Der bor jeg!

Jeg beklager lige den ringe billedkvalitet til at starte med, jeg måtte tage billedet kl. 05.30 i morges, og der var ikke rigtig ordentlig lys uden for. Så de er lidt rystede og grynede. Men ikke desto mindre; sikke et motiv, hvad?

For et par uger siden bestilte jeg den fine neonpinke Frederiksbergplakat hos Kortkartellet, mit hood ser så pænt ud på tryk, og jeg er vild med, at jeg faktisk kan se mit vejnavn, ?vi bor lige der, skat? sagde jeg stolt til min kæreste, hah! Og så var Christina fraKortkartellet så skide sød at sende mig to ekstra plakater med; et par små gaver. Den ene er den store neonorange København-plaket (Frederiksberg er også med på den), og så en lille fin en med Nørrebro. Den sidste har jeg tænkt mig at udlodde til en af jer, når tid er. Jeg samler faktisk gode ting sammen til jer pt. som jeg har tænkt mig at udlodde lidt af, når jeg har kvantitativt jubilæum med 2000 følgere.

Jeg har et lille projekt kørende i lejligheden (don?t I always?), som jeg vil tage hul på i påsken. Min kæreste sukkede og sagde; ?Behøver du virkelig??. Han gider slet ikke de der konstante lejlighedsprojekter. Jeg kan ikke lade være, haha! Jeg skal være krea over det hele hele tiden. Køkken, skrivebordsplads, stue. Men jeg tror, det bliver godt. Nu har jeg i hvert fald noget pænt til væggen.

12 kommentarer
 1. Haha! Det kender jeg kun alt for godt. Jeg har også et malingprojekt ude i køkkenet her i påsken, hvortil min kæreste sagde: “Så længe vi er enige om at det helt og aldeles er DIT projekt!”.

 2. Ihh hvor er de fine! Især i de farver. Glæder mig til at se dit påskevægprojekt når det er færdigt – for tager det som en selvfølgelig at du lægger billeder op af det når du er færdig 😉

 3. Hæhæ.. Sådan beroliger jeg os min kæreste “du skal IKKE lave noget, du skal bare slappe og nyde det når det er færdigt”! Han hopper ikke helt på den 🙂 Kh

 4. Åh hvor er de fine!!! Jeg har længe ønsket mig et kort over frederiksberg, havde bare tænkt det skulle være sådan et gammelt et, men de her er virkelig også fine 🙂

 5. Hej Cathrine!
  De er så flotte sammen (hvis jeg selv må sige det) og særligt i din lejlighed med smukke paneler passer de fint!
  Det glæder mig meget at du er så glad for dem!

  Heja for kreativiteten, glæder mig til at se resultatet hvis du deler det, er blevet lidt hooked på din blog. Knus Christina

 6. Tak for tippet!! Vi manglede lige noget nyt til væggene – har købt den med FRB (hvor vi bor) og den med indre by (i flot petroliumsblå).

Læg en kommentar