Dagens: It is not a crime scene

Sneakers – Reebok // Socks – & Other Stories // Jeans – Diesel // Sweatshirt – Ganni (gift) // Jacket – Rika // Watch – Baby G

Selv om det godt kunne ligne et gerningssted bag mig, så er det noget så ufarligt som nysået græs, der er ved at fange an, og som “IKKE MÅ BETRÆDES FØR 5. JUNI MEN BAGEFTER BLIVER DET EN FEST”, som skiltet siger. Jeg er en regelrytter og holder mig til fliserne. Så. Cathrine på flisen.

Jakken er på igen! I er et par stykker, der har spurgt på størrelsen. Den er helt normal – jeg er en 36 og har taget en 36.

Sindssyg dag er skudt i gang – jeg vågnede kl 06.00. Ad. Det burde være forbudt, hah! I øvrigt er jeg startet på kur – altså ikke for at være på kur men for at spise sundt. Fortæller jeg om det senere. Skal lige have kålen ud mellem tænderne!

God dag!

8 kommentarer
  1. Jeg var til læge i går og blev tvunget på vægten… Jeg vidste godt, det var skidt, men ikke SÅ skidt. Brrr. Så jeg er med på kur-vognen.

    Jeg har allerede lyst til chokolade. Suk.

  2. Æv. Mest for at have lyst til chokolade, når man ikke må. Jeg må indrømme, det virker indtil videre med det der VBK. Go’ Kuren, kalder de den vist også. Mellemmåltider er vejen frem til at stabilisere det dumme blodsukker. Det virker i hvert fald på mig 🙂
    KH

  3. ELSKER dine sko! synes de er super fede! har faktisk tænkt mig selv at købe et par bare i pastel lyserød 😀
    Du har en SUPER fed tøj stil, du er virkelig inspirerende!

  4. Du vil blive så glad for dem Simone, de er så rare at gå i! Tusinde tak, hvor er jeg glad for, at du kan lide min stil 🙂 KH

Læg en kommentar