Espadrillos

Jeg er totalt klar til sommer! Jeg har lige fået mine espadrillos ind ad døren, håndlavede, i det allerblødeste læder. Jeg er det, nogen kalder en happy camper, det er jeg! Der er espadrillos alle vegne denne sæson fra Chanel over Stella McCartney til Topshop, og det kan vi godt være glade ved, for det er en praktisk og god sko. Min eneste anke har været de mange modeller i lærred. De støtter ikke særlig godt op om foden, og der er ingen hold i. Jeg har mega dumme fødder, der falder ind af, og der ikke ikke nok fedt på ? så jeg går meget på knoglerne. Ja det lyder sgu ulækkert, men jeg mangler bare den naturlige stødabsorbering. Men denne er her sål er faktisk ganske rimelig og temmelig blød. Det bliver en god udskifter til mine sneakers i ny og næ.Jeg har købt dem hos Like Mimika, og de har et hav af sindssygt flotte farver. Mon ikke jeg i løbet af sommeren kan købe mig et par til?

10 kommentarer
 1. Meget, meget fine. 🙂 Hvordan synes du de er størrelsen? Der står inde på siden at man skal bestille en størrelse op, men min størrelse kan svinge fra 36-37,5.

 2. Jeg plejer at være 37 i stiletter og ballerinaer og 38 i støvler og sneakers – jeg tog 38 og den holder fint til min fod 🙂 Det er jo os læder og giver sig! Måske du kan spørge dem til nogle mål?

 3. I aftes skulle jeg køre i bil hjem fra min far. Han bor laaangt ude på landet, så man skal køre langt på små snoede grusveje. Det er helt mørkt, det sner og det er alt i alt ikke en rar oplevelse at være mutters alene om. I virkeligheden er det sindssygt uhyggeligt.
  Jeg tænder for radioen – og nææ, hvem har ”Aftenvagten” – DIG! Jeg blev helt glad og godt tilpas, og pludselig var det ikke så væmmeligt at køre alene mere.

  Det jeg vil sige, er egentligt bare at du er en skide god radiovært (og blogger) – og jeg elskede din Avicii sang!

 4. Åh hvor er det bare HERLIGT at høre Mette, både at du klarede køreturen – for at køre i mørket på landet alene er absolut også på top ti-listen over mine mest frygtede situationer. Fx når jeg besøger min mor. GODT du klarede det, og at jeg har kunnet hjælpe lidt, gør mig helt glad. Tusinde tak for dine så varme ord – også om min sang, hah! Jeg er spændt på, hvad mine chefer siger til det 🙂
  KH

 5. Uhhh, de er også så gode har jeg hørt! De var all over i New York, tror hver anden amerikaner ejer sådan nogle! I øvrigt en superfin historie, der følger med dem. Den må du udfritte Williams om 😉 KRAM

 6. Må jeg spørge hvor du har fundet dem henne i skind, jeg har nemlig forgæves forsøgt at finde nogen.

Læg en kommentar