Betyder hundetis held?

Sneakers – Nike Roshe Run // Stockings – COS // Shorts – Topshop // Blouse – American Apparel // Coat – DANSK // Bag – Mulberry // Shades – & Other Stories

Billederne er virkelig overeksponerede, og jeg har prøvet at arbejde så godt med dem, jeg kunne. Men man kan slet ikke se konturerne på den smukke floral blouse fra American Apparel! Æv, men sådan er det nu engang imellem.

Det var en stjernesøndag – Fridas bedste veninde meldte godt nok afbud i går formiddags, men så tog vi i Søndermarken og legede med nogle andre hunde. En af dem tissede ned i min Mulberry-taske. Jo. Sådan noget sker nemlig for mig.

Og så gik vi den lange tur hjem hele vejen fra Søndermarken mod Søerne og åd en pizza og en kebab på vejen. Solen er efterhånden så stærk, så det kræver et ekstra godt lag solcreme i krydderen (hånden på hjertet glemmer jeg alt om den daglige solcreme i vintertiden, selv om man skal). Nogle bloggere kalder det allerede semi-sommer. Så langt vil jeg dog ikke gå. Selv om det var skønt. Da vi kom hjem, knoklede jeg med en masse indlæg til bloggen, så jeg har lidt planlagt og bedre kan koncentrere mig om at svare kommentarer. Dem er jeg nemlig håbløst bagud med. Og så spiste vi biksemad, og tog hul på Hemlock Grove – endnu en Netflix-serie, eftersom vi er færdige med House of Cards.

I denne uge kommer min næste klumme – en noget mere følsom en af slagsen. Det er jeg lidt spændt på! Jeg skal nok give lyd, når det er at finde på hylderne 🙂 Og så skal jeg arbejde en masse timer i Stories, lave lidt radio – mindre dog end i sidste uge. Ugen byder også på eksamensopgave, lidt pressedage (det er virkelig på laveste blus denne sæson for mit vedkommende – prioritering I ved) og til slut stikker jeg af sted til Marielyst i sommerhus med min mor og søster. Det bliver endnu en uge af format.

 

2 kommentarer
  1. Haha åh hvor er det uheldigt! Men også bare typisk. Man skal satme ikke sætte nogle ting på jorden hvis der er hundeleg 😉
    Hvor gammel er Frida egentlig? (Står sikkert et sted, synes bare ikke lige jeg er stødt på det)

  2. Hundetis er aldrig det fedeste, men i det mindste kan du sige “En hund tissede ned i min Mulberry-taske” og ikke “En hjemløs mands hund lettede ben op af mig på Østerport st” som er min hundetis-historie!

Læg en kommentar