logik. Den er lavet i sådan lidt skørt stof, sådan lidt kraftigt og stift. Og så er den oversize men stram i ærmerne. OG så har den en åben ryg… Det er sådan en flot detalje. I kan selv finde den lige HER.

17 kommentarer
  1. Wauw, tak Adelina, det er jeg hammer glad for. I gør den til et skønt sted at være, så det er ikke så svært 🙂 Kjolen er stadig på netshoppen, lokke, lokke hæh! KH

  2. Det gør den ikke endnu så vidt jeg kan se. Måske kommer den det? Åh hvor fint, tak Julie, du er sød – det så jeg godt! KH

  3. Ahmen jeg er en sucker for den butik. Altså. Godt den ikke er monsterdyr, for så ville det blive en ulykkelig forelskelse. KH

Læg en kommentar