Dagens: Blå toner

Sneakers ? Reebok // Stockings ? H&M // Skirt ? & Other Stories // Shirt ? SamsøeSamsøe // Lips ? MAC?s ?Candy yum yum?

Åhr manner, vi har sovet længe! Helt til klokken 11.00! For så at stå op og opdage, at vi ingen morgenmad har. Vi har faktisk overhovedet ikke noget mad i køleskabet. Hvad gør man så? Ja man finder en tør skive rugbrød, kæmper sig til at mase en skive ost ud af den lille klump, der er tilbage. Det mætter ikke. Hvad så? Så spiser man lige et stykke af den jordbærkage, man havde med til påskefrokost i går, som man ikke måtte lade blive hos værtinden, da hun ikke kan lide den slags kager. ?Fint nok, så tager jeg den med hjem til min kæreste, han bliver glad? (implicit sagt ?JEG spiser i hvert fald ikke noget af den?.løgn.). Men hvad så med aftensmaden? Jeg ved det sgu ikke lige? Måske de påskeæg jeg har fået af mit dejlige arbejde (dem med tøjet)? Eller har pizzamanden åbent? Eller Netto?

Anyways mit outfit i går, første dag i denne uge, hvor jeg faktisk var lidt pæn i det. Jeg havde lavet en forståelse med mig selv; når man står op 04.45, så tager man striktrøje og jeans på. Ikke noget der. Men nu hvor det var sidste dag på radioen i går, og jeg i øvrigt skulle til påskefrokost, besluttede jeg mig for at klæde mig tækkeligt på. Tone-i-tone og med et par nye sager på. Nederdelen, jeg fik af arbejdet. Skjorte jeg havde købt for et par uger siden. Og de der spritnye sneakers, som er så rare, at de næsten kræver et makkerpar til. Især nu min fodterapeut siger, at jeg helst kun skal gå i sneakers, da jeg har en meget tynd fod (?). ?Okay, jeg køber et par til?.

 

18 kommentarer
 1. Tak Line! Godt tip, jeg må forbi fakta, jeg har hørt fra andre piger på FB, at der ligger en ved Gl. Kongevej 🙂 Kh

 2. Det der outfit… Giv mig!! Nej, hvor er det bare flot, jeg er for tiden helt vild med store nederdele og printede skjorter. og sneakers selvfølgelig, men hvem er ikke vild med sneakers? 😉 endnu en gang *suk* hvor er det flot!

 3. Ihh hvor er du fin og blå!
  Håber du fandt lidt mad og at Frida også fik noget – hun ligner en der er meget bange for at blive snydt for sin mad på billedet!

 4. Nej nej nej!! Hold op med at være så flot! 😮
  Den der Samsøe skjorte saaaavler jeg SÅ meget over, men har ikke råd til den. Og jeg ville SÅ gerne have den sammen med de matchende shorts. Og de der sneakers er alt for pæne, jeg ville så gerne selv have dem i enten lilla eller guuul!

  Ps. Jeg lyder ynkelig, jeg ved det 😀 Men du ser virkelig godt ud.

 5. Hvor er du flot!! 😀
  …. Jeg sidder lige nu og skriver BA-opgave. Yes, nu, skærtorsdag, hvor alle andre holder fri og hygger. Apropos det med at have travlt! Men så er det jo heldigt at der er en god vært på P3 lige nu 🙂

 6. Kommenterer egentlig aldrig, men bliver nød til lige at give dig et klap på skulderen. Hørte dig i radioen i går aftes, og du er en af de bedste og mest behagelige værter, jeg har hørt på den kanal! Godt arbejde 🙂

 7. Kender alt for godt, det med at møde tidligt, så må man gerne have grimt tøj på. Der er jo mørkt, ingen står op så tidligt alligevel osv.. Men hold kæft jeg ærger mig, hver gang jeg får fri. For så er solen og alle andre mennesker jo også stået op.. Mens jeg ligner lort.. ØV.. 😀

 8. Hvor ser du bare skøn ud 🙂 jeg er vild med din nederdel, og så er den jo stylet til perfektion 😉 Håber I finder noget at spise, ellers er det om at tage på familie tur, der er altid mad i skabet hos forældre!
  Kh Camilla

 9. Åh manner – den nederdel er bare den smukkeste & Other Stories style – nogensinde set!:) SÅ glad for jeg også købte mig en.. Selvom den strammer lidt i taljen. Valget mellem løst men behageligt, og stramt med perfekt fit, er mig en evig kamp at vælge mellem. Du ser ud til at trives – og dejligt du er færdig med alle-helveds tidlige arbejdstider!!

 10. Tak Andrea 🙂 Jeg køber dem ret forskellige steder faktisk. Nakedshop, Rezet, på ferier (købte en del i USA sidste år), flere af dem på nettet fra diverse shops. Måske jeg snart skulle lave et opdateret sneaker-indlæg 🙂 KH

 11. Jeg tog da bare på arbejde og købte thaimad – easy peasy 😀 Frida æder altid, altid, haha! KH

Læg en kommentar