Gallakjoler pt I: Conscious Exclusive 2013

I har spurgt efter gallakjoleindlæg, og det skal I få! Og de smukkeste nye H&M Conscious Exclusive-kjoler, kan ligeså godt være første del i rækken. De er dælme flotte! Se lige den der nærmest tro Carrie-kopi?! Er den ikke herre mega flot? Og totalt for meget og overpyntet og elskelig? Muligvis overkill til de fleste bryllupper – med den tyl kunne den næsten gå for en brudekjole. Men av den er flot.

Og så er der de mere almindelige, men også super smukke kjoler. Jeg selv er VILD med den røde, den nudefarvede med applikationer på billede nr. 6 og den mørkeblå. Sidste år til min søsters bryllup faldt valget netop på en Conscious Exclusive-kjole, og jeg MÅ have fingrene i nogle af disse smukke sager også. Priserne er virkelig fordelagtige i forhold til arbejdet, der er lagt i, samt stofferne. Alle kjolerne kommer i butikkerne den 4. april – og sidste år hang der altså MANGE kjoler længe. Så umiddelbart; no rush. I øvrigt har de også lanceret herretøj i denne omgang, selv om det er småt med udvalget.

Hvilke vil I gå efter? Eller vigtigere endnu for mig, haha, hvilke skal jeg gå efter til årets 4,5 bryllup?

22 kommentarer
 1. Sikke en fin kollektion.. Ved du om den kommer til salg online? Eller hvordan priserne ligger? 🙂

 2. De er bare to-die-for!! Ville ønske jeg skulle til bryllup som du og ikke kun en “snollet” navngivningsfest.. Men måske skal jeg bare skide på det hele og være den bedst-klædte til den fest!
  Er helt vild med den øverste kjole med tyl, men har virkelig svært ved at forestille mig en begivenhed, hvor den ville passe..
  Men den stropløse corsage-agtige top kunne godt rocke et par printede jeans og stiletter(fx dem modellerne har på).

  Tak for en fed blog. Du er sej. Jeg synes, det er rart at vide, at andre også kan komme i den situation, hvor man vil så mange ting på én gang, at filmen til sidst knækker.

 3. Jeg kan selv rigtig godt lide den blå, så det vil også være mit valg til dig. Tror den vil klæde dig! Og pink tilbehør i form af læbestift, negle og stilletter kunne være fedt!
  /V

 4. Nummer 6 er klart min favorit! Jeg elsker alt hvad der er slut-50’er start 60’er agtigt. (jeg er i himlen når jeg besøger butikken FN92 i Larsbjørnsstræde når jeg er i KBH) De der klokkeformede skørter er liiiige mig 🙂 Og så sådan en yndig farve! Nummer 4 er også et hit, synes jeg. Men det der lang-bagpå-og-kort-foran-halløj på kjoler og skjorter, det er ik lige mig

 5. Great minds think alike. Jeg lavede netop just den samme kobling på min egen blog ift. den grønne sag. Jeg dør lidt indeni over ikke at have nogen anledning til at hoppe i sådan en sag.

  Hvordan var kvaliteten sidste år? Jeg synes ofte at H&Ms specialkollektioner sælges til overpriser ift. at det ofte er kedeligt polyester med dårlige syninger.

 6. Jeg har været så forelsket i den første kjole siden jeg så den på instagram forleden, men har vist ingen anledning overhovedet der inviterer til et kjolekøb af den slags 🙁 måske den godt kunne hænge i skabet og vente på anledningen, men der kan jo gå lang tid.

 7. Jeg tænkte straks på dig, da jeg så kollektionen. Du må da kunne finde masser af nye bud på kjoler til årets mange bryllupper der. 🙂

  Jeg er selv skudt i op til flere af dem, men det er ikke så sjovt at købe festkjoler, når maven er i 7. måned…

  //Caroline

 8. Er også helt vild med den blå, som kunne være rigtig pæn til bryllup. Men dog er jeg lidt betænkelig ved den meget dybe udskæring. Ville du ikke være det til et bryllup? 🙂

 9. Jeg vil seriøst gerne giftes i den blondekjole!! Med markblomster i hænderne og let krøl i håret.. Det kunne være fint! og meget, meget mig!!! Så mangle jeg bare der er en som frier til mig 😉

Læg en kommentar