Dagens: Efter arbejde kommer sofaen


Det er så sindssygt hårdt at være bloggerhund, når man bare gerne vil sove, men fotografen bliver ved med at kalde ens navn. SÅ lad mig dog være!
Socks  – Topshop // Jeans – COS // Shirt – H&M // Watch – Michael Kors // Lips – MAC “Impassioned” // Dog – Frida

Det går altså fremad med beskæftigelsesniveauet her på matriklen. Jeg havde et par rolige dage i starten af ugen og bare det at kunne nå at trække vejret, købe ny tandbørste, vaske tøj – det var totalt afstressende. Alle de daglige gøremål kan være lige så stressende, når man ikke når dem, som selve arbejdet kan være. Men da jeg nåede slutningen af ugen, var der knald på igen; især fredag med P7 Morgenmix fra kl 06.30-09.00, så lidt tracking (det hedder det, når man bånder forud til radioen) til P7 Weekend mix fra 09-12, så forelæsning fra 12-14.30 og så Stories fra 15-19.30. Sådan en dag havde været alt ødelæggende i sidste uge. Men fordi jeg havde nået at trække vejret og lavet noget rart for mig selv (som at købe den der skjorte, jeg har på her) i denne uge, så var jeg bedre rustet.

Hvor var det i øvrigt VILDT fantastisk at sidde inde i et mørkt studie klokken før-Fanden-fik-sko-på og få så mange likes og tilråb både torsdag og fredag morgen, da jeg sendte på P7. Selv om jeg efterhånden har sendt radio i knap to år, så har en del af det været tracket – jeg har haft tid til at korrigere fejl, lavet om i mine speaks, hvis jeg synes, jeg sagde noget dumt. Når jeg har sendt live, har det været med en eller to medværter, men når man pludselig sidder der alene, og der ikke er nogen, der kan hjælpe eller tage over for en og redde ens røv, når man får sagt noget rod, så er man pludselig meget på bar bund. Men jeg havde forberedt mig så godt, jeg kunne, og den angst jeg faktisk har haft op til i torsdags forsvandt hurtigt. Det er jo ikke raketvidenskab eller hjernekirurgi, som vi engang fik at vide af en hærdet og topdygtig radiovært. Så nu er jeg klart til at sende i morgenfladen live alene frem til og med onsdag. Det vil gå så fint.

I går aftes efter en hel lørdag i Stories, lavede min kæreste og jeg ostebord og så en god film. Jeg holdt mig vågen næsten hele vejen igennem. I øvrigt søger vi i Stories personale igen. Jeg ved MANGE af jer har skrevet mig mails vedr. butikken og arbejde, så jeg synes, I skal gå ind og aflevere en ansøgning til os – helst fysisk på adressen. Det giver altså et godt indtryk, og mest af alt: jeg har heller ingen mail til butikken.

14 kommentarer
 1. Jeg vil lige sige dig tak, eller.. Frida tak? Hun har i hvert fald endelig fået overbevist min kæreste om, at sådan en fiks lille vuf er det eneste rigtige hundedyr at anskaffe sig, fremfor en kæmpe vovse! Go Frida og hendes smukke fjæs 😀

  Og hey! Det pandehår klæder dig altså helt enormt godt, det er helt galt! 😀

 2. Godt at se dig smilende samt på rette vej igen.
  Et par dage til afslapning kan gøre underværker.
  Har selv stresset en del rundt, og nu sidder jeg her tredje dag i min påskeferie og føler mig noget så rastløs!! Jeg er åbenbart ikke så god til det der med at lave ingenting, it seems 😛

 3. Jeg var forbi butikken i går – nøøøjhhh, hvor er den stor og fin! Jeg kiggede efter dig, men du var altså ikke at finde blandt de MANGE (!!) mennesker! 🙁 ØV.

 4. Hvor er du fin! Så dig faktisk i Stories i går (men du gik meget målrettet og så ud til at have travlt, så ville ikke hilse), det var sjovt lige at se dig i virkeligheden 🙂

 5. Åh hvor er den skjorte bare flot, kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside… og i øvrigt vil jeg lige sige, at jeg synes at din blog er helt fantastisk! 🙂

 6. Jeg har en blogger-kat, som er meget, meget utilfreds med sin titel. Men han er temmelig meget mere populær end mig, så han slipper altså ikke for at blive fotograferet. Selvom det ikke er helt nemt længere, for han er begyndt at stikke af og gemme sig ved det blotte syn af kameraet…

 7. Ih hvor godt, du har det lidt rart igen 🙂
  er selv i en meget stresset periode. så derfor er det måske også lidt ironisk, at jeg spørger om dette, men ikke desto mindre; tror du også, de søger deltidsarbejdere i other stories? Eller det er vel også det, du arbejder der som? ved siden af studiet?
  okay, basically: jeg kan måske være der to dage om ugen, er det “nok”?

Læg en kommentar