Loppis igen: Fashion Flea!

Jaa! Så skal vi på loppis igen. Sidste gang var så hyggeligt! Nicole kom forbi med hindbærsnitte. Jeg kæmpede med en skåren finger. Havde sygt mange småkager med, som blev spist rub og stub. Denne gang satser jeg på ti hele fingre, og så har jeg pakket en stor IKEA-pose med godter. Så kom forbi på lørdag i Korsgadehallen på Nørrebro. Det koster kun 35 kroner i entré, og man kan købe sandwiches, kage, kaffe, chai. Der er noget for os alle sammen – og så en masse lækre sager at hive med hjem. Jeg håber, at I vil komme forbi og lige sige hej!

4 kommentarer
  1. Juhuuu.. Jeg kommer igen på lørdag – denne gang som køber.. Skal du have en hindbærsnitte med fra hjemstavnen? 😉

  2. Haha, du er sød Nicole, og så lokker du! Må hellere prøve at lade være med at guffe så meget kage. Det er svært for mig, men jeg prøver lige i øjeblikket 😉 KH

Læg en kommentar