I sne og slud skal bloggeren ud

Sneakers ? Adidas // Stockings + knit ? H&M // Skirt ?  T by Alexander Wang //T-shirt ? COS

I ville se et billede af den fine nye sag i garderoben, den mønstrede t-shirt, og det skal I få. Selv om det var dødskoldt mens Simone tog billeder, overlevede jeg. Der var heller ikke sne og slud. Faktisk mildt vejr, ingen våde skyer. T-shirt vil klart komme mere til sin ret til sommer til et par denimshorts eller min lædernederdel og bare ben. Men jeg kunne ikke vente! Den fik med min tykkeste strik og frakke og vanter!

I tirsdags skulle jeg ud til Kødbyen i Kbh ? for de af jer, der aldrig har været der, så er det et gammelt industriområde fyldt med pakhuse og slagterhaller. Ret rustikt og stemningsfyldt, men også tishamrende koldt. Selv indenfor. Ingen isolation, så mange af os sad med halstørklæde og frakker på under eventen. Jeg var inviteret ud af Ecco, som jeg skrev i går. Vi fik lov til at høre meget om deres læderproduktion ? de leverer læder til Alexander Wang og Louis Vuitton blandt andre! Og så så vi en masse inspirationsboards og -film om tendenser helt frem til S/S14. Der er gode ting i vente!

I pausen flokkedes vi om en gammel tønde med fut i, og så fik vi brændende varm suppe. Jeg kan ret vel vænne mig til den der bloggerlivsstil, hvor man tager fra det ene event til det andet ? både for brandsenes skyld og dét at få lov til at se og røre på nye sager, men mindst ligeså meget for madens skyld! Jeg føler mig som et barn i en slikbutik, jeg skal lige lære at styre mig og ikke proppe tasken med juice, rodfrugtchips, chokolader, og hvad vi ellers får serveret, haha!

5 kommentarer
  1. Tak 🙂 er på udkig efter et par nye, og tænker det måske ikke behøver være gazelle igen, selvom jeg synes de er så rare 🙂

  2. Æææiiih de sko altså! De er så PÆNE!! Og det er du også! Du har virkelig en fantastisk sans for farvesammensætning – jeg vil osse ku’! 😉

Læg en kommentar